Kesäloma

Home Forums Sekalaista Muut Kesäloma

 • This topic has 27 voices and 27 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
 • Author
  Posts
 • #51521
  Padonis
  Participant

  Jes!Kesäloma tulee,nyt on +20 astetta lämmintä ja kesänen fiilis.
  Odotatteko kesälomaa,mitä teette Kesälomalla,mä meen Animeconiin ja sillee
  Nyt kertokaa te! 😀

  #51593
  vegeta95
  Member

  no en nyt ihan varsinaisesti tiiä mitä teen mutta ainakii oon kaverien kaa luen mangaa katon animee ja sitte jotai muuta mitä nyt sattuu

  #51662
  Ladylike
  Member

  Kesälomani alkoi jo reilu kuukausi sitten kun kirjoitukset loppuivat *wuhuu!*
  Nyt vaan pitäisi päntätä valintakokeisiin -.- Mutta ihanat kesäiset päivät piristävät ^_^

  #51682
  Keiko-chan
  Member

  Haa, kesäloma, mikä ihana sana! Oman lomani aion viettää neljä päivää Oulussa(poweri jääjestetään siel) :mrgreen:

  #51684
  Karasu
  Member

  Olen todellakin loman tarpeessa (nukahdin tänään matikan tunnille mutta ope ei huomannut kun istuin takarivissä ja kun vierustoverini onneksi palautti minut takaisin maanpinnalle)
  Kesällä varmaan käyn perheeni kanssa taas kiertämässä suomea matkailuautolla ,jossain ehkä Rovaniemellä päin kuten normaalisti niin ja sitten pitää homehtua se kymmenen päivää riparilla ja sitten on tietysti desucon 😀

  #51751
  Ni-chan
  Member

  Todellakin odotan lomaa! Pääsee peruskoulusta. Kavereita tulee vähän ikävä kun ne lähtee syksyllä aika kauas, mutta onneks on mese keksitty. 😀

  #51753
  Minorea
  Member

  Jos pääsisi kesätöihin / töihin olisi hyvinkin jees.

  Kesällä pitäisi 1.6 muuttaa ja uutta asuntoa ole vielä löytynyt. Hieman kiireeksi menee, mutta kyllä se tästä!

  Hirveä matkakuume olisi, mutta ei ole rahaa reissata. Harmillinen tosiasia. Miesystävän kanssa päätetty lähteä särkänniemeen kaveriporukalla ja mennään myös Animecon katsastamaan läpi. Saa nähdä saanko hänet cossaamaan, järkyttyi aika pahasti kun kuuli, että ihmiset voivat tulla ottamaan kuvia jos tunnistavat hahmon / cossi on heidän mielestään onnistunut.

  Jäätelöä pitää syödä, se on minun kesän ehdoton hitti (:

  #52100
  Candy Kitty
  Member

  Enää 20 päivää koulua! Jess ootan lomaa, saa tehdä mitä vaan huvittaa. Piirtää millloin huvittaa, nukkua milloin huvitaa, sekoilla milloin huvitta. Odotan niiin paljon 😀 Nyt tulee toivottavasti lämmin kesä (viimekesä oli kamala)!

  #52110
  omena
  Participant

  Candy Kitty wrote:

  Enää 20 päivää koulua! Jess ootan lomaa, saa tehdä mitä vaan huvittaa. Piirtää millloin huvittaa, nukkua milloin huvitaa, sekoilla milloin huvitta.

  Tota mäki vähä suunnittelin. :mrgreen:

  #52111
  manga ai
  Participant

  Mä meen ainaki animeconiiin 😀 ja no muuta en viel tiiäkkäää.

  #52114
  an&ri
  Member

  Kesälomaa jo odotan, mutta silti pelkään, että tylsistyn. Olen tässä yrittänyt etsiä mahdollisimman paljon kaikkia kursseja ja sellaisia, mutta ihan minulle sopivia ei ole hirveästi löytynyt, varsinkin kun ihmiset on kesälomalla eivätkä järjestä kauheasti sellaisia…
  No, ihan ensimmäinen viikko kesälomaa on oikeastaan se lomautusviikko, en mene kouluun koska en usko oppivani mitään sellaisessa. Pitää kaite itsekseen yrittää opiskella.
  Tokalla viikolla menenkin sitten 9-15 käsityökurssille, tämä on varmaan jo 7. tai 8. vuosi kun käyn tuolla kurssilla. Joka kesä ihan ala-asteen alusta lähtien (en ole varma meninkö ennen ekaluokkaa vai tokaluokkaa) olen käynyt noilla kursseilla. Siellä kudotaan ja tehään kaikkee sellaista erikoisempaa käsityötä kuin vaan ompelemista.
  Samalla viikolla käyn iltaisin kiinan kielen kursseilla kesäyliopistossa, niinkuin kävin viimevuonna japanin kertauskurssilla.
  Sitten kolmannella viikolla menen verhoilukurssille, kaiketi teen jotain jollekin rumalle kirpparinojatuolille. Tänne äitikin olis ehkä tulossa.
  Joo, ja sitten jossakin välissä vähän myöhemmin myö lähetään Lontooseen kolmannen kerran. On se mukava kaupunki se.

  Toivon tosiaan, että löytäisin lisää tekemistä kesäksi, enhän minä muuten tee mitään muuta kun vain istun kotona…

  #52136
  Roguer
  Member

  Arg viel 26 päivää, että mulla alkaa kesäloma.
  En jaksa oottaa, kun mulla on jo aika paljon suunnitelmia kuten esim. meen animeconiin ja Bulgariaan 😀 eli jotain hauskaa on luvassa jo ennen kesälomaa mun kalenterissa..

  #52137

  ei oo kun 4 viikkoo kesälomaan meilläpäin,aaargh!!!tahtoo jo porukalla softaamaan ja pelaa pesistä jengin kans ja animeconiin ja vastaavat tiedot!!!

  #52187
  *_Hakun_*
  Member

  noo… o se iha ok tulla… vuosi on menny udessa ympäristössä suhteellisen mukavasti… ei huomannu ajan kulakaan… heh..

  noh ite täytän 18 kesäkuussa joten sillon mua pakotetaa pitää synttärit vaikken haluiskaan. sitten menen kai kamuja moikkailemaa minne sattuu. Coneissa tulee kyllä käytyä ehottomasti mis pystyy ^^.
  Nukun rutkasti,vietän aikaa pelate sulkkista,käymällä serkuilla ja kaikkea perus.

  ei suunnitelmia ole pahemmin mutta jostain hyvä aloittaa. ja kesällä ois pakko ettiä harjotustyöpaikkaa koulu takia ja kun se on loppu niin o pakko ettiä oikeaa työtä että pääsen muuttamaan pois kotoa.

  #52200
  räsynukke
  Member

  Sitä normaalia varmaan tulee taas tehtyä. Nukuttua pitkään heräten pulelta päivin kävelemään sinne missä saa ruokaa, sitten koneella lojumista ja laiskottelua yleensä ottaen. Pienoa soitan varmaan taas enemmän, ko ei oikein nykyään ehdi niin paljoa…
  Kesäkuun olen isälläni, silloin varmaan raahataan ainakin Keski-Suomeen erääseen paikkaan keskellä korpea, hyvällä onnella vajaaksi viikoksi, huonolla onnella ehkä pariksikin viikoksi. Kuulin isän lisäksi suunnittelevan Ruotsin risteilyä, agh.D;
  Heinäkuussa olen sitten ihan kotona, jos huonosti käy niin saatetaan lähteä autolla kiertämään Keski- tai Itä-Suomea. Pahimmassa tapauksessa tavataan jopa tuttuja, joiden nalliaisten kanssa allekirjoittaneen pitää viettää aikaa…
  Mikä siinä on, että vanhempien on pakko suunnitella koko ajan jotain, minä kun mieluiten vaan olisin ja löhöisin (mieluiten yksin). Mutta ei. Joka kesä on pakko keksiä jotain.
  Mutta siis. En minä kesälomaa vihaa tai mitään. Kunhan vain saisi olla rauhassa.
  A-coniin olen tietty tulossa ja Desuunkin ehkä.
  Irlantiin olisi mahtavaa päästä, mutta tuskimpa…’

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.