Ketkä ovat suosikki pahiksesi ja mistä mangasta?

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Ketkä ovat suosikki pahiksesi ja mistä mangasta?

 • This topic has 80 voices and 94 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 95 total)
 • Author
  Posts
 • #43348
  Efsumi
  Member

  Eli minun suosikki pahikseni ovat kagura,kanna,naraku(inuyashasta)
  buggy,miss golden week,smoker(one piece)
  yhdeksän häntäinen kettu(naruto)
  siinä ne sitten olikin.olisi niitä ollu enemmänkin mut en muista nimii 😀

  #43375
  wers
  Member

  Mun kai olisivat:
  Gekko Moria, Byggy, Hopeakettu Foxy, Wapol ja Don Krieg //One pice\\
  Gaara, Itachi Uchiha ja Zabuza Momochi //Naruto\\
  Naraku //Inuyasha\\
  Furinkanin koulun rehtori //Ranma½\\
  Gluttony, Führer King Bradley, Zolf J. Kimbly ja Sloth //FMA\\

  Siinä oli mun lempi pahikset.

  #43383
  vegeta95
  Member

  tässä mun
  -vegeta sayan saagasta/freeza dragon ball
  -zabuza momochi (naruto)
  -gluttony ja scar ( FMA)

  #43392

  Vegeta DragonBallista <3 Kuolattavan ihana hahmo… <33

  #43418
  Inu-Mimi
  Member

  Pahiksen käsitys on venynyt sitten seitkytluvun.
  Ichijou, mangasta – ja toivottavasti pian animestakin – Kaiji (tarkemmin sanottuna Gambling Destruction Record Kaiji, toinen jakso kolmeen osaan jaetussa mangaversiossa). Mahtavia hullunilmeitä ja fabulous kidutuskeinoja.
  Tykkään miten Kaijissa antagonisteja ei ihannoida kuten suurimassa osassa sarjoista aina Death Notesta lähtien.
  Ennen tykkäsin laskelmoivista neroista mutta nykyään kallistun enemmän batshit insane maanikoiden puolelle.

  #43419
  Blackbeard
  Participant

  Ehdoton ykkönen on Johan sarjasta Monster. Jätkä on uskomattoman karmiva. Manipuloiva nero, jolla on käsittämättömän nerokas kosto suunnitelma maailmalle. Ja kun hemmon menneisyys paljastuu, niin huh huh.. Sarja on muutenkin paras manga jota olen koskaan lukenut. Sarja realistisuudessaan muistuttaa, että jo pelkkä suunniteltu tappaminen tekee ihmisestä hirviön, ei tarvita supervoimia ja kuumaa verilöylyä. Pelkkä luoti on jo kauhea asia.

  Toinen suosikki on myös Urasawan mangasta, tosin tällä 20th Century Boys:in "Friend" eli japanilaisittain Tomodachi. Ihan yhtä lailla psykologisesti kieroutunut kuin Johan, ehkä jopa enemmän. Ja hänkin hulluudestaan huolimatta pelottavan älykäs. Naoki Urasawa on kyllä kenties paras mangaka ikinä.

  Kolmanneksi nousee sitten HunterxHunterin Hisoka. Perinteisempi shonen pahis. Hullu, sadistinen, raaka. Mangamaailman Jokeri. Kaikin puolin kiehtova hahmo.

  Myös ONe Piecen pahikset ovat kaikki hyviä. Tosin monet lähinnä huumoriarvon takia. Parhaita ovat Mustaparta, Buggy, Crocodile ja Gecko Moria. Kumakin on hyvä, mutta kuten usein nykysarjakuvissa, on vaikea sanoa onko hän loppuen lopuksi pahis vai hyvis. Aika kertoo. On hienoa, että nykyään "pahikset" ovat paljon moniulotteisimpia kuin ennen vanhaan. Esimerkiksi Death Noten Light/Raito on maininnan arvoinen. Tyypistä kehittyy aikamoinen Dr. Evil sarjan aikana, varsin omaperäinen päähenkilö sarjalle ^^

  #43421
  juha90
  Participant

  Tässä hieman omia lempipahiksiani:

  ONE PIECE: Sir Crocodile, Rob Lucci
  BLEACH: Grimmjaw, Ichimaru Gin
  NARUTO: Orochimaru, Uchiha Itachi, Sasori
  RUROUNI KENSHIN: Shishio Makoto

  PS. Sori, etten jaksanut laittaa perusteluja…

  #43431
  Rock Neko
  Member

  Fma:sta ainakin Scar. Full Moonista Jonathan(jos se nyt oli oikeasti pahis…). Ei tuu nyt muita mieleen.

  #43761
  Monninen
  Member

  One piecestä: Buggy, Kaku, Rob Lucci ja Gekko Moria.

  Ja siinä ne sitten olivatkin, koska olen vähän tylsä luen vain yhtä mangaa… xD
  Ps. En jaksanut laittaa peruteluja.

  #43828

  kyubi,gaara,itachi,sasori,orochimaru ja haku narutosta

  janemba ja cooler DBstä

  scar,pride,envy,lingreed ja kimbly FMAsta

  Buggy ja Lucci OPsta

  #43843
  pp-chan
  Member

  Ensimmäisenä mieleen tuli Zapan sarjasta GUNNM.
  Vaikka kamala henkilö olikin, niin jotenkin se traagisuus ja epätoivoisuus iski.
  Muita mainitsemisen arvoisia voisivat olla vaikka Kimbly FMA:sta ja Gin ja Chianti Conanista.

  #44303
  Arisa94
  Member

  Suosikki pahikseni on Grimmjow Jaggerjack(<-kirjoitinko oikein?)Bleach. On ainut pahis josta ohan tykkään ja josta olin harmissani ku se hakattiin. 🙁

  #44406
  natsu
  Member

  Parhaat on Dragonballista Freeza ja Envy.Molemmilla on sama syy:Äärettömän julmia ja sadistisia 👿 .Kuolonhetkellä molemmat rukoilivat armoa ja kieroilivat.Envy jopa selvivsi siitä kierutensa ansiosta.

  #44407
  mimeko
  Participant

  Niitä on lukuisia, koska yleensä pidän "pahiksista" enemmän. Toisissa sarjoissa koska heistä on tehty sankareita monitahoisempia: ainoat periaatteet eivät ole "ouh nouh, don’t hurt anybody! everyone must be happy together! yes, let’s all be happy together and pick flowers and not figth! I must protect everyone!" kuten niin monilla "hyviksillä"…

  Mainittakoon nyt ehdottomissa suosikeissa mm. Shinji Nishizono ja Tetora Nishizono – uskomattomia hahmoja! varsin samankaltaisia ja oli mielenkiintoinen kohtaus kun nämä kaksi kohtasivat…

  Myös Nnoitra on herttainen hahmo: aivan ihanan näköinen, ja jotenkin raukka. Hervottoman pahasuinen ja uhoaa jatkuvasti, mutta kuitenkin häviää aina… kuin pahansisuinen badass uke potenssiin 100. Grimmjow on toinen ihanainen pahis Bleachista. Hänellähän on uskollinen fanityttö haaremi ja vaikken yleensä tällaisiin hahmoihin sorru, niin grimmystä kyllä tulee kylmiä väreitä _aina_. En sitten tiedä mikä hänessä on: Grimmy on hyvän näköinen, sinihiuksinen(fetissi…) ja luonteeltaan 100%tyypillinen shounen pahis – mikä hänestä siis tekee niin erityisen? ääninäyttelijä? sekin, mutta manga grimmyllä on sama vaikutus… en siis tähän ole vieläkään löytänyt vastausta.

  Perinteinen Orochimarukin on ihan kiva vaikken narutoa voi sietää, mutta siinä ei ole mitään sen syvällisempää: käärmeet, kertakaikkinen pahis look etc. ovat aina ihan kivoja juttuja mutta tämä ei kyllä iske erityisemmin… ihan jees.

  Mugen no Juuninin "black crow". Olen todella todella pahoillani etten muista tämän hahmon nimeä vaikka suosikkeihini kuuluukin. Hän muistuttaa ulkonäöltään – lähinnä hiuksiltaan – Samurai deeper Kyon ensimmäisissä osissa esiintyvää White Crowta (joka näin sivumennen sanoen on myös yksi suosikki pahiksistani), mutta hiukset ovat mustat valkeiden sijaan joten olen vakiintunut kutsumaan häntä vain Black Crowksi… kuitenkin hän sekä Anotsu Kagehisa samaisesta sarjasta. Okei, eivät he ole pahiksia mutta siinä valossa he ensimmäisenä näyttäytyvät, ja tässä "hyviksiä" ja "pahiksia" ei muutenkaan ole varsinaisesti jaoiteltu – ja juuri se minuun iski. Molemmat hahmot on suunniteltu todella huolellisesti ja he ovat yksinkertaisesti mielenkiintoisia. Heistä oppii lisää koko ajan kuin oikeista ihmisistä, eivätkä he jää yksiulotteisiksi tai mustavalkoisiksi (duh, kuka mugen no juuninin hahmo muka jäisi…)

  #44444
  japanifani
  Member

  Fullmetal alchemistista kaikki pahikset ja Tokyo Mew Mewistä Quiche ja Tart.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 95 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.