Kimi ni Todoke

Home Forums Anime Animesarjat Kimi ni Todoke

 • This topic has 1 voice and 1 reply.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #117867
  Sakata-Kun
  Member


  Kimi ni Todoke
  Kuronuma Sawakon luokkakaverit ovat täysin väärinymmärtäneet hänet. Hänen arka ja suloinen käytöstä usein luullaan ilkeäksi ja vahingolliseksi käytökseksi. Tämä johtuu siitä, että hän muistuttaa aave tyttöä "Ringistä", joka on johtanut siihen, että hänen luokkatoverit ovat antaneet hänelle lempinimen Sadako. Kaipaen saada ystäviä ja elää normaalia elämää, hän luonnollisesti vetäytyy kohti Kazehaya Shouta, luokan suosituinta poikaa, jonka "100% virkistävä" persoonallisuus saa suurta ihailua Sawakolta. Joten kun Kazehaya alkaa puhua hänelle, on ehkä toivoa ystävyydelle, jota Sawako on aina kaivannut. Ehkä … jopa vähän toivoa romantiikkalle tulevaisuudessa.

  Käsikirjoittaja: Karuho Shiina
  Ohjaaja: Hiro Kaburaki
  Studio: Production I.G
  Genre: Romanssi, Koulu, Shojo
  Jaksoja: 24 Toisella kaudella 13 (meneillään)

  Lisätietoja: http://myanimelist.net/anime/6045/Kimi_ni_Todoke

  Eli keskustelua, mielipiteitä, kysymyksiä jne. koskien sarjaa.

  #117900
  Sakata-Kun
  Member

  Alunperin mikä sai katsomaan sarjaa taisi olla jokin tuben random amv. Pidin tyylistä ja päätin antaa tilaisuuden tälle. Juuri tämän tyyli on se, joka poikkeaa sen edukseen todella hyvin massasta. Siinä on hyvin pystytty säilyttämään mangan piirtotyyli ja se on omaperäinen. Komediakin toimii todella hyvin. Varsinkin Ryuun monet reaktiot ja ilmeet ovat saaneet nauramaan vaikka kuinka monta kertaa. (+ repesin täydellisesti Kurumin ja Pinin väärinkäsitykselle xD). Paljon hyviä ääninäyttelijöitäkin on saatu mukaan. Ekalla kaudella Hirano, Yuuichi ja Daisuke. Ja toisella kaudella vielä mukaan tulee Miayno. Kaikista pelkkää plussaa. Op ja Ed biisit sopivat todella hyvin sarjan tunnelmaan.

  Nyt toinen kausi keskittyy selkeästi Sawakoon ja Kazehayaan. Itse kyllä ehkä olisin toivonut, että muitakin hahmoja käsiteltäisiin tarkemmin, mutta nyt näyttää siltä että ne jäävät vähän taka-alalle. No on tämä tämäkin mielenkiintoista, varsinkin evil Miayno sekoittaa sopivasti pakkaa. Ja tämä toinen kausi on omasta mielestä ollut paljon surullisempi tähän mennessä kuin ensimmäinen. Only me?

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.