Kirjamessulippuja klubilaisille

Home Forums Ajankohtaista Tiedotuksia klubilaisille Kirjamessulippuja klubilaisille

 • This topic has 1 voice and 1 reply.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #78592
  Antti-setä
  Participant

  Hoi!

  Helsingin kirjamessut lähestyvät. Sangatsu Manga ja Punainen jättiläinen messuilevat olan takaa, yhteisellä osastolla Anime-lehden kanssa! Sunnuntai-iltapäivänä on luvassa ninjailua, kun jo Naruto-sarjan julkistustilaisuudessa mukana ollut Bujinkan Shinden Dojon väki tulee esittelemään lajia. Muutakin pientä lystiä puuhaa järkkäilemme.

  Päätimme myös silkkaa kiltteyttämme lahjoa Sangatsu-klubin väkeä. Nopeimmat 25 henkilöä saavat ilmaisen pääsylipun messuille! Lähetä toimituksen osoitteeseen postia(at)sangatsumanga.fi meili, jonka otsikkona on "Kirjamessuille". Kerro viestissä oma käyttäjätunnuksesi sekä osoitteesi, johon voimme lähettää ilmaislipun. Huom: osallistu vain jos tiedät pääseväsi mukaan. On ankeaa jos lippuja menee hukkaan… Ilmaislipulla siis pääsee kerran sisään messuille; sitä ei voi käyttää useana päivänä.

  LISÄKSI värväämme muutaman cossaajan esitteiden jakoon osastollemme. Jos olet halukas lippua ja muutamaa valitsemaasi mangapokkaria vastaan tekemään pari tuntia kevyttä hommaa, ilmoittaudu edellä mainittuun toimituksen osoitteeseen. Viestin otsikoksi "Esitteiden jakoa".

  #80668
  Antti-setä
  Participant

  Ohi on, enää ei tule lippuja.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.