Kirjoitus thread

Home Forums Sekalaista Muut Kirjoitus thread

 • This topic has 2 voices and 2 replies.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #58709
  räsynukke
  Member

  Periaatteessa sama idea kuin Piirustus threadissa, mutta nyt kirjoitetaan (törkeä ideavarkaus siis, anteeksi Mimeko-sempai). Katsotaan nyt, innostuuko kukaan tähän mukaan.

  ELI: Annetaan aihe, jonka pohjalta halukkaat saavat kirjoittaa. Aihe voi olla melkein mitä tahansa maan ja taivaan väliltä, sille ei siis ole rajoitteita. Järjen käyttö on silti sallittua aiheita antaessa. Aiheen antaja myös päättää deadlinen (noin kaksi – kolme viikkoa), johon mennessä kaikki kirjoitelmat tulee lähettää tai linkittää tähän topicciin.
  Deadlinen jälkeen aiheen päättäjä valitsee parhaan tekstin. Muuten kirjoituksia ei laiteta minkäänlaiseen järjestykseen, mutta toki muiden tekstejä saa vapaasti kommentoida (tehkää se kuitenkin samassa viestissä jossa lähetätte oman kirjoituksenne, ettei topic täyty "turhista" viesteistä). Tämä kierroksen "voittaja" päättää sitten seuraavan kierroksen aiheen ja deadlinen, mahdollisimman nopeasti. Jos uutta aihetta ei ole annettu pariin kolmeen päivään, minä teen sen.

  Kirjoitukset voivat olla kuinka pitkiä tai lyhyitä hyvänsä, kunhan ne sopivat aiheeseen. Tosin kannattaa miettiä jaksavatko muut lukea järkyttävän pitkiä tekstejä. Kaikenlaiset tekstit ovat sallittuja, jos vaikka saat aiheesta mahtavat inspikset runoon, niin kirjoita sellainen. Tärkeintä on, että olet itse kirjoittanut sen mitä tänne lähetät. Ei siis muiden kirjoittamia tekstejä. Myös aiheen antaja itse saa osallistua.

  Ymmärsivätkö kaikki? No, ei se mitään. Heittäkää vapaasti kysymyksillä jos sellaisia ilmenee.

  —-

  Ensimmäinen aihe olkoon musiikki, ja deadline 23.7, ettei satu ihan samoille päiville Piirustus threadin kanssa. Aikaa siis riittää, kaikki vain osallistumaan!

  #58712
  Rock Neko
  Member

  Hahaa voisinpa osallistuakin. *alkaa kehitellä jotain runon tapaista* Kirjoitukset siis laitetaan tähän topiciin uutena vastauksena?

  #58717
  räsynukke
  Member

  Rock Neko: Osallistu ihmeessä! Ja kyllä, aivan oikein. Valmiit testit siis uutena vastauksena tänne. Itselläni kun ei ainakaan ole mitään paikkaa jonne tekstejä laittaa (paitsi jos kyseessä on Naruto-ficci). Tietenkin linkittäminen pidempien tekstien (tarkoitan nyt, että teksti veisi topicista monta sivua) kohdalla on parempi vaihtoehto.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.