Koekäyttäjiä värvätään

Home Forums Ajankohtaista Tiedotuksia klubilaisille Koekäyttäjiä värvätään

 • This topic has 2 voices and 3 replies.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #125156
  Antti-setä
  Participant

  Kevään tai kesän aikana Sangatsun foorumin palvelin vaihtuu. Samalla tapahtuu muitakin uudistuksia, mm. koko foorumisofta vaihtuu uuteen. Vanhat käyttäjätunnukset, kuvat ym. säilyvät, joten ei syytä paniikkiin.

  Tarvitsemme uuden foorumin ym. testaukseen muutaman vapaaehtoisen. Homma sisältää siis koeviestien kirjoittelua ja käyttömukavuuden kommentointia. Erikoisosaamista tai it-alan tuntemusta ei tarvita, mutta testaajien pitää olla valmiita kokeilemaan, huomauttamaan puutteista ja ehdottamaan muutoksia jos niitä tarvitaan. En osaa vielä sanoa tarkemmin milloin testaus alkaa.

  Ilmoittautumiset osoitteeseen postiaÄTsangatsumanga.fi. Tässä ketjussa sopii kysellä ja myös esittää toiveita uuden foorumin suhteen. Emme tietenkään lupaa toteuttaa yhtikäs mitään, mutta ainakin koekäyttäjät osaavat sitten arvioida käytettävyyttä ehdotusten kannalta.

  #125174
  Houndy
  Participant

  Laitoin hetki sitten ilmoittautumisen, mutta heti sen jäkeen tuli mieleen seuraava kysymys:

  Antti-setä wrote:

  Erikoisosaamista tai it-alan tuntemusta ei tarvita

  Katsotaanko it-alan tuntemus kuitenkin eduksi koekäyttäjiä valittaessa? Siitä nimittäin on hyötyä ainakin käytettävyyttä ja siten käyttömukavuutta arvioitaessa. Jos katsotaan, niin sitten joudun täydentämään ilmoittautumistani, sillä olen alan miehiä.

  #125178
  Antti-setä
  Participant

  Jep, kyllä siitä toki etua on. Tosin vielä näin alkupäivinä ei ole tullut mitään ryntäystä, joten jos olet jo lähettänyt meilin niin olet mukana.

  #125179
  Houndy
  Participant

  Antti-setä wrote:

  Tosin vielä näin alkupäivinä ei ole tullut mitään ryntäystä, joten jos olet jo lähettänyt meilin niin olet mukana.

  Joo, lähetin eilen meilin samasta osoitteesta jota käytin rekisteröityessäni tänne, joten en katsonut tarpeelliseksi mainita siinä käyttäjänimeäni, sen kun voit helposti selvittää.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.