Kohderyhmät

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Kohderyhmät

 • This topic has 3 replies, 4 voices, and was last updated 9 years ago by Hant.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #124931

  Eli aiheena olisi, mitä kohderyhmien animeita/mangoja katsotte. 🙂

  Minä katson yleensä "tyttöjen shounenia", eli esimerkiksi Kuroshitsuji ja D.Gray-Man ovat suosikeissa. Myös katson joskus moe:ta, jos jaksaa, kuten K-ON:ia.

  #124966
  Usvasusi
  Participant

  Minulle sopii aika moni kategoria. Katson yleensä Shonenia esim. Narutoa, Bleachia ym. Myös tyttöjen Shonen menee. Shoujo ei ole minun makuuni vaikka olenkin tyttö.

  Myös Gore- kategoriasta olen katsonut animea. (en ole varma onko tuo Shonenin yksi alalaji vai onko tuo oma ryhmänsä) Olen katsonut mm. Elfen lied- ja Higurashi- sarjat.

  #228379
  ShikikunBaka
  Participant

  Itse pidän monenlaisista genreistä. Niin Shonen, Moe, harvoin jopa Shoujot. Erityisen paljon katselen Shonenia kuten Kuroshitsuji, Naruto ym.

  Shoujot eivät ole mitään lemppareita (tyttöhän se minäkin), mutta kyllä niitä kestää katsella. Hirviöprinsessa Himen, Anotherin ja muiden kaltaisia Gore -tyylisiäkin välillä katselen.

  #228561
  Hant
  Participant

  Shonen on suosikki kategoriani! Mutta suosikkeihini mahtuu myös esim. Wolf’s Rain joka on ehkä enemmän, hmm, apokalyptinen draama? En ole hyvä genrejen kanssa, mutta shoneniksi en kyllä luokittelisi sitä. Joten pitää mainita erikseen. 😀

  Enimmäkseen menee sellainen fantasia ja toiminta genret, myös yliluonnolliset jutut ovat mielenkiintoisia ja animessahan tätä riittää.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.