koira/kissasarjakuvat

Home Forums Piirtäminen koira/kissasarjakuvat

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #118024
  dbz dbz
  Member

  Mitä mieltä olet koira/kissasarjakuvista. Oletko itse tehnyt niitä? (Liitätkö linkin jos mahdollista) Mikä sai sinut innostumaan niistä.

  Itse en välittänyt korasarjakuvista ennen hopeanuolta. Myös Kawamaru on mielestäni älyttömän hyvä piirtäjä.
  En ole tehnyt sarjakuvaa, mutta kuka tietää mitä on luvassa. Eli todennäköisesti teen. Itse asiassa pidän aika laillakin
  koi…/kis.. sarjakuvista joten pliis laittakaa linkki.

  #118031
  hdkg35d
  Participant

  Ahöhäääh… Unohtui mitä piti sanoa kun luin aloitusviestin. Ahah, noh siis, kiitos dbz dbz :’3 Kehittyvänä ja korkealle tavoittelevana piirtäjänä kehusi lämmittää.

  Mutta mutta siis, itse varsinaiseen asiaan. Kuten varmaan monella muullakin koira-/kissasarjakuvien piirtäjällä, minulla koirasarjisinnostus lähti kun tutustuin lapsena Hopeanuoleen. Alkuaikoinani en juuri muuta tuherrellutkaan kuin sotkuja, jotka koettivat esittää Hopeanuolen kaltaisia koiria. Otsalaikut ym. piirteet tietty olivat yleisiä. Minulla on edelleen tallessa yksi vihko, jonka jokainen sivu on täynnä vain ja ainoastaan noita koirahahmoja, varasin tuon vihon vain niille.

  Hiljalleen aloin yrittää koirien päiden lisäksi piirtää myös kehoa, mutta se ei tietenkään lapsena sujunut kovin hyvin. En pitänyt hopeanuolimaisesta tyylistä, jossa koirilla on suuret lihakset ja kaikki koirat ovat kuin mitäkin bodareita, joten jo pienenä tein koirille normaalin turkin. Aikanaan siinä kehittyessäni aloin saada piirroksista omantyylisiäni, esim. kuonon tyyli oli erilainen.

  Siihen saakka olin innostunut vain koirista, mutta sitten tapahtui jotain mullistavaa: meille tuli kissa. Tuo kissa oli ikävä kyllä vain yhden kesän meillä moninaisten syiden takia, ja lopulta annoimme sen parempaan kotiin. Kuitenkin tuon kesän aikana olin rakastunut kissoihin, ja tästä lähtivät kovat yritykset opetella piirtämään kissa. Aluksi ne olivat suoraan sanottuna karseita: kuonot olivat koiramaisia, viikset harvat ja liioitellut ja korvat liian suuret. Hiljalleen siitä kuitenkin alkoi tulla kissamaisempi.

  Jälkikäteen huomasin, että luettuani Azumanga Daiohia otin kyseisen sarjan kissoista vaikutteita. Nenä katosi, en piirtänyt enää viiksiä ja kissoista tuli pallopäisempiä. En kuitenkaan pitänyt "pallomaisuudesta", joten tein turkista paljon turkkimaisemman ja kissalle ilmestyi kuono pallomaisuuden sijaan. Aikanaan lopulta kissoista tuli nykyisenlaisiaan.

  Nykyään en piirrä varsinaisia "kissa-" tai "koira"-sarjakuvia, vaan ne ovat yleisesti ottaen eläinsarjakuvia. Niissä ei painotuta tiettyyn eläimeen, kuten vaikkapa Hopeanuolessa, vaan pääsarjakuvassani esiintyy niin kissoja, koiria, oravia kuin jopa sammakkonukkejakin.

  Mikäli siis kiinnostaa, eläinaiheisia sarjakuvia/piirroksia löytyy DeviantART -tililtäni, jonne pääsette allekirjoituksessani olevasta linkistä =3

  #118080
  Oboke
  Member

  Ah koirasarjakuvat… Meillä on koko ikäni ollut koiria ja siispä ensimmäiset piirtämäni koirat olivat ajokoira tyylisiä luppakorvia, alle kuuden vanhana tuli sitten tutustuttua Hopeanuoleen ja noin 12vuotiaana aloin ottaa vaikutteita sarjasta. : ) Juuri nämä 12 vuoden iässä piirretyt sarjakuvat kyllä otettu Weed animea mallista katsoen ja ovat kyllä aika järkyttäviä. : D
  Näitä "manga-tyylisiä" koiria tullut piirrettyä ja 12vuotiaasta tyylini on kehittynyt ihan mahdottomasti ja nykyiseen tyyliini olen todella kiintynyt. Jos kiinnostaa niin olen pari viimeistä vuotta pyörinyt DevinatART:ssa, tästä tililleni.
  Nykyään piirrän koiria suht paljon, ihmisiä sitten toiseksi eniten. Pari sarjakuvaa on päässäni ja dA:ssa nyt on menossa yksi nimellä Fair Weather/Poutasää jota pitäisi jatkaa taas pitkästä aikaa.

  Kissoja ei kyllä ole paljoa tullut piirrettyä, on minulla vuosien varrella päälle viisi hahmoa kertynyt, mutten niistä niin kamalasti ole kiinnostunut. Oikeastaan nyt vasta kiinnostukseni kissoihin heräsi kunnolla Soturikissojen ja Chi’s Sweet Homen ansiosta. : )

  #118092
  Hant
  Participant

  Kiva aihe. Meikäläinen on eläinrakas henkilö ja tykkään siis oletettavasti lueskella sarjakuvia aiheesta. Ihme ja kumma hopeanuolta tai Soturikissoja en ole koskaan päätynyt lukemaan (mitä nyt Eyeless paikkasi aukkoa sivistyksessäni ja niinpä katsoimme yhdessä pari jaksoa Hopeanuolta, japaniksi tietysti.) luultavasti siksi, että luen yleensä nettisarjakuvia.
  Jos sudet mainittaisiin tässä "koira" teeman kyljessä niin Wolf’s Rain sarjasta pidin, vaikka pidinkin enemmän animen kuin mangan susien ulkonäöstä.

  Minä itse en ole koskaan piirtänyt koira tai kissasarjakuvaa, koska yksittäiset kuvat kyllä sujuvat jos yritän, mutta sarjakuvan tekoon taidot eivät oikein riitä. Lisäksi ehkä minulla ei olisi mielikuvitusta eläinsarjakuvan tekoon. 😀
  Mutta pointti siis, tykkään, vaikken itse piirräkään.
  Kissa sarjakuvista varmasti se kaikille tutuin, eli Karvinen, ilmestyi meidänkin postilaatikkoon muutaman vuoden ajan ja varsinkin kissanomistajan näkökulmasta jutut olivat hauskoja.
  Miru-Chan on miettinyt ostavansta tätä Chi’s Sweet home sarjaa, voi olla että minäkin sitten sitä kautta sarjaa voisin vilkaista…

  #227401
  Foxxy
  Participant

  Minä olen pienestä asti piirtänyt eläimiä. Olen aina ollut hyvinkin eläinrakas, joten en ole ksokaan muuta piirtänytkään. En tiedä, mistä innokkuus eläimiin lähti, mutta ainakin muistan sen, että innostuin lapsena kaikista eläinsarjoista ja elokuvista.

  Sarjakuvia olen lukenut melko pitkään. Netissä luen nykyisinkin vain ja ainoastaan eläinaiheisia (lähinnä koira/susi) sarjakuvia. Piirän myös itse kahta sarjakuvaa, sekä kahta improsarjakuvaa, jotka kertovat myöskin koiraeläimistä.  Sarjakuvaa on oikein mukava toteuttaa, sillä rakastan koiria paljon.
  Kissa-aiheisiin sarjakuviin en ole kamalasti törmännyt, mutta ehkä vielä tulevaisuudessa tulen niitäkin näkemään.

  #228167
  neiti-kissa
  Participant

  😀 Minä en piirrä eläimistä melkein mitään muuta kuin kissoja ja koiria. Me omistamme tällä hetkellä kaksi mäyräkoiraa. Toinen on toisen äiti ja toinen toisen poika. Nimet ovat Hugo ja Ronja.  Yleensä otan niistä mallia jos en keksi mitään koiriin liittyvää. Mummilassa otan inspiraatiota mummon kissoista. Olen piirtänyt kissoja ja koiria jo aika pitkään.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.