Kokou no Hito

Home Forums Manga Mangasarjat Kokou no Hito

 • This topic has 1 voice and 0 replies.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #102860
  Shoe
  Member

  On his first day of transferring to a new high school, a loner named Mori Buntarou, is cajoled by a classmate into climbing the school building. Despite knowing that one misstep could send him spiraling to his death, he moves foward, and upon finally reaching the top, Mori experiences a sense of fulfillment. That feeling, which seems to be telling him, "You’re alive!" gives birth to an adrenaline for rock-climbing.

  Tämä on siis Sakamoto Shinichin tekemä manga.
  Kääntää en osannut, joten jätin englannin kielisen kuvauksen tähän. Kokou no Hito kertoo siis pojasta nimeltä Mori Buntarou, joka on juuri siirtynyt uuteen kouluun. Luokallaan Morilla on poika nimeltä Miyamoto, joka on luokan "kovis" joka yllyttää Morin kiipeämään koulun seinää pitkin katolle. Mori huomaa, että kiipeily oli jotain maailman mahtavinta, joten yrittää kiivetä paikalliselle vuorelle Takatori-vuorelle, mutta ei onnistu ensiyrittämällä. Oonishi-sensei, joka on Morin opettaja, lupaa auttaa poikaa kiipeämään Takatorille, koska hänen mukaansa "siihen Mori ei voi pystyä yksin." Oonishi-sensei alkaa treenata Morin kanssa, jotta pojan unelma toteutuisi…

  Käytin aika vapaata kerrontatapaa, niin kuin olen itse tajunnut, voi olla, että olen ymmärtänyt jotain väärin. Ajattelin tehdä tästä töpön, koska en nähnyt tästä aiemmin tehtyä ja tämä sarja kieltämättä kiinnostaa minua vähän. Vähän erilaista, kuin muut massaurheilusarjat, mikäli vuorikiipeily lasketaan urheiluksi. Toivottavasti edes joku on tätä lukenut, jotta saadaan keskustelua aikaiseksi. Niin ja, ylläoleva englannin kielinen kuvaus on otettu MangaFoxin sivulta. Tästä lukemaan, jos joku haluaa.

  Mutta mitä te, jotka ovat lukeneet tätä, olette mieltä tästä? Ja olisi kiva jos jokukaan edes vähän vilkaisisi sarjaa ja kertoisi oman mielipiteensä.

  Itse pidän tästä sarjasta jonkin verran, koska tämä on niin paljon erilaisempi kuin, ne joita olen tähän asti lukenut. Käsiala ja hahmot ovat mielenkiintoisia tässä, päähenkilö on kyllä synkistelijä, mutta jotenkin tämänoloinen hahmo sopii tähän, ja sitten vielä epämääräinen uhoaja ja kiltti opettaja. Käsiala on kyllä niin kaunista, se jo kiinnitti mielenkiintoni. Vähän erilaista – ainakin minulle.

  Ja voi sanoa ihan suoraan, jos aloitusviestissä on epäselvyyksiä, otan sen rakentavana kritiikkinä tai jonain muuna sellaisena. Keskustelua, edes vähän, siitä tulisin iloiseksi. Ja anteeksi, jos tuossa tarinankerronnassa oli liikaa väärää tietoa, mutta mainitsin jo, etten osannut kääntää englannin kielistä esittelyä suomeksi, ainkaan sujuvaksi, mutta minun versiostani pitäisi selvitä pääasiat.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.