Koulupukeutuminen

Home Forums Sekalaista Muut Koulupukeutuminen

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 73 total)
 • Author
  Posts
 • #54445
  teräsedward
  Member

  hei kaikille! Mitä mieltä olette siitä että toiset alkavat nimitellä koulussa vaatteiden takia? Minusta se on ihan älytöntä, sillä minua nimitellään "käveleväksi rautakaupaksi"( tosin se ei minua haittaa ) :mrgreen:

  #54450
  levaus
  Participant

  farkut ja hupparit.ja kengät tietysti 😀

  #54474
  Shoe
  Member

  Mitä nyt kaapista sattuu löytymään tai otan sellaiset vaatteet, mitä ekana sattuu silmään.

  #54478
  Anii-chan
  Member

  Itse nappaan yleensä kaapista löysät harmaat housut, metsänvihreän paidan jossa on kuva, joka näyttää kertovan sodasta. Ja viimeisenä harmaa huppari. Joskus laitan päähäni sinisen löysän pipon.

  #54479
  BlackStar
  Member

  Ai että tällaanenkin juttu…. Owwo Ookkei~
  En leimaa tätä nyt ihan kuoleman tärkeäksi, mutta mikäpäs tässä, saa juttelua pystyyn. ^^"
  Ookkei, elikkäs meikä käyttää koulussa aikas saman tyylisiä vaatteita:
  mahdollisesti musta tai punainen tai tähtikuvioinen huppari, musta t-paita, mustat tai siniset housut,
  randomit sukat ja mustapunainen huivi. Se on kiva. Owwo HUVIT RULETTAA!! \o/ *pyörii~ pyörii~*
  Mutta sitä mää en kyllä tajua, että jotkut likat tulee kouluun joku TOSI avonainen toppi ja minihame päällä. O__o
  Tänään pari likkaa tuli uimapuvut päällä, mutta niiden oli vähän pakko: oli ysien joku pukeutumisjuttu,
  ja joidenkin oli pakko tulla kouluun uimapuvuissa. Nam nam, hyvä näky… >D

  #54481
  Anii-chan
  Member

  x’DDDDD HAHA uimapuvuissa! Meiän koulussa ei ollu mitään tollaista ku olin ysillä O____O Oli ainoastaan joskus sellaisia päivä että seiskat pukeutui vihreisiin, kasit keltaisiin ja ysit punaisiin. Mietityttää mitähä ne tänä vuonna keksi x’DDD en nimittäin ole enään siinä koulussa >8DDDDDDD MUAHAHAHAHAHA

  #54482
  Shoe
  Member

  Hmm… kouluun uimapuvussa. Interesting. 8D

  #54483
  Anii-chan
  Member

  x’DDDD jos minut pakotettais uimapuku päällä kouluun, niin laittaisin sen päälle poikien shortsi uikkarit x’3 Aigas jännäää

  #54485
  Kitekat
  Member

  Hmm…
  On harmillista että joitakin nimitellään vaatteiden perusteella,
  koska joillakin ei ole oikeasti varaa merkkivaatteisiin u_u
  (itselläni kyllä olisi varaa, mutta minä en ole kiinnostunut "muodista")

  Meidän koulussa (huomiseen saakka se on vielä kouluni, syksyllä lähden lukioon) saa oikeastaan pukeutua miten lystää ja harva tulee sanomaan mitään, esimerkiksi yksi kerran pukeutui viimeisenä koulupäivänään pupu-asuun ja eihän se sen koommin liikuttanut ketään ^^’
  Paitsi viiime talvena eräs kouluni otaku käytti kissankorvapipoa ja sille kylle naljailtiin mauttomasti näin: "kis kis", "mitäs kissimirri" jne… -_-’
  (se oli kyllä söpö hattu)

  Itse pukeudun mitä-kaapista-löytyy-tyylillä.
  90% housuistani on farkkuja ja ne kaikki ovat iso-siskoilta perittyjä (ei niissä ole mitään valittamista, siskojen maku on parempi kuin omani 😆 )
  Paitani ovat yksinkertaisia ja suuri osa siskoilta perittyjä nekin ^^’
  Vöitä en käytä ollenkaan, koruja harvoin ja silloinkin kaulakoruja.

  #54489
  Monninen
  Member

  No mulla on yleensä päällä huppari, yleensä punainen tai sini valko ruudullinen, joku random t-paita ja farkut. Sukat mulla yleensä on eriparia, ja sitten muutenkin jaloissa on Thaimaasta ostetut vihreät tennarit, joiden kantapäistä tulen kohta läpi. (mä siis olen käyttäny niitä niin paljon et kantapäissä on kohta reiät)

  Meidänki koulussa melkeen kaikki tytöt kääytää hirveen avonaisii toppeja ja t-paitoja. Mä en ikinä käytä mitään sellasta paitaa…. (paitsi kesällä, tai sitte koulussa ku kaikki paidat on pesussa.)

  Ysienpäivä oli aika hyvä ku yks mun tuttu oli pukeutunu vauvaks nii sillä oli sellaset lyhyet sortsit, toppi ja tutti suussa. Aikas huvittava näky oli 8’DD

  #54491
  Tiituli83
  Member

  Minua eivät muodit ole ikinä kiinnostaneet, paitsi kerran olin vahingossa muodikas O.o Pidän vaatteita jotka minulle sopivat ja joista minä pidän. hmm… Nykyään suosikkeina vähän kaikenlaiset hameet ja paidalla nyt ei niin väliä, kesällä musta t-paita ja talvella musta pitkähihainen paita =D
  Ennen käytin aina farkkuja ja sitten melkein minkä värisiä paitoja sattui löytymään… jossain vaiheessa taas oli vihreys kausi =P kaikki oli mulla vihreetä, ja asiasta ei keskusteltu… Mutta nykyään mun väri on musta. Piste.
  Joku ainakin väitti että pastellivärit on nyt muotia tai jotain… mun pastellin on sitten kai musta O.O ei se ehkä ihan pastelli oo mutta lähellä (kaukana) kumminkin ^.^
  Jos mietitään meidän koulun koko yleis kuvaa, niin se on farkut ja t-paita nyt ainakin ollut.. Meillä vähän ehkä tylsä koulu ;D

  #54499
  Kirppu11
  Member

  Nosiis, mua kiusattii koulus siitä, miten pukeudun. Ei siit oo pitkä aika, mut ei se mua enää haittaa… Sanokoot mitä sanoo.
  Pukeudun ihan samanlaisesti ku normaalistikki, lähinnä mustaa/punasta/valkosta päällä.
  Pukeudun ihan erilaisesti kun muut, ja sen takia mua joskus kiusataan. Koko kolussa (vaikk siel onki yli 300 oppilasta..) ei oo yhtään tyyppii kuka pukeutus samal taval ku miä.

  #54501
  Padonis
  Participant

  no,mä oon aika fruittari tyylinen.Mulla on mustat mic macin pilli farkut, DC:n valkone paita,ja joku randomi musta harmaa raidallinen vetoketjullinen huppari, valkoset kengät,Hihat kääritty ylös kyynerpäihin saakka,vyö(tikku kun olen),Ja huppari on puoli auki ja housut roikkuu semisti.

  Mä katon jonkin verran pukeutumiseni päälle…..

  #54505
  Chiibi
  Member

  Minua nälvitään vaatteistani koko ajan.Koko 200 oppilaan koulussa on tasan pari ernua ja minua pitää sitten eniten ärsyttää kokoajan!No, en enää välitä siitä.Pukeudun kuinka huvittaa, eikä se muille kuulu.Piste.

  #54518
  Kyoka8
  Member

  No, Yleensä pukeudun aika mustavalkoisesti. Musta/valkoinen/harmaa huppari, musta t-paita, mustat farkut, musta-valkoiset tennarit tai mustat nahkakengät. Laukku sentään on vihreä/ruskea. Omasta mielestäni pukeudun aika neutraalisti – tosin toisinaan saatan olla emon näköinen, jos on pelkkää mustaa päällä. Minulle on aivan sama, että mistä kaupasta ostan vaatteeni, ja että mitä merkkiä ne ovat. Pääasia, että pidän niistä. Minun on tosi vaikea löytää kivoja vaatteita. Minä inhoan vaatteiden katselua ja ostamista. En ole koskaan tavannut (itseni lisäksi) tyttöä, joka ei pitäisi vaatteiden hankkimisesta. Meikkiäkään en liiemmin käytä, mutta jos naamani sattuu kukkimaan häiritsevästi, niin käytän jotain peitevoidetta tvs. Minusta liiallinen meikkaaminen kertoo huonosta itsetunnosta. Koruja käytän vähäsen. Sormessa hopea sormus, kaulassa hopeinen rippiristi, ja yhdet korvikset.
  Minulla on silmälasit, eikä koskaan oikeen ole huvittanut alkaa käyttämään piilolinssejä. Pidän tavallisia rillejä helpompina. Hiukseni ovat hiekanväriset (ei siis mikään kaunis väri), mutta tällä hetkellä niissä on vaaleita raitoja. En ole ikinä halunnut värjätä hiuksiani kokonaan, koska mitä todennäköisimmin lopputulos olisi jotain vähemmän luonnollista. Shokkivärit kierrän kaukaa.

  Yritän olla mahdollisimman avara katseinen, mutta siitä huolimatta tulee ikään kuin alitajuisesti arvosteltua ihmisiä heidän pukeutumisensa perusteella – no, vatteethan ovat tosi merkittävä osa ensivaikutelmaa. Siitä syystä en tykkää pukeutua niin, että ihmiset katsoo perään, ja pudistelee päitään.

  Tunnen suurta myötä häpeää, kun suurin osa luokkani – ja kouluni tytöistä pukeutuu tosi, tosi halventavan näköisesti. Mikä pakkomielle on pukeutua kireisiin, ja paljastaviin paitoihin, pillifarkkuhin tai minihameisiin? Nyt uutena villityksenä on käyttää minisortseja legginsien/sukkahousujen kanssa, hrrrr. Ajattelen myös usein, että kuvitteleekohan tuo olevansa jotenkin hauskan näköinen? Monilla ernuillakin pukeutuminen tuntuu usein menevän todella överiksi, kun yritetään apinoida sen lempi-jiirokkarin pukeutumista, eikä sitten yhtään ajatella, että sopiiko se kyseinen vaatetus itselle.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 73 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.