Kun rakkaus on epävarmaa (Sarja: Naruto)

Home Forums Sekalaista Omat tarinat Kun rakkaus on epävarmaa (Sarja: Naruto)

 • This topic has 4 voices and 5 replies.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #92310
  Kawamaru
  Participant

  Nimi: Kun rakkaus on epävarmaa
  Paritus: NejiNaru, yksipuolinen SasuNaru
  Ikäraja: Sallittu kaikille. Ei sisällä seksuaalisia kohtauksia, kiroilua, paheita kuten huumeita, tai väkivaltaa.
  Genre: Lievä angst (?)
  Disclaimer: Hahmot kuuluvat Masashi Kishimotolle, tarina on omaa tuotantoani. Omia hahmojani tässä ficissä ei ole. Ei spoilereita. Haaateficci .:japan-angel:.:lilta ^^ Kerron ficin lopussa, mitä kaikkea haasteficissä piti olla, etten spoilaa vielä sisällöstä ^^

  Kommentit, risut, ruusut ja Kismetit ovat tervetulleita! x3

  Ja niin, kaarevoitu teksti on flashbackia ^^
  *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

  Neji istuutui sänkynsä reunalle ja nojasi polviinsa. Hänen yleensä rauhalliset silmät olivat nyt laajentuneet järkytyksestä, ja niitä reunustivat tummat, monen unettoman yön aiheuttamat silmäpussit. Hän oli laihtunut silminnähtävin viimeaikojen ruokahaluttomuuden vuoksi. Mikäli muu Huygan väki olisi kurkistanut sisään hänen vuokra-asuntonsa ikkunasta, ei nuorukaista olisi tunnistettu Hyugan klaanin neron tittelin omistajaksi.

  Neji huokaisi syvään. Hänen äänensä värisi. Hän hieroi kämmenpohjallaan otsaansa ja ummisti silmät kiinni. Hän nosti mieleensä sen tilanteen, jonka kipeä terä oli romuttanut hänen maailmansa.

  ”Sasuke?” Neji tokaisi kysyvästi. Mustahiuksinen lukiolainen istuutui toisen vierelle ja laski ruokatarjottimen pöydälle. Neji oli hämmentynyt, vaikka piilottikin sen taitavasti. Miksi Uchicha Sasuke istuutui hänen seuraansa? Neji ei ollut koskaan nähnyt Sasuken hakeutuvan kenenkään seuraan, sillä hän vietti aikaansa yksin, söi yksin, asui yksin… Oliko Sasukella asiaa?

  Kuin ajatukset lukeneena, Sasuke veti henkeä ja sanoi oudolla äänellä:
  ”Pidätkö Narutosta?” Neji nytkähti. Miksi tuo kysyi tuollaista? Erityisesti, kun Neji todellakin piti Narutosta? Mistä Sasuke oli aavistanut? Oliko hän ottanut selvää? Oliko hän tarkkaillut heitä? Neji ei kuitenkaan ehtinyt yrittääkään omatoimisesti ratkoa mielessään kysymyksiin vastauksia, kun hän huomasi sanovansa:
  ”En.” Sasuken toinen kulma kohosi hieman, ja Neji aavisti tämän epäilevän vastauksen luotettavuutta. Sasuke ei kuitenkaan kyseenalaistanut tätä, vaan tokaisi, kuin Nejin ärsytyskynnyksen rikkoakseen:
  ”Hyvä. Muuten olisit vihainen minulle.”
  ”Kuinka niin?” Neji kysyi, ennen kuin ehti pitää suunsa kiinni. Hän tunsi sydämen tykytyksensä kiihtyvän. Oliko Sasuke tehnyt jotain?

  Nuorukainen huokaisi ja nousi seisomaan. Hän haki hetken ajan tasapainoa huterilla jaloillaan, ja laahautui sitten ikkunalle. Hän katseli utuisilla silmillään hitaasti leijailevia lumihiutaleita. Hän ei ollut puhunut aikoihin kenellekään, ja hänen äänensä oli kuihtunut, mutta hän silti koetti kuiskata hiljaa ne sanat, jotka Sasuke oli hänelle silloin sanonut.

  ”Rakastan Narutoa. Ja hän minua.” Sasuke totesi. Nyt Nejillä oli vaikeuksia saada jälkiruuaksi tarkoitetun tortun palaa menemään kurkusta alas. Hän yski hetken, eikä enää edes yrittänyt esittää vakavanrauhallista. Hän köhäisi, päästi epämääräisen ”Höyyyy!” –äännähdyksen ja rykäisi tortunpalan lautaselle. Hän tunsi Sasuken tuijottavan itseään katseella, joka kertoi Sasuken tietävän. Sasuke tiesi asian oikean laidan.
  ”Rakastaako Naruto sinua?” Neji koetti kysyä kuin ohimennen, pyyhkäisten samalla vaivihkaa silmäkulmaansa, jolle kyynel oli noussut – eikä suinkaan tukehtumisen takia, vaikka se siltä näyttikin.
  ”Kyllä, hän tunnusti niin minulle.” Sasuke sanoi. Hän katsoi hetken Nejiä, odottaen, että tämä paljastaisi tunteensa, paljastaisi rakastavansa Narutoa, jonka Sasuke oli kuitenkin häneltä juuri riistänyt. Mutta Neji tyytyi kohauttamaan olkiaan. Seuraavaksi Hyuga nousi ylös ja poistui tavanomaiseen tapaansa rauhallisesti ruokasalista. Vasta, kun hän oli päässyt poistumaan koulurakennuksesta, hän uskalsi lysähtää polvilleen maahan ja antaa kyynelten vieriä äänettömästi poskilleen ja leuan alle.

  Neji kääntyi pois ikkunalta ja vetäisi verhot sen tielle. Hän vilkaisi Naruton valokuvaa pöydällä. Hän ei ollut vielä uskaltanut ottaa yhteyttä tuohon ihmiseen ja varmistaa, oliko Sasuke puhunut totta vai oliko hän vain koettanut saada Nejin ja Naruton välit katkaistua.

  Ehkä hän oli onnistunut jo. Ehkä hänen aikeensa oli juuri tämä: Neji ei uskaltaisi ottaa Narutoon yhteyttä ja näin Sasuke saisi riittävästi aikaa piirittää keltahiuksista nuorukaista.

  Nyt Neji ravisti päätään ja puristi kätensä nyrkkiin. Ei! Sasuke ei Narutoa saisi! Neji harppoi nopeasti eteiseen ja kiskaisi takin jotenkuten niskaansa. Hän taputti takin taskua, tuntien avainnipun taskussa, ja astui sitten ulos asunnosta. Kun asunnon ovi paukahti kiinni, oli Neji jo portaiden alapäässä. Muutamaa hetkeä myöhemmin hän lähti harppomaan katua pitkin kohti Naruton asuntoa.

  Mitä lähemmäksi Naruton asuntoa Neji lähestyi, sitä epävarmemmaksi hän kävi. Mitä jos Naruto olisi todellakin pettänyt hänet? Jos Neji keskeyttäisi Naruton ja Sasuken kesken heille tärkeän tilanteen? Mitä Neji silloin tekisi? Toivon mukaan Naruto todellakin pitäisi sanansa, jonka hän Nejille vannoi aikoinaan.

  ”Neji…” Naruto aloitti. Hän katsoi polviinsa ja näperteli sormillaan hermostuneesti. Neji kääntyi katsomaan televisiosta vierustoveriinsa. Häntä kummastutti Naruton poikkeava käytös. Kuinka Naruto oli noin hiljainen?
  ”Niin?” Neji tokaisi, koettaen äänellään rohkaista Narutoa jatkamaan.
  ”Siitä eilisillasta… Muistat kai, mitä tunnustin? Toivon, että sinäkin rakastat minua. Et kertonut vielä, mitä tunnet minua kohtaan,” poika mumisi epävarmalla äänellä. Neji kohotti kulmiaan. Hän alkoi hymyillä, pehmeämmin kuin mitä uskalsi muille ihmisille.
  ”Totta kai rakastan sinua. En ole tuntenut näin ketään muuta kohtaan,” hän sanoi ja veti Naruton halaukseensa. Nyt keltahiuksinen poika alkoi hymyillä.
  ”Ja lupaan, etten myöskään kohdista näitä tunteita keneenkään muuhun kuin sinuun,” hän jatkoi. Naruto nyökkäsi ja vastasi:
  ”Minäkin lupaan, etten rakasta ketään muuta kuin sinua.”

  Kohta Neji kohotti vapisevan etusormensa Naruton asunnon ovikellolle. Hän siveli sen pintaa, muttei uskaltanut painaa sitä. Entä jos Sasuke todellakin oli puhunut totta? Mitä Naruto sanoisi avatessaan oven? ”Joo, hei, meillä oli juuri kreisi meno, joten jos et keskeyttäisi meitä? Ja niin, muuten, en halua nähdä sinua enää.” No, asia oli ratkaistavissa vain yhdellä keinolla.

  Hän veti henkeä ja painoi ovikelloa. Aika, joka Narutolta vei saapua ovelle, tuntui kestävän kauan. Liian kauan.

  Lopulta kahva loksahti, ja Neji korjasi ryhtiään nopeasti. Hän yritti saada kasvoilleen tavallisen, levollisen ilmeen, mutta se oli vaikeaa. Ovi aukesi ja Naruto työnsi päänsä esiin oven raosta.

  Nejistä tuntui, että hän olisi voinut juuri sillä hetkellä katsoa peiliin. Naruto oli järkyttävän huonossa kunnossa. Hänen kasvonsa olivat kalpeat lukuunottamatta silmien tummaa ympärystä, ja hänen katsettaan varjosti murheellisuus. Hän ei ollut tainnut hymyillä aikoihin. Naruton ilmeestä päätellen hän taisi ajatella juuri samaa Nejistä.

  ”Neji… Missä olet ollut? En ole kuullut sinusta viikkoon, kahteenkaan,” Naruto huokaisi ja avasi oven nyt selälleen Nejille. Mutta tämä ei uskaltanut astua sisään. Hän veti henkeä ja päätti tuoda asian kerralla esiin:
  ”Rakastatko todella minua?” Naruto näytti hämmentyneeltä.
  ”Mikä kysymys tuo on? Totta kai rakastan sinua. Etkö muista, kun lupasin…”
  ”Muistan, muistan. Mutta rakastatko jotakuta toista myös?” Naruto pudisti päätään. Neji tarkkaili pitkään hänen sinisiä silmiään, koettaen löytää niistä jotain, joka paljastaisi Naruton valehtelevan. Hänen sydämeltään vierähti paino, kun hän totesi ajatuksissaan Naruton olevan täysin vilpitön.
  ”Kiitos,” Neji kuiskasi hiljaa ja kaatui halaamaan Narutoa. Osittain siksi, että hänen jalkansa eivät enää kannattaneet. Hän tunsi menettävän tajuntansa.

  ”Neji, oletko kunnossa?” kuului vaimea ääni. Neji siristeli silmiään. Hän huomasi makaavansa Naruton asunnon sohvalla. Pitkästä aikaa hän tunsi nälkää. Hän tunsi suupielensä kostuvan, kun hänen nenäänsä leijaili ruuan tuoksu. Samassa hänen eteensä työnnettiin lautasellinen ruokaa. Mitä se sitten olikin, Neji ei välittänyt, vaan heti saatuaan syömävälineen käsiinsä hän kävi ruuan kimppuun.
  ”Olet saattanut itsesi heikkoon kuntoon,” Naruto voihkaisi ja istuutui sohvan viereen lattialle. Neji hätkähti ja lopetti syömisen hetkeksi. Hän katseli Narutoa, joka vastasi katseeseen huolestuneesti.
  ”Koska kaipasin sinua,” Neji vastasi ja hymyili. Naruto itsekin alkoi hymyillä, mikä sai Nejin olon helpottumaan entisestään.
  ”Niin minäkin sinua. Sinua ei ole kuulunut lukiossa aikoihin. Et ole käynyt opiskelemassa, eikä kukaan tuntunut tietävän, missä olet,” hän huokaisi ja silitti Nejin poskea. Hän päätti olla hetken hiljaa, minä aikana Neji sai syödä rauhassa kyllikseen.

  ”Ruoka oli hieman pippurista ja liian mausteista makuuni, mutta muuten hyvää. Teitkö sen itse?” Neji kysyi ja ojensi tyhjän lautasen Narutolle, joka nyökkäsi hymyillen.
  ”Minun pitää vielä harjoitella ruuan valmistusta,” hän naurahti ja nousi viemään lautasen keittiöön.
  ”Ei, jos minä teen ruuan,” Neji sanoi. Naruto oli vähällä tipauttaa lautasen. Hän kääntyi katsomaan Nejiä suu auki loksahtaneena.
  ”Tarkoitatko.. Haluatko asumaan kanssani?” Neji nyökkäsi. Samassa Naruto oli syöksynyt halaamaan Nejiä. Sillä hetkellä heikko kunto, Sasuken juonittelut tai edes lukion opiskelujen kasaantuminen ei haitannut Nejiä. Nyt hän oli onnellinen.

  *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

  Kiitos kun luitte! ^^ Nyt kerron, mitä ficissä piti olla:
  -Parituksena NejiNaru.
  -Sasuke yrittää pilata heidän välit, jotta saisi Naruton.
  -Sanat: kreisi, pippurinen, höyyyy ja torttu

  Kiitokset .:japan-angel:.:lille haasteficin annosta ^ ^

  #92317

  AAAAAAAAAAAAAAAW..! MAAAAHTAVAA!! ARVASIN ET NÄÄ OSAISIT!! HYVÄÄÄÄÄGH!! 8DDDD
  Ei ollu kyllä sulle tarpeeks haasteellinen… Annan joskus vielä haastavamman!! 8D Mutta tämä oli todellista kultaa!! Todella kaunista. Mutta voi Sasuke parkaa… Mutta vähän vaihtelua! SasuNaru kyllä on parempi mutta Nejinkin täytyy joskus astua kuvaan!! 8D Kiitos todella todella todella paljon tästä! <DD

  #92321
  Kuroii
  Member

  Tää oli hyvväää~ Dramaattista <3 Sä oot niin hyvä kirjottaa näitä!!

  Jos mäkin voisin vaikka yksärillä lähettää haasteficin? :”D

  #92326
  Kawamaru
  Participant

  .:japan-angel:. wrote:

  AAAAAAAAAAAAAAAW..! MAAAAHTAVAA!! ARVASIN ET NÄÄ OSAISIT!! HYVÄÄÄÄÄGH!! 8DDDD
  Ei ollu kyllä sulle tarpeeks haasteellinen… Annan joskus vielä haastavamman!! 8D Mutta tämä oli todellista kultaa!! Todella kaunista. Mutta voi Sasuke parkaa… Mutta vähän vaihtelua! SasuNaru kyllä on parempi mutta Nejinkin täytyy joskus astua kuvaan!! 8D Kiitos todella todella todella paljon tästä! <DD

  Heh, ole hyvä ^^

  Kuroii wrote:

  Jos mäkin voisin vaikka yksärillä lähettää haasteficin? :”D

  Joo, tottakai se sopii! =3 Voin laittaa yksityisviestillä, mistä en kirjoita ja mistä osaan kirjoittaa, niin voit sitten lähettää, ok? ^^

  #92328
  Kuroii
  Member

  Kawamaru wrote:

  Kuroii wrote:

  Jos mäkin voisin vaikka yksärillä lähettää haasteficin? :”D

  Joo, tottakai se sopii! =3 Voin laittaa yksityisviestillä, mistä en kirjoita ja mistä osaan kirjoittaa, niin voit sitten lähettää, ok? ^^

  Juu, käy. ^^ Eli laitappa vaan tulemaan. ;D

  #92508
  Lunella
  Member

  Oiii. Olipas se herkullinen ficci. En ole koskaan lukenut NejiNarua, mutta ihana pari kuitenkin. :3 Sasuke oli ilkeä, mutta raukkaparka oli rakastunu Narutoon.

  Kuvailit ihanasti Nejin tunteita ja sen riutunutta olemusta ja se epäröinti, että löytää Sasuken Naruton kotoa tai, että Naruto ei oikeasti rakastaisikaan Nejiä. Sasukelta valehtelu sujui inhottavan luontevasti.

  Someone wrote:

  ”Rakastan Narutoa. Ja hän minua.” Sasuke totesi.

  Tuo kohta oli ihana. Jotenkin niin mutkattomasti sanottu, mutta silti vale.

  Tämä oli ihanasti kirjoitettu, niin sujuvasti, eikä teksti tökkinyt. Kiitos näin ihanasta lukukokemuksesta ja anteeksi kun olen niin huono kommentoija. (:

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.