Kuroshitsuji

Home Forums Anime Animesarjat Kuroshitsuji

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 95 total)
 • Author
  Posts
 • #49323
  pp-chan
  Member

  Kuroshitsuji, engl.Black Butler, on Yana Toboson mangasarja, josta on tehty myös animeversio.
  Juonta en nyt ala kertoilemaan, kysynkin sarjaan tutustuneiden mielipiteitä, mitä te pidätte?

  Itse aloitin tuossa viikon vaihteessa anime katsomaan ja ihastuin kyllä heti. 1800-luvun Englanti, onko hienompaa miljöötä tälle taidokkaalle sarjalle. Sebastian oli ehdottomasti suosikkini alusta alkaen, hänessä on jotakin niin ihmeellistä. (Lisäksi aion mahdollisesti cossailla häntä Desuconissa.) //EDIT: Täytyy kyllä noihin suosikkeihin lisätä myös Grell, häntä mahtavampaa shinigamia saa etsiä! Ah, hänen mielipuolisuutensa hivelee silmiäni ja sydäntäni. Nykyaikainen moottorisaha taas ei.
  Pidän siis tästä sarjasta kovasti, mutta ettei tämä menisi pelkäksi kehumiseksi, annan puheenvuoron teille muille.

  #49328
  Inu-Mimi
  Member

  Tällä näkyy olevan paljon faneja sangatsulassa.
  Syksyllä odotin sarjaa ihan nenäverenvuotoisena kun olin lukenut mangaa aiemmin (poltin jopa drama CD:n levylle ja kuuntelin yksinäisinä öinä). Mangalle kuolaan kohtauksenomaisesti, piirustustyyliä rakastan, siinä on jotain semi-realistista, fanipalvelu ei mene liiallisuuksiin (yaoiviittauksia siinä näkee ne jotka haluavat, jotkut väittävät avoimesi että kyseessä olisi BL-sarja mutta yksi vänkä hintti ei tee sarjasta suoraa poikarakkautta). Lempihahmoni on… Undertaker. Muutkin hahmot ovat aika hauskoja mutta käyvät ajan myötä aika sieluttomiksi koska hahmokehitystä ei oikein tapahdu, Sebastianilla on aina se sama >:} -hymy (se on näyttää kyllä hyvältä, ei sillä) ja Ciel on pysynyt samana vinkuvana kakarana. Undertaker on tarpeeksi sivuhahmo ettei siihen ehdi kyllästyä. Animesta jäi jotenkin puuttumaan jotain. Animointi on huippuluokaa, BGM aiheuttaa korvaorgasmeja (niinkuin myös OP ja varsinkin toinen ED), ääninäyttelijät osaavat hommansa… mutta suurin osa mangan paljon kauhumaisemmasta tunnelmasta puuttuu. Ehkä siksi kun mangaa ei ole tarpeeksi ja piti tehdä fillerihahmoja (meinasin kirjoittaa hilleri) ja jotain pakotettua slapstickiä. Siitä mysteerisestä meidostakaan en pidä yhtään, kulunut hahmotyyppi. No animessa olen jäänyt hieman jälkeen, jaksossa 15 koska jotenkin vain Atelier ja Shinsen ovat kykeneviä subbaamaan sarjaa kunnolla kumpikin ottaa aikansa liiankin hyvin. Sääli että se puunukketyyppi kuoli, se joka aloitti lauseensa aina "I reason…" Se oli nätti.
  Ahhh Lacrimosa ♥

  #49337
  pp-chan
  Member

  Tosiaan, ihmettelin kyllä, miksi kukaan ei ollut tehnyt tälle sarjalle topiccia, koska se näyttää jo kuitenkin kohtalaisen suuren fanikunnan kasanneen.
  Mangaan minä en ole vielä kerinnyt, mutta sitäkin aion aloittaa, kunhan animejaksot saan loppuun.

  #49354
  Shoe
  Member

  Oah, ihanaa, kun joku kiltti pieni enkeli on tehnyt tästä topicin! <3
  No joo, asiaan. Itse löysin Kuroshitsujin viimeisimmän Anime-lehden kautta. Kun luin lehtiarvostelun, mielenkiintoni heräsi ja tölläsin heti sinä iltana yhdeksän ensimmäistä episodea. Jäin rehellisesti sanoen koukkuun tähän sarjaan. Animea olen tuijottanut suhkoot usein, mutta pidän pientä paussia, etten pilaa sarjaa omalta osaltani katsomalla sen puhki. Tässä paussillani tutustuin myös mangaan. Jos nyt tarkkoja ollaan, pidän sekä animesta että mangasta yhtä paljon. Nyt kun olen verrannut mangaa ja animea keskenään, anime on lähes yhtä mainio ja ihastuttava kuin on mangakin. Yleensä ylistän ja vertaan animea mangaan. Harvoin olen nähnyt yhtä hyvää sarjaa kuin Kuroshitsuji. Hahmojen osalta sarja on loistava. Hahmoja on monenlaisia ja persoonallisia ja mikä oudointa: pidän paria hahmoa lukuunottamatta kaikista hahmoista. Yleensä karsin kaikki oikeasti parhaat hahmot, mutta kaikki ovat tässä niin lutusia, enkä siksi voi karsia niistä niitä rakkaimpia. Inhokkejakin löytyy, kuten Angela (vai mikä se nyt oli?) ja kuningattaren hovimestari Ash (vai mikä se oli??). Nuo kaksi ovat silmissäni sietämättömiä.
  Kuten varmasti monella, Sebastian on lempihahmoni. En tiedä, miksi pidän kyseisestä hahmosta. Varmaan niin säväyttävä… (olikohan tuo nyt oikea sana???). Grell on myös yksi suosikkini. Onneton ja rassukka jossain määrin. Mutta Ciel on siinä rajamailla, että pidänkö hänestä vai en. Välillä ihan kiva heppu, mutta toisinaan taas niiin syvältä että..! Ja ah, niin iki-ihana Undertaker.. todella lutunen myöskin. Olisi kiva tietää, että millaisille vitseille nauraa. Under-chanilla on kiva nauruääni. Tykkään kovasti, kateeksi käy. En viitti luetella kaikista suosikeistani kaikkea, liian vaivanloista. Saatanpi muokkailla, jos näen siihen tarvetta

  #49360
  Tiger Claw
  Member

  Oi.

  Katselin tuossa viime viikonloppuna tätä kolme jaksoa putkeen. Olen melko alussa, siis. Mutta tykkäsin kyllä, ei ollenkaan kehno sarja. Sebastian on ihana, mutta Ciel ärsyttää ja pahasti. Sarja olisi paljon parempi, jos Ciel ei olisi koko aikaa niin synkkänä. <__<’ (Muuten. Onko korvissani vikaa, vai onko Cielillä oikeasti Edward Elricin ääni?)
  Sarjassa on kyllä hyvä tunnelma ja ihanat maisemat. Hahmotkin ovat hienon näköisiä.

  #49361
  Shoe
  Member

  Tiger Claw: Ei ole ei. Siltä se minustakin kuulostaa ^^

  #49363
  Inu-Mimi
  Member

  Shoe wrote:

  Ja ah, niin iki-ihana Undertaker.. todella lutunen myöskin. Olisi kiva tietää, että millaisille vitseille nauraa. Under-chanilla on kiva nauruääni. Tykkään kovasti, kateeksi käy.

  Järkytyin kun tajusin että Undertakerilla on sama ääninäyttelijä kuin Monochrome Factorin Shirogane. tai jos jollekin kertoo enemmän niin FMA:n Greed, sWitchin Masataka. Junichi Suwabe siis.
  Ciel on MAAYA SAKAMOTO muthafuckas. Yksi hyvin harvoista poikarooleista hänelle.
  Ja Grellinä on Jun Fukuyama. Grell –> Leopard-mecha –> Lelouch –> se supah-uke Okane ga Naissa.
  Pitäisi melkein katsoa uudestaan se OVA mutta kaivoin sen katsottuani sen verran pitkään silmiä lusikalla ulos että enpä taida. Harmittaa että katsoin Geassin vasta sen jälkeen…..
  Maylene (tai Meilin, failsubeissa jopa Meirin) on Emiri Katou joka tunnetaan parhaiten Kagami Hiiragina. Opinpahan tykkäämään tästäkin seiyuusta uudestaan kun kuulin häneltä muutakin kuin turhaa tsuntsunia niinkuin kahdenkymmenen neljän jakson ajan Lucky Starissa. 25, jos OVA lasketaan.
  Olenko muuten ainut joka pitää parituksena enemmän Maylene/Sebastianista kuin mistä tahansa yaoiparituksesta koko sarjassa? Saattaa ehkä johtua siitä että haluaisin joskus nähdä Sebastianin vaihteeksi antavana osapuolena (i.e tahtoisin joskus nähdä hänellä muunkin kuin yhden ilmeen.)
  Sainpas taas pitkän viestin melkein pelkistä ääninäyttelijöistä. Ja tätäkin yritin muka karsia. har de har har.
  Pako Romi muuten näyttelee tässä Madame Redin osaa.

  #49364
  Shoe
  Member

  Someone wrote:

  Inu-Mimi
  Olenko muuten ainut joka pitää parituksena enemmän Maylene/Sebastianista kuin mistä tahansa yaoiparituksesta koko sarjassa?

  Enpäs ole moista ajatellutkaan! Vaikka olen ollut aina sitä mieltä, että he sopivat hyvin yhteen. Mutta en ole koskaan ajatellut heitä vakavasti yhdessä. Aika jännä. Voi että, alan varmaan tykkäämään tästä parituksesta, vaikka olenkin hiukka enemmän yaoi- ja shounen-ai parituksiin päin. Mutta omat paritussuosikkini taitanee olla SebastianxGrell tai Madam RedxGrell. Mutta kiinnostava pari tuo SebastianxMaylenekin on. ^^ Ei mahdoton ajatus.

  #49382
  Kyoka8
  Member

  Tutustuin Kuroshitsujiin monen mutkan kautta, ja ihan mukavanhan sitä on katsoa.
  Kuroshitsujiin oli helppo päästä sisälle, sillä juoni ei ole monimutkaisimmasta päästä ja Viiltäjä Jack kiinnitti huomioni, tosin Jack the Rippaan tapaus osoittautui myöhemmin aika mälsäksi.

  Miljöö on niin puhkikulutettu viktoriaaninen Eurooppa, ja johon olen totaalisen kyllästynyt. Kuroshitsujissa on todella paljon minusta hieman ärsyttävää ja otsasuonta pullistavaa sähläystä, joka ei ole yhtään hauskaa. Kuroshitsujissa viljellään kiitettävän paljon eritoten teinityttöihin kolahtavaa fanservicea, joka ei minuun, (vaikka teinityttö olenkin) iske sitten yhtään. Grell ei ole yhtään hauska ja yes my roodo kuullostaa aina harvinaisen rasittavalta. Se krrhhm.. ihmissusi on kyllä aika läppä.

  Sebastianissa, vaikkei mikään nerokkaimman pään hahmo olekkaan on vain jotain todella viehättävää, ja niin on myös monessa muussakin hahmossa. Vaikkapa Madame Reddossa. Paikoittain jaksot ovat hyvin mielenkiintoisia ja hahmot muutenkin siistejä! Op-kappale on hyvä. Ja se sähläävä sisäkkö.

  Odotan tältä sarjalta kuitenkin paljon. Haluan tietää, että kuka Sebastian oikein on ja, mitä hänen ja Cielin menneisyydessä on tapahtunut. Vaikka moitinkin tätä sarjaa aika tavalla, niin siitä huolimatta katson sitä ihan innolla ^^

  Cielin seiyuu on muuten ihastuttava Maaya Sakamoto, ja on hauska tosiaankin kuulla hänet pojan roolissa^^

  #49387
  Whistle
  Member

  Minä taas tutustuin Kuroon aniki.fin jonkun Ehdota kustantajalle suomennettavaa sarjaa-ketjun kautta. :’D
  Sinne oli tungettu kansikuva ja sitä sitten tuijoteltiin tällänen <3____<3-ilme päällä kymmenisen minuuttia.

  Vähän kuitenkin kesti, ennenkuin suoranainen katsominen alkoi.
  Ensiksi luin yhden chapun mangasta puoliunisena kello yhdeltä yöllä ihan nukkumisfiiliksissä, enkä aamulla edes muistanut koko juttua. (suosikeissa oli laitettu kakkoschapu 😉

  #49420
  Tiger Claw
  Member

  Inu-Mimi wrote:

  Ciel on MAAYA SAKAMOTO muthafuckas. Yksi hyvin harvoista poikarooleista hänelle.

  Anteeksi vaan kun kysyin… <__< Mielestäni kysymykseni oli varsin asiallinen, enkä väittänyt olevani täysin oikeassa tässä asiassa.

  #49428
  Inu-Mimi
  Member

  Tiger Claw wrote:

  Inu-Mimi wrote:

  Ciel on MAAYA SAKAMOTO muthafuckas. Yksi hyvin harvoista poikarooleista hänelle.

  Anteeksi vaan kun kysyin… <__< Mielestäni kysymykseni oli varsin asiallinen, enkä väittänyt olevani täysin oikeassa tässä asiassa.

  En ajatellut sitä loukkaavaksi kun kirjoitin, olen vain… tottunut kiroilemaan paljon. Ja olen maaninen Maaya Sakamoto -fani, oli pakko korostaa asiaa. Hypetin sitä Pitkään ennen animen alkamista mutta tässä hällä ei ääni erotu kovin paljon.

  #49449
  pp-chan
  Member

  Inu-Mimi wrote:

  Pako Romi muuten näyttelee tässä Madame Redin osaa.

  Jaa-a, ja minäkin kun ennemmin epäilin, että Paku-san olisi Cielin roolissa, mutta tuli sitten tarve tarkistaa asia, ja niin Sakamotohan se siellä minua hurmasi. Inhimillinen erehdys toisinsanoen :~D

  Sebastianin kissa-rakkaus on muuten harvinaisen söpöä katsottavaa, muuten niin tyyni mies, mutta pehmenee kissan nähdessään. Tulee kyllä vähän väistämättä FMA:n Aru mieleen..

  #49463
  Neko5
  Member

  Oon kattonu kaikki anime-jaksot mitä nyt on ilmestynyt. Tosi hyvä sarja ku on kuitenkin vakavaa ja sit on kuitenki huumoria. Bishouneja, tappelua. Kaikkea tarvittavaa. Lempihahmoja on Grell, hauska ja sit seon kivaa ku se on aina Sebastianin perään. Undertaker, hieno persoona. Sebastiankin on iha hyvä, mut en tykkää Cielistä ku se määräilee liikaa Sebastiania. Kunnioittais nyt vähän demonia, vaikka onkin sielunsa sille myynyt.

  #49464

  Parhaita sarjoja ikinä! Piirtojälki mahtava, hahmot hyviä, jouni vie mukana (nytkin ikävä käänne ;_;) ja sisältää sopivasti huumoria ja angstia. Lisäksi hahmojen tarinat mielenkiintoisia. JA 1800-luku!

  Paras hahmo on Ciel. Huono menneisyys, ei paljon hymyile, mutta pohjimmiltaan hyväsydäminen. Ja ihanat vaatteet. Mielenkiintoinen "pelaaja" ja pelinappuloidensa ohjaaja. Sitten tulee Sebastien, joka on "pirunmoinen hovimestari" ^_^ Ja Sebastianin ja Cielin suhde on mielenkiintoinen, tosin välillä Ciel on turhan kova hovimestariaan kohtaan.

  Eniten ärsyttää Angela (saamarin muija) ja Elizabeth Middleford, joka roikkuu Cielissä.

  Tässä vuoden aikana vähitellen valmistan Cielin cossin, joka on luultavasti vuoden lopussa/ensi vuoden alussa valmis. Luultavasti teen tanssiaisasun. En ole vielä varma.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 95 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.