Kysy pojilta pojista

Home Forums Sekalaista Muut Kysy pojilta pojista

 • This topic has 76 voices and 179 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 180 total)
 • Author
  Posts
 • #39056
  blurr
  Member

  wii uudet sivut 🙂

  <3 Blurr

  #39236
  manga ai
  Participant

  jee saan alottaa tän nyt pitää miettiä hmmm… aa joo millanen on mukava tyttö pojan mielestä

  #39340
  Sun Summer
  Member

  Mukava tyttö pojan mielestä on reilu, sosiaallinen ei mikään pissis, tajuaa myös poikaa, ei mikään nipottava tai siivous friikki, kunnioittaa poikaa ja rehellinen. Tuossa ehkä tärkeimmät piirteet. Mikä on oikein topiccin idea?

  #39364
  Tooku2
  Member

  Sun Summer wrote:

  sosiaallinen ei mikään pissis

  Ei päde ihan jokaiseen, uskon kyllä että useimpaan kyl, etenkin varttuneempiin, mutta esim. meidän luokalla on tällä hetkellä poikia jotka tykkäävät hiljaisista ja ujoista tytöistä, kuin myös niitä, jotka pitävät pissiksistä. (Mut jälkimmäiset onki fruittareita jotka väittää ettei ne oo.)

  Itellä ei oikeestaan taida olla mitään kysyttävää, pyrin setvimään omat ongelmani itse, vaikka se ongelmia aiheuttaakin.

  #39417
  Etsura
  Member

  Minua kiinnostaisi tietää, kuinka paljon pojat todella välittävät tytön ulkonäöstä? Pitäisikö tyttöjen todella ajaa säärikarvoja ja peitellä finnejä peitepuikolla tullakseen poikien kanssa toimeen?

  Kuulostaa ehkä tyhmältä, mutta tahdon nyt kysyä suoraan…

  #39481
  blurr
  Member

  Sun Summer wrote:

  Mikä on oikein topiccin idea?

  nå tuolhan ylhäällä se lukee 😀 eli neuvomista mielipiteitä kysymyksiä pulmallisia tilanteita jne.

  #39489
  Breeze
  Member

  Sama vanha juttu: Pojat pitää tytöistä jotka eivät yritä liikaa. Jos olet oma itsesi, niin saat poikakavereita oman makusi mukaan.

  #39493
  Crazy-One
  Member

  joo tohon noihin molempiin vielä ilmestyneisiin kysymyksiin samalla.
  eli minkälaisista tytöistä? no sosiaalinen ja mukava, tietty ulkonäkö antaa ensivaikutelman mutta jos on mukava uskaltaa puhua ja vastaavaa, niin se osoittaa sen että ensivaikutelma voi pettää.
  itse useimmiten sitä mieltä mitä on kattonut, niin ihmiset jotka yrittävät olla oikein kauniita ja jotain mitä eivät ole, niin ne ovat yleensä itsekkäitä, ylimielisiä ja vaativia hahmoja. siis jos on oma itsensä niin riittää:D

  tossa tuli siihen toiseenkin pääosin. ei tarvitse peittää finnejään peitepuikolla eikä minusta ajella säärikarvojakaan, kunhan muistaa perushygienian niin se riittää. Luonnehan on ulkonäköä tärkeämpää 😀

  #39809
  Awway
  Member

  Mitä olette mieltä onko tytön hyvä polttaa tupakkaa??? minusta olisi ehkä parempi että ei polttais, koska haisee muute aika…savulta 😕

  #39824
  Crazy-One
  Member

  Se vähn riippuu tupakkaa polttavat pojat saattaa tykätä tupakoivista tytöistä. Itse olen sitä mieltä että tupakan poltto on pahasta, haisee pahalle ja se ei ole mitenkään hienoa. luultavasti saat tupakoivia poikaystäviä vaikket polttaisi mutta miten sitten tupakoimattomat pojat suhtaautuu tuåakoiviin tyttöihin. Ei kannata edes ruveta polttamaan.

  #39833
  manga ai
  Participant

  noi mitä ootte vastannu on just sitä mitä monet tytötki ajattelee pojista eli oma ittesä ja reilu

  #39850
  blurr
  Member

  okeij eli mulla on tällänen pieni pulma, taidanpa olla vähän ihastunut minun todella hyvään kaveripoikaan.. tai no en ole asiasta varma, koska kun en ole hänen kanssa ja ajattelen häntä en saa semmost ihkutusfiilistä.. mutta aina kun olemme ystävällämme olen ihan ihastunut häneen .. nemt .. ja tiedän että hän ei tykkää minusta silleen mutta joo mitä mä teen? _D

  #39923

  tää on paha, ku ei sitä ikin tiiä näin täst suoraan…hmm…jos et oo ihan varma(teksti anto semmosen kuvan) ja poika tykkää kaverina niin älä ainakaan painosta. joku vois nyt vähäsen auttaa

  #39928
  Crazy-One
  Member

  ellet ole itse varma mitä tunnet häntä kohtaan niin odota. ospta sen verta että saat omat tunteesi selville. Saattaahan se poikakin tykätä sinusta silleen ei vaan uskalla myöntäää. ennen kuin teet mitään niin ota selvää tunteistas.

  #40030
  onigumo
  Member

  Paha tilanne. Minun mielestä ei ainakaan pidä mennä pojalle, vihjailla puolisuorasti, että tykkäät. Se ei meinaa ole hyvä juttu. Koita vaan olla ja tarkkailla tilannetta. Itse olisiin nimittäin aika sekaisin, jos tyttökaveri alkaisi tehdä jotain sellaista. Kaverin laittaminen asialle voi tuoda ratkaisun, mutta mihin suuntaa sitä en tiedä. No onnea.vaan yritykseen.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 180 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.