Kysykää ja ehdotelkaa jotain manga-sarjoi

Home Forums Manga Mangasarjat Kysykää ja ehdotelkaa jotain manga-sarjoi

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
 • Author
  Posts
 • #229420
  sankkugamu
  Participant

  Kysykää ja ehdotelkaa mulle ja muille uusia manga- sarjakuvia mitä kannattaa lukea tai mistä ootte ite tykänny. Kannattaa kans kertoo mikä sen kirjan juoni on, mutta ei missään nimessä loppuratkaisua koska sittenhän se olisi ihan tylsä. Kiitän jos ehdottelette

  #229599
  zuke
  Participant

  itse pidän deadman wonderlandistä mangaan on tietääkseni 13 osaa. Manga on suomennettu ja siitä on tehty anime sarja, Josta valitettavasti on vain 12 jaksoa. Manga alkaa koulun luokasta, Jossa Ganta Igarashi juttelee ystävilleen, Tulevasta luokka retkestä Deadman wonderland vankilaan joka toimii myös ”huvipuistona” . Kunnes yhtäkkiä ikkunan ulkopuolelle ilmestyy ”punainen mies” , Joka yliluonnollisilla voimillaan (En usko tämän olevan iso spoiler, Koska manga alkaa tästä) tappaa koko luokan lukuun ottamatta Gantaa. Tämän jälkeen Ganta herää sairaalassa ja saa selville että häntä syytetään luokkansa tappamisesta. Ganta viedään oikeuden eteen, Jossa hänet todetaan syylliseksi, Jonka jälkeen hänet viedään Deadman wonderlandiin. Ganta koittaa parhaansa mukaan sopeutua vankilan tiukkoihin ”elä tai kuole” sääntöihin, Samalla yrittäen todistaa itsensä syyttömäksi ja päästä pois vankilasta. Siinä on juoni suurimmilta osin. Tiedän että tässä on paljon luettavaa, Vaikka en edes mennyt sääntöjen yksityiskohtiin tai ”kaulapantoihin”.  Mutta toivon että jaksat lukea. Itse pidän sarjan uniikista ideasta ja sen hulluista hahmoista

  #229834

  Voisin ehdottaa, jos sanoisit mistä pidät. Jos kerrot joitain lemppareitasi, tai minkälaisesta pidät, niin siinä tapauksessa voin ehdottaa.

  #229855
  frstspctr2888
  Participant

  Shirogane Nina, ehkä ei varmaan niin tunnettu, slice of life manga jossa puoliksi suomalainen Nina matkustaa suomesta japaniin ja elää äitinsä veljen ja vanhempien luona, samalla haluaa aikuisena olla ”akiba idoli”.

  Gate – Jietai kare no chi nite, kaku tatakeri, varmaan jo tiedetään minkälainen.

  Dungeon Meshi, Tavallaan kokkaus manga, jossa seikkailija ryhmä joka joutuu rahan puutteen takia tehdä ruokaa mytologian ja D&D tyylisistä hirviöistä, samalla kun yrittävät pelastaa yhtä ryhmän jäsentä joka jäi lohikäärmeen hampaisiin pako loitsun vaikutuksesta riippumatta. Hassu manga vielä.

  Witchcraft Works, hassu manga jossa päähahmon, joka on poika, ihastuksen kohde, tyttö joka on koulun kaunein, koulun mallioppilas ja vähän isompi kuin päähahmo itse, paljastuu olevan ”Tuli noita” ja tämän tehtävänä on suojella tätä näin torni noidilta, ja sitten joutuu vain syvemmälle taian maailmaan siitä lähtien. ”prinsessa” ja ”ritarin” roolit on vähän käännetty toisin päin.

  Girls of the Wild, tämä on kyllä korealainen webtoon, joka vähän kääntelee ”prinsessa” ja ”ritari” rooleja, sijoittuu tyttöjen kouluun joka erikoistuu taistelu lajeihin, koulun johto sitten yrittää antaa oppilaitensa oppia vähän femiinejä taitoja muuttamalla koulun yhteiskouluksi, mutta saavat vain yhden pojan liittymään. Tällä kyseisellä pojalla on kuitenkin raskas menneisyys, isä on kuollut, äiti in lähtenyt eikä tullut takaisin, joutuu tekemään työtä saadakseen rahaa asumiseen ja hoitaa nuorempia kaksois sisariaan, mutta liittyi kyseiseen kouluun kun tämä myöntäisi tälle tämän ilmaiseksi.

  Mushoku tensei – isekai ittara honki dasu, manga jonka teemana on uudelleen syntyminen fantasia maailmassa, samalla kun pitää edellisen elämän muistot, tässä tapauksessa nykyaikainen japanin muistot. Päähahmo on epäonnistunut edellisessä elämässään ja pahasti sulkeutunut. Lopulta hänet on heitetty ulos vanhempien asunnosta näiden kuoltua, ja vähän ajan kuluttua kuolee ylinopeutta ajavan rekan takia, pelastaessaan muutaman sivullisen tämän edestä. Uudelleen syntyessä tämä päättää elää elämänsä täysillä, sitten uudessa tuntemattomassa maailmassa jossa taika on todellista.

  Tate no yuusha no nariagari, vähän kuin ”henkilöitä omasta maailmasta tuotu toiseen maailmaan jossa näille annetaan taika voimat ja heidän pitää pelastaa tämä maailma tulevalta tuholta” stoorit. Paitsi että päähahmo, nuori mies saa tavallaan kaikkein huonoimman taikavoiman, Kilven, eikä voi käyttää muuta asetta tämän mukana. Päähahmo tulee itse henkilöiden jotka kutsuivat heidät sinne, pettämäksi, ryöstetyksi ja vielä oma henkilöllisyys demonisoidaan koko kansalle ”inhottava henkilö joka käyttää muita hyväkseen ja on erittäin paha”, ja joutuu tekemään itse lähes kaiken, kun taas suositummat aseet saaneet henkilöt saavat kaiken avun. Lopulta vielä päähahmon puolella oleva seppä antaa tälle varusteet, ja tämä eksyy orjakauppiaan teltan lähelle. Koska hän ei kykene käyttämään muita aseita (tyhmän maagisen aseen rajoituksen takia), hän hankkii oman orjan, demi-ihmis tytön, jonka kylä ja lähimmäiset ovat kuolleet tulevan tuhon hirviöiden takia, mutta on paljon parempi kuin mitä orjalle voi olla, vannoen että hän suojelisi tätä (ottaa iskut itseensä) ja paljon muuta (kohtelee samoin kuin muita ihmisiä, lääkkeet jos sairastuu, ruoka, jne.), mutta tarvitsee hänet tappamaan tulevan tuhon hirviöitä. Päähahmon sisällä kuitenkin villoo viha kaikkia jotka pettivät hänet, joka voi pahimassa mahdollisuudessa tehdä hänestä pahan. Tässä mangassa on aika paljon teemana petoksen ja siitä tulevan epäluottamuksen vaikutuksia.

  #229908
  Yksisarvisalpakka
  Participant

  Rakastajat Henkeen Ja Vereen.

  Kertoo koulusta jonka ”omistaa” vampyyrit. Siellä on tyttöjä ja poikia,ihmisiä. Huoneisiin laitetaan aina yksi tyttö ja yksi poika ja vampyyrit toivovat että nämä kaksi saavat lapsia,sillä he käyttävät koulun oppilaita saadakseen verta. Oppilailla on verenluovutus tiettynä päivänä jos nyt oikein muistan.:D Ja sitten on ryöstömetsästäjiä,vampyyreitä jotka varastavat koulun oppilaita ja imevät näiden verta. Itse päähenkilö on tyttö,ihminen johon on ihastunut kaksi poikaa. Toinen on vampyyri jolla ei oikeasti ole lupaa koskea tyttöön ja toinen on tytön huone toveri ihmispoika. Manga on pervo,mutta omasta mielestäni oikein hyvä.

  #230125
  _fishriver_
  Participant

  Fairy Tail on ainaski ihan huippu sarja! En tiiä, osaatko kuinka hyvin englantii, mut suosittelen lukemaan silti! Kyseistä sarjaa voi lukea esim. MangaZone nimisestä sovelluksesta ;3

  #231624
  To_your_eternity
  Participant

  Voin suositella Kaks hyvää sarjaa To your eternity ja Devil’s line kummatkin on todella hyviä taitaa molemmat löytyä Mangarock sovelluksesta ja ne on Englanniksi

  #232394
  hamsteri_yuki23
  Participant

  Hamsteripäiväkirjat on aika hyvii ja kaveri suositteli prinsessa sakuraa

  #232571
  Moonlight
  Participant

  <p>Ite tykkään Tokyo ghoulista ja jatko osastaan tokyo ghoul:re. Kuroshitsuji on lemppareita(alotin just) ja Patriootti Moriarty. </p>

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.