LA ESPERANCA (marraskuussa 2010)

Home Forums Manga Mangasarjat LA ESPERANCA (marraskuussa 2010)

 • This topic has 14 voices and 16 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
 • Author
  Posts
 • #110862

  Punis jatkaa BL-sarjojen kustantamista ja seuraava etappi onkin marraskuussa alkava LA ESPERANCA -niminen sarja.

  Ilmestymistahti: 1/kk

  Sarjan pituus: 7 pokkaria

  Hinta on vakio eli: 5,90 (sis. 9 % alv)

  Sarjan esittely:

  Huomaavainen, avulias ja tyyni Georges ei koskaan joudu kahnauksiin muiden sisäoppilaitoksen poikien kanssa. Jopa opettajat ja nunnat jumaloivat häntä! Kaikki ovat samaa mieltä siitä, että hän on luokan suosituin oppilas. Kun luokalle saapuu pitkänhuiskea ja komea Robert, Georgesin maailma muuttuu kertarysäyksellä.

  Jokaisen oppilaan taustoista löytyy pimeitä salaisuuksia, jotka paljastuessaan kyseenalaistavat poikien perusarvot: suhteet menevät vähän väliä uusiksi ja kahnauksilta ei vältytä.

  #110866
  Mikila
  Participant

  Eli onkos tämä joku shonenai? Se jäi meinaan tosta epäselväksi. Jos ei ole, niin sitten se kuulostaakin kiinnostavalta.

  #110867
  k-aka-shi-
  Member

  ihanaaa!!!!! mä kiitän ja kumarran ja palvon XD siistii taas yks BL sarja!!! <3 <3 😆

  #110871
  Aya-chan
  Member

  Yo.
  BL-manga kyseessä, jos oikein ymmärsin..?Todella hieno juttu, juuri oikeen suuntaan mennään!! On mukavaa, että jonkinnäköistä BL:llää, vaikkakin hyvin kevyttä ja harmitonta. Etenkin, kun conejen ja kauppojen BL-materiaaleissa on hurjat ikärajat (kuten muussakin ”aikuisten materiaalissa*). Juoni vaikuttaa ihan ookoolta. Perinteinen lukodraama.. Mutta hyvinhän ne yleensä toimivat. Päähahmojen nimet kuulostavat huvittavilta :’D
  Noh joka tapauksessa ostan, tietenkin. Kaikki BL on erittäin tervetullutta.

  #110878
  Alchemist144
  Member

  Juoni ei vaikuta ihan minun makuuni sopivalta, mutta koska en ole nähnyt piirrostyyliäkään en hirveästi viitsi tuomita etukäteen.
  Sitä paitsi ostan, koska BL ^w^. Ghost!:iinkin ihastuin heti! Toivottavasti Punis alkaa jatkossakin julkaista lisää BL-sarjoja.

  #110879
  Neko5
  Member

  Ei taas lisää BL:ää >___> Miksei käännetä lisää vaikka random shonen-sarjoja….

  #110887
  Jugger
  Member

  Neko5 wrote:

  Ei taas lisää BL:ää >___> Miksei käännetä lisää vaikka random shonen-sarjoja….

  Ilmeisesti se vaan on niin et naiset on manga suur kuluttajia suomesa ei voi mitään.

  #110892
  Shoe
  Member

  En sano juuta enkä jaata, joudun syömään sanani kuitenkin, sellainen kutina on. Mutta ei tämä mitenkään maailmaa mullistavalta vaikuttanut, mutta ihan kevyttä luettavaa, vaikkapa kouluun tylsille välitunneille tai hyppäreille, jos ei lähde kotiin juomaan kahvia. Paha ylistää, paha tuomita. Saa nähdä, jos sitä huvittaisi ostaa, mene ja tiedä.

  #110899
  Devilman
  Member

  Jugger wrote:

  Neko5 wrote:

  Ei taas lisää BL:ää >___> Miksei käännetä lisää vaikka random shonen-sarjoja….

  Ilmeisesti se vaan on niin et naiset on manga suur kuluttajia suomesa ei voi mitään.

  Niin, onhan se vähän ihme juttu, että Suomessa ainoana maailman maana shoujo myy shounenia paremmin. Ainakin siltä välillä tuntuu. Totta kai sen ymmärtää, ettei nyt jatkuville pitkille sarjoille (Jumpin mahtikolmikko) haluta liikaa kilpailua, etteivät niiden myyntiluvut kärsi. Mutta kun niiden pitää vain jatkua loputtomiin saakka (One Piecen tapauksessa hyvä, muiden ei niinkään), niin uusia tulee harvoin tilalle.

  #110945
  Antti-setä
  Participant

  Poikien sarjat myyvät hiltsisti paremmin kuin tyttöjen sarjat. Siksi poikainmangaa on markkinoilla enemmän.

  #110948
  Jugger
  Member

  Antti-setä wrote:

  Poikien sarjat myyvät hiltsisti paremmin kuin tyttöjen sarjat. Siksi poikainmangaa on markkinoilla enemmän.

  Harmivaan et suurin osa niistä on shounen sarjoja. Ois kiva saada seinen sarjoja lisää. Niitä on mun laskujen mukaan vain 5 tarjolla suomenkielellä kaiken kaikkiaan.

  #110952
  Aya-chan
  Member

  Krhm. Anteeksi nyt, mutta meikän tietojen mukaan suomessa on tämä la esperanca mukaan laskien tullut tasan neljä mangaa. Princess princess, mikä oli juu ihan mieletöntä BL:llää, ghost missä jo päästiin hiukan kättelytasoa pidemmälle, gravitation missä ei mtn ihmeellistä siinäkään tapahdu, sekä tämä la esperance (ja erittäin sekava fallen moon, itse en laskisi sitä shonen-aiksi =__=”). Syvät pahoittelut jos olen väärässä. Pointtina on siis, että onko se nyt niin kauheaa, jos tulee pari suomennettua shonen-aita? Sehän on sama asia, kuin se että hyvin monet sangatsulaiset haluavat aina shonenia ja kyllä sitä nyt on ihan suomennettuna markkinoilla saatavissakin, niin ei siitä kukaan valita. En itse pidä yhtään shojosta tai lue sitä (fruits basket ainoa poikkeus), mutta en louskuta leukoja, että mtn suomessa on ihan liikaa shojoa. Ihmiset tykkää eri jutuista ja on hienoa, jos kaikille löytyy jtkn mieleistä.
  En tarkoita, että täällä nyt mtnkn ”valitettaisi” asiasta, mutta on vain hiukan erikoista, että kun shonen-aita niin vähän suomennettaan, siitä on automaattisesti annettava kriittistä palautetta.

  Toki netistä näkee kaiken, mitä ikinä haluaakaan (siis shonen-ain/yaoin etc), mutta silti manga mikä on sinulla itselläsi on ihan eri asia. Myydäänhän sitä hiukan kovempaakin materiaalia coneissa ja joissain harvoissa kaupoissa, mutta ikäraja on kylmä ja julma 18, niin ei siinä mutinat auta. Turha kommentti varmaan, mutta hiukan alkoi ärsyttämään vain..

  #115712
  ^Jonsku
  Member

  Ostin ykkös-osan. Ja Pidin siitä. Nyt minulla on kakkos-osakin.

  #115727
  Greensister
  Participant

  Itsekin – pitkän henkisen taistelun jälkeen – päädyin ostamaan ekan osan, pidin siitä, mutten hirveästi. Miten tästä on saatu noin monta osaa ja mikä ihme minussa käskee ne ostamaan? Argh! Piirrustustyylistä en pidä, jokin päähenkilöissä aiheuttaa päänsärkyä ja epämääräisiä päänhakkaus hetkiä, mutta tällä mennään! Loppuun se pitää kuitenkin lukea :">

  #115744
  Kawamaru
  Participant

  Ostin ensimmäisen osan. Luulen, että BL -fanit hyppivät riemusta. Itse pidän shounen-aista ficcien keskuudessa, mutta tämä ei mangana vain kolahtanut kovin kuuluvasti.

  Piirrostyyli vaikutti ihan hyvältä, ei saanut suuta loksahtamaan auki mutta ei ärsyttänytkään. Paikka ja henkilöt ovat hieman perusmateriaalia erikoisempia, hyvällä tavalla. Mutta vain hieman. Hieman kliseisyyksiä oli, mutta onneksi näiden kliseiden vastapainoksi tuntui olevan ei-niin-kliseistä materiaalia (ainakaan minun mielestä manga ei sortunut liiallisesti kliseisiin).

  Eli jos perus on 50 % hyvästä, tämä oli 55 %. Nyt siis tulevaisuus ratkaisee: selaisen nopeasti seuraavan osan kaupassa ja jos tämä vaikuttaa parantuvan hieman eteenpäin kulkiessaan, niin voisinpa alkaa kerätäkin sarjan kokonaan =3

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.