Lautapelit

Home Forums Sekalaista Pelit Lautapelit

 • This topic has 16 voices and 17 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
 • Author
  Posts
 • #39325
  Sun Summer
  Member

  Lautapeleistä rupattelua ja mitä tykkäätte pelata. Itse pidän Menolipusta ja Carcassonesta, mutta en mitenkään keräile lautapeljä. Kaikki rahat menevät mangaan ja muuhun hyödylliseen kuten vaatteisiin.
  Kertokaa te mielipiteenne lautapeleistä! 😉

  #39431
  Jaylie
  Member

  Oih, carcassonne <3
  Me kerätään pikkusiskon kaa Monopoli-pelin eriversioita. Muita hyviä lautapelejä on mm. Cluedo, Ubongo, Alias, Rummicup, Munchkin ja Taru Sormusten Herrasta ynnä paljon muita.

  #39472
  Shalene94
  Participant

  En oikein tiedä hyviä lautapelejä. Ne harvat jotka omistan ovat mm. Lohikäärmeiden maa ja Monopoli. Ne ovat ihan kivoja. Alias on myös kiva peli. Minulla on ollut se yli vuoden, eikä sitä ole vieläkään pelattu, koska siinä pitää olla neljä pelaajaa. (Joskus, jos on ollut sattumalta neljä kaveria kylässä, olen unohtanut sen.)

  #39474

  Rakastan lautapelejä, muttei ole pelikavereita 😥

  #39536
  räsynukke
  Member

  Meillä on kotona aika paljon lautapelejä 🙂 Lempparini on varmaan Afrikan tähti tai Monopoly. Tykkäsin pioenenä myös paljon Tikakengät nimisestä pelistä, mutta se myytiin kirpparilla.. Scrabblesta sun muista sanapeleistä en ole koskaan oikein pitänyt.

  Huonoja muistoja lautapeleistä on, kun eräs kaverini oli meillä kylässä aika usein ja pelasimme paljon lautapelejä. Tämä kaveri ei varmaan ole kuullutkaan reilusta pelistä. Memendo-muistipelissä: Kas kummaa! Hänen lempikuvallansa varustetut laatat olivat jälleen kerran vastakkaisissa nurkissa! Scrabblessa: "En mä sinne pussiin kattonu ottaessani niitä kirjaimia" (pussin suu juuri sopivasti auki häntä kohti). Monypolyssa: Kaverilla yllättäen oikea sataspino (kaveri itse pankkiirina). Jne, jne…
  Tietenkään hän ei koskaan tunnustanut huijaavansa, luuli kai, että olen sokea tai jotain… Lisäksi jos syytin häntä huijaamisesta koko loppupeli oli yhtä kidutusta kun hän ei edes yrittänyt, mökötti vaan.

  #39572
  Whistle
  Member

  Monopoly on ihan helmi. <3

  Pelailen aina välillä lautapelejä muiden saman talon asukkaiden kanssa. Tuo Monopoly on osoittautunut ehdottomaksi suosikiksi. (ja siis meiän Monopolyhan on 30 vuotta vanha iskän synttärilahja joskus pienenä ^^)
  nu
  Kerran. Vain kerran olen pelannut Cluedoa. :< Pidin siitä, mutta koska me emme sellaista omista eikä kavereillakaan sellaista ole, en voi pelata… Jos toivoisi joululahjaksi tai jotain… *huokaus*

  Mutta kyllä nuo pleikkaripelit on saanu vahvemman jalustan meiän huushollissa.
  Ja erinäiset nettipelit, mutta ei siitä sen enempää. 🙂
  Scrabbleä pelataan aina mummolassa, joskus kirpparilta ostettu peli. X) Hyvä peli, hienoja sanoja on tullut.

  #39714
  Sun Summer
  Member

  Itse en pidä Monopolysta, kun se jankkaa itseään paljon. Sitä pelatessa aina alkaa väsyttään ja ärsyttämään. Mutta Finanssi, joka on Monopolyn tapainen peli on paljon parempi, koska siinä on paljon enemmän toimitoja ja se peli loppuukin joskus! Suosittelen sitä kaikille, jotka ovat kyllästyneet jo Monoplyyn.

  #39784
  Nanakin
  Member

  Kuulostaa lupaavalta, nimittäin toi Finanssi. Kyllähän noita pelailtua on tullut, mutten enää jaksais kauheesti innostua. Monopoli on ihan ok, jos vaan loppuis joskus, (joka tosha todettiinkin muutamaan kertaan) Carcassonne on hyvä, sitä pelailen enemmän kun monopolia (itseasiassa en oo tainnu koskeekkaan monopoliin muutamaan puoleen vuoteen) LOTR lautapeli on hyvä. Cluedo on hyvä (vaikka häviän aina aika armottomasti) ja sitten on vielä niinkin mahtava lautapeli (jos sitä lautapeliks voi kutsua) kuin Yatzy! Hohoo, siinähän sitä tulikin vastausta kerrakseen. Tööt!

  #40485
  FinlandjinM
  Member

  Jaylie wrote:

  Oih, carcassonne <3

  Carcassonne on huippu peli, vein sen viime koeviikolla koululle, niin pelattiin kavereitten kanssa kokeitten jälkeen 😀

  #40696
  Awway
  Member

  oijjj lauta pelit on niiin ihania. Oma suosikkini on Trivial pursuit 😀

  #41122
  MANGAREADER
  Member

  Moi

  Olen pelaillut sitä sun tätä.En edes jaksa muistaa mitä kaikkia lautapelejä olen pelannut.Minusta on kivaa kun asun omakotialueella jossa on paljon kavereita lähellä ja olemme ottaneet käyttöön sellaisen jutun että 3 viikon välein joku kutsuu porukkaa kotiinsa ja ostaa kaikkea pientä(sipsiä,karkkia,pitsaa,limua).Jokainen yleensä tuo jonkin lautapelin ja sitä sitten pelaillaan ja jutellaan. Se on minusta hyvä tapa ja näkee kavereita. 😎

  #41124
  phoenix
  Member

  Lautapelit on ihan parhait! Carcassonne on tosi hyvä, tai itte asias en oo hirveen montaa huonoo lautapelii pelannukkaa. ne on kaikki hyvii!

  #42799
  choopy
  Member

  TWISTER!!!!!!!!!

  Siinä vasta lautapeli ja pelatkaa myös Game of life:ä

  #42803
  FinlandjinM
  Member

  MANGAREADER wrote:

  Moi

  Olen pelaillut sitä sun tätä.En edes jaksa muistaa mitä kaikkia lautapelejä olen pelannut.Minusta on kivaa kun asun omakotialueella jossa on paljon kavereita lähellä ja olemme ottaneet käyttöön sellaisen jutun että 3 viikon välein joku kutsuu porukkaa kotiinsa ja ostaa kaikkea pientä(sipsiä,karkkia,pitsaa,limua).Jokainen yleensä tuo jonkin lautapelin ja sitä sitten pelaillaan ja jutellaan. Se on minusta hyvä tapa ja näkee kavereita. 😀

  #43779
  omena
  Participant

  KIMBLE,KIMBLE,KIMBLE,KIMBLE,KIMBLE!!!!
  Aivan mahtava peli! Niin yksinkertainen… 😀

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.