Lävistykset

Home Forums Sekalaista Muut Lävistykset

 • This topic has 47 voices and 70 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 71 total)
 • Author
  Posts
 • #48748
  Mörkö
  Member

  Elikkäs, onko teillä minkälaisia lävistyksiä? Kasvoissa, korvissa, missä vain. Tai haluaisitteko lävistyksiä? Itselläni on toisessa korvassa 5 korvareikää, joista 2 on rustossa. Ja toisessa 4, ihan korvanlehdessä vain. Haluaisin oikeeseen kulmaan lävän, mutta vanhemmilta en saa lupaa -.- Inhotaa, kun kuuttatoista en vielä ole täyttänyt.. Syksyllä syntymisen ihanuus :s

  #48751
  scarecrow
  Participant

  Minulla on kolme; perinteiset reiät lehdissä ja sekä yksi vasemmassa rustossa. Olisin halunnut smilen, mutta jänne ylähuulen ja ikenen välissä ei ollut tarpeeksi iso joten otin sitten tuonne rustoon. Kielilävistys siintää haaveissa~

  #48761
  The Vegito
  Member

  Vasemmassa korvalehdessä onpi kaksi rengasta. Vasemmasta silmäkulmasta löytyy myöskin nyt n. viikon vanha kulmakoru ja huulessa on oikealla puolella rengas.
  Kolmannen korvarenkaan olen ajatellut laittaa.

  #48763
  Awway
  Member

  Oikeassa korvassa 6 ja vasemmassa 4…Ja sitten löytyy nenästä ja navasta 😀

  #48793
  Shoe
  Member

  Ihan perus korvikset, eli korvalehdissä. Haluaisin miljoona ja kaks lävistystä lisää, mutta vanhempana sitten. ^.^

  #48800
  manga ai
  Participant

  Itsellänikin on vain normi korvikset,vaikka haluan kaksi huuli korua niin äiti ei anna,ei edes yhtä 😕 (toivon ainaki)

  #48810
  Awway
  Member

  Kun 17 vuotta tulee täyteen niin äiti lupasi antaa siunauksensa tatuoinnille 😀 ajattelin ylä selkään jotain kolibrin tapaista lintua<3

  Vaikka ei liity mitenkään lävistykseen, mutta sama se!

  #48811
  räsynukke
  Member

  Ihan normaalit reiät korvalehdissä vaan, tosin en tiedä onko enää auki kun olen taas hukannut kaikki korvikset. Haluaisin ehkää korviin lisää reikiä (niin että toisessa olisi kaksi ja toisessa kolme reikää), mutta muualle en ole lävistyksiä ajatellut ottaa.

  #48832
  Kirppu11
  Member

  Ei mitään… Olen ajatellut ottaa korvikset, mutta sekin on sitten läänyt. Ehkä joskus… Joskus. Huuleen olen ajatellut, mutta ei sittenkään. Vanhemmilta en saisi kuitenkaan lupaa, enkä nyt haluaisikaan.

  #48840
  Ladylike
  Member

  Jeps,toisessa korvassa on kolme läväriä (kaikki korvalehdessä). Ja toisessa taas on neljä: kolme korvalehdessä ja yksi rustossa. Tässä kevään aikana himottaisi käydä ottamassa vielä yksi rustoon, edellisen viereen :mrgreen:

  #48860
  Monninen
  Member

  5 korvista yhteensä. 4 korvalehddessä, 1 rustossa. Eipä sitten muualla olekkaan eikä tule, koska en saa vanhemmilta lupaa enkä muutenkaan haluaisi… inhottaa ajatus jostain tyyliin nenä- tai kulmakorusta :S

  #48882
  Minorea
  Member

  Ah, rakastan luetella näitä <3

  – Oikeassa korvassa 2 korvista ja rustokoru (eli yhteensä 3)
  – Vasemmassa korvassa 5 korvista
  – Nenässä molemmin puolin 1 (eli yhteesä 2)
  – Huulessa
  – Kielessä
  – Navassa
  Eli yhteensä 13 korviksien kanssa ja ilman 5

  Ja ihana extratieto joka varmasti kiinnostaa kaikkia, niin tuossa viime syksynä / kesän lopussa minulla oli vielä oikeassa nännissä lävistys, mutta koska olin laiska ja makasin ilman paitaa sohvalla ja nousin ylös, peukalossa ollut sormus jäi koruun kiinni ja naps! Oho, sormus sai uuden lisäosan!

  Tarkoitus olis käydä lävistyttää toinen heti kun rahaa siihen saisi (:

  #48885
  Candy Kitty
  Member

  Oikeessa korvassa 2 reikää, vasemmassa 1. Heti kun rahaa riittää painun ottamaan molempiin yhdet lisää! Rustoonkin olis kiva ja kulmakoru mut oon vielä niin nuori…Enkä rupee todellakaan tekemään ite kuin jotkut nää mun ’kaverit’ jotka teki itellee napakorut…Mieluummin maksan siitä.

  #48888
  Al Chemist
  Member

  No, ei ole, enkä varmaankaan aio ottaakaan.

  #48899
  Cafekko_96
  Member

  Mulla on ihan tavalliset korvikset korvan lehdessä. Kerran olin jo koruliikkeessä melkein kassalla laitattamassa rustoon, mutta en sitten saanutkaan. Suunnitelmissa on kuitenkin edellee se rustoon korvis sekä oikeaan kulmaan. Ehkä sitten jonain päivänä myös kielikori, mutta en kyl haluis syödä vaan jtn keittoruokaa ikuisuuksia. Että sitä tuskin koskaan hankin.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 71 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.