Leffahylly & ostokset

Home Forums Sekalaista Tv ja elokuvat Leffahylly & ostokset

 • This topic has 16 voices and 19 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
 • Author
  Posts
 • #84777
  Blackbeard
  Participant

  Minkä elokuvan ostit viimeksi? Minkä aiot ostaa seuraavaksi? Mitä on tilauksessa/hakusessa? Ja jos huvittaa, niin saa kirjoittaa mitä jo hyllystä löytyy. Tosin en takaa sitä, että kukaan suhtautuu positiivisesti koko sivun pituiseen listaan. Tosin saman lailla kuin on eräs ketju kuville mangahyllyistä, niin voihan sitä jakaa kuvan leffakokoelmastaankin ^^

  Itse ostin viikko takaperin Akiran VHS:nä, hintaan 2e kirppikseltä. Lähinnä keräilyn vuoksi, kyllä meillä vielä VHS-soitinkin on tallessa ja toimivassa kunnossa, mutta harvemmin sillä tulee mitään katottua. Osittain sen vuoksi, että se on siskon huoneessa.

  #84789
  Lambo
  Member

  Uusin ostokseni DVD puolelta on House M.D neljästuotantokausi. En ehdi kyseistä sarjaa seuraamaan television puolelta töideni takia, joten ostan kaikki kyseisen sarjan tuotantokaudet itselleni heti, kuin vain on mahdollista. Lisäksi maikkari muutenkin lykkää koko ajan Housen meille ennennäkemättömien jaksojen näyttämistä, joten television puolelta niitä saisi muutenkin odottaa ensi vuoden puolelle asti – no onneksi ei minua haittaa.

  #84790
  SlamDunk
  Member

  Mulla ei ole melkein ollenkaan omia elokuvia. Viisi oikeastaan. Kaikki DVDitä. VHS-elokuvat on sitten mun ja mun siskon yhteisiä ja nekin on joko pakkohuutokaupattu viisi vuotta sitten tai sitten ne on jossain varaston uumenissa. Uskon kyllä kuitenkin vaihtoehto A:han.
  Niin, ne viisi ovat Bionicle-elokuva, Pokemon 2, Animatrix, Hyvät, Pahat ja Rumat ja Pirates of the Caribbean 3. Saamisjärjestyksessä. Bioniclen ja Pokemonin sain joskus kymmenen-vuotiaana. Kolme vikaa viimesen kahden vuoden sisällä.
  Viimeksi ostettu elokuva on siis tuo POTC3. EB-Gamesista ostin sen käytettynä.
  En siis yleensä halua ostaa elokuvia, vaan vuokraan niitä Makuunista tai katon Finnkinossa. Niin se on edullisempaa. En muutenkaan jaksa katsoa leffoja kahteen kertaan (POTCit on poikkeus. Ne pitää kaikki kolme hankkia).
  Seuraavaksi pitäs hankkia elokuva Forrest Gump. Olen kuullut siitä sen verran kehuja, että pitää se kai omaksi hankkia.

  #84796
  Blackbeard
  Participant

  Eipähän tuo Forrest Gump paljoa maksa nykyisin, mutta tulee keskimäärin kaksikertaa vuodessa Neloselta.

  Itselleäni on ollut jo jonkin aikaan hakusessa DVD versio Aki KAurismäen mahtavasta Calamarin Unionista. 12 Frankia ja yksi Pekka lähtevät Helsingin Kalliosta eeppiselle vaellukselle kohti parempaa elämää, ja Eiraa. Tämä niin täysin random hupailu lähentelee jo ihan Monty Pythonin tasoa, ja se on paljon sanottu se.

  #85148
  Dents
  Participant

  Meillä löytyy telkkutason laatikosta vaikka mitä. Siellä on esim. Top Secret, Kaksi kautta Ketonen&Myllyrinnettä, Yes man, Seven….
  Pitäisi jostain hankkia tohtori Outolempi, sen verran kiinnostavalta kuulostaa.

  #85151
  Gawonarus
  Participant

  Itse en paljon elokuvia ostele, ellei sitten kirpparilta tule vastaan jotain mielenkiintoista. Viimeksi taisin ostaa vhs:nä juuri tuon Forrest Gumpin. Suomalaisia elokuvia en katso/omista juuri yhtään. Täytyypä tehdä lista mitä sieltä hyllystä löytyy, rakastan listoja<3.

  #85160
  Nii_na96
  Member

  Elokuvia mulla ei paljoo oo, jotai hmm..Lord of the Ringssit on hyllyssä, samoin Twilight ja jotai muutakin. Viimeksi ostin Frendien 5. ja 6. tuotantokaudet..

  #85194
  Hant
  Participant

  Pidän eniten elokuvista joissa tietenkin yhdistyvät oman mielenkiinnon kohteet, mutta positiivisia yllätyksiä löytyy onneksi niiden ulkopuoleltakin. Kauhean laaja ei valikoima hyllyssä kuitenkaan ole…

  Löytyy Mel Gibsonin Braveheart, ihan ok vaikkei ihan uskonnollinen alkuperäisille tapahtumille olekaan. V niin kuin verikosto, jännä leffa, pitäisi varmaan se sarjakuvakin lukea joku kerta mutta elokuva versiosta ainakin pidän.Hellboy I ja II – Olen sarjan fani, minkäs teet. Jotkut kohdat ovat ihan hassuja mutta yleisesti ottaen on sellainen hieman sarjakuvia valoisampi tunnelma, muttei liian etäinen alkuperäisille ideoille.
  Yu Yu Hakusho vol. 1 + Dark tournament saga part II + Sensuin "kausi" ilman loppuhuipennusta… (espanjasta, myivät väärillä kansilla!)
  PeaceMaker Kurogane (koko sarja, hohoo), Riddickin Aikakirjat ja aina yhtä piristävä A Finnish Summer With Turisas (Turisas bändin dokumentti/live-DVD, olin itse tosin vain yhdellä kuvatuista keikoista, tykkään todella paljon!)

  Sitten on kaapissa kasa VHS-nauhoja joissa on satunnaisia kauhuleffoja, Dragonball Z jaksoja, yms.

  Viimeksi ostin Heroes-sarjan ensimmäisen tuotantokauden jota olen nyt tässä katsellut jo vähäisen.
  Mitäs seuraavaksi?
  Yritän tällä hetkellä metsästää DVD veriota elokuvasta Pitch Black, "Pimeän Uhka".
  Kyseessä on Riddickin Aikakirjojen ensimmäinen osa jota en ole onnistunut vielä katsomaan… En vain löydä sitä mistään. :-/
  Myös joitain kauhuleffoja jotka liittyvät kristilliseen demonologiaan olisi kiva saada, niistä saa aina parhaat naurut!
  (En siis välitä kauhusta, vaan ihan vain viihteestä, esim. mytologia, demonologia. Jälkimmäisestä vaan kaikki leffat tuppaavat olemaan kauhuleffoja, niissä vain useasti feilataan aina pahasti demonologiassa mikä tekee niistä varsinaista komediaa!)

  Sori jos tuli liian pitkä viesti, en ihmettele jos kukaan ei jaksa lukea. :’-D

  #85196
  Shoe
  Member

  Minulla on vielä ainakin melko pieni elokuvakokoelma, puhun DVD:istä. Suunnitteilla ei varsinaisesti ole mitään, mutta olisi ihan kiva saada kaikki Tappava ase -elokuvat. Mutta voisin vaikka listata kera animeiden oman kokoelmani, mikäli kaikki muistan:
  Pirates of the Caribbean 1-3
  Manaaja I (leikkaamaton versio)
  Desperation (Stefen Kingin kirjaan perustuva)
  Perjantai 13. (alkuperäinen versio)
  Aliens 2
  Ringu 2

  Naruto Uncut DVD Box 3-4
  Hellsing Ultimate OVA 1-4
  Love Hina 1
  Trinity Blood 1-2

  Tämän perusteella (mikäli kaikki tulivat nyt mukaan) kokoelmani on aika pieni. Suorastaan hävettävän pieni. Luonnollisestikaan en laskenut isoveljen elokuvia, vaikka samassa hyllyssä ja huoneessahan ne ovat, ne eivät ole minun.

  #85216
  mimeko
  Participant

  "Harrastan" elokuvia, joten niitä tulee katsottua varsin paljon ja usein. Enemmän tai vähemmän laittomasti, mutta useimmiten kuitenkin ostetuilta tai vuokratuilta DVD:iltä ja varsin usein käyn ihan elokuvissakin. Laitanpa tähän kuitenkin listan vähäisistä omistamistani elokuvista sen mukaan mitä muistan – vähitellen kertyy lisää löytäessäni kaupoista hyviä.

  Ghiblin elokuvista löytyy Neko no ongaeshi (Kissojen valtakunta), Majo no takkyūbin (Kikin lähettipalvelu), Sen to Chihiro no kamikakushi (Henkien Kätkemä), Hauru no ugoku shiro (Liikkuva Linna) ja Tonari no Totoro (Naapurini Totoro) Ihan herttaisia omalla tavallaan, osa "kokoelmaa".

  Ghiblin ohella animaatioita leffahyllyssäni edustavat Final Fantasy VII: Advent Children on pitkälti fanipalvelu leffa, josta ei paljoa saa irti ellei ole FF fani. And I’m not.
  Vampire Hunter D: Bloodlust on Teknisesti varsin kehno, mutta puhtaasti fiiliksen vuoksi viehättävä ja päätyikin hyllyyn kun alennuksessa tuli vastaan.
  The Nightmare Before Christmas (Painajainen Ennen Joulua): klassikko, ja lisäksi vielä hyväkin.
  Corpse Bride. Jälleen Burtonia, kyllä pidän tämänkin toteutuksesta lähes kaikin puolin

  Sitten "tavallisten" elokuvien osalta on Interview With a Vampire (Veren Vangit), joka on kyllä oikein hieno elokuva… Miellyttävää kuvausta, hauskan dramaattiset musiikit ja näyttelijävalinnat itseasiassa sopivat yllättävän hyvin, paremmin kuin odotin. Hahmot ja juonikin ovat mieleeni, alkuperäisteoksesta kun pidin myös. Jatko-osakin pitäisi joskus hankkia ihan periaatemielessä vaikka huono onkin.
  Bram Stocker’s Dracula – Sain lahjaksi, ja silkkaa roskaa! mutta nostalginen! (lukekaa kirja)
  Perfume: The Story of a Murderer taas tuli ostettua kaverille mennessä alennusmyynnistä kun kumpikaan ei ollut nähnyt and, well, ei ainakaan minusta ollut niin hyvä kuin on hehkutettu.
  Män som hatar kvinnor (Miehet Jotka Vihaavat Naisia) oli jo elokuvateatterissa sen nähdessäni oikein vaikuttava elokuva, joten pitihän se sitten DVD:lläkin hankkia.
  The Dark Knight (Yön ritari): Harvinaisen hienosti toteutettu supersankarileffa, ja en sarjakuvien jokerista niin innostunut mutta tämä "realistisempi psykopaatti" – versio oli ihan symppis.
  Sweeney Toddissa on hyvä ohjaaja, hyvät näyttelijät, hyvä idea. I like it. Toteutuskin on kaunis.
  300 on myös jo suorastaan taidetta: se värimaailma, elokuvan visuaalinen tyyli ja jumalaton mättö! Charming.
  The Crow & The Crow: Wicked Prayer. The Crowhan on suorastaan upea mestariteos, kun taas Wicked Prayer silkka pohjanoteeraus… mutta tuli kylkiäisenä DVD boxissa.
  Ironman tuli myös napattua alennuksesta, sitä kun oli kehuttu enkä ollut vielä nähnyt.
  Mr.Brooks, jota itseasiassa olin jo vähän aikaa etsinyt ennen kuin löysin, tykkään todella paljon Kevin Costnerin roolisuorituksesta tässä vaikkei hän muuten kuulukkaan suosikki näyttelijöihini.
  Lord of the Rings Trilogy (Taru Sormusten Herrasta trilogia) kuuluukin varmaan melkein must own – leffoihin ja ovathan ne hienoja. Hyllyssä on myös dokumentti J.R.R. Tolkien: Master of the Rings.
  Back to the Future trilogy (Paluu Tulevaisuuteen trilogia) on myös jossain määrin klassikko.. jo aivan pienenä näin nämä ensimmäistä kertaa, yllättävän hyvää huumoria löytyy.

  Lisäksi on toki myös musiikki DVD:itä, Ultimate Fightingia ja Dexterin ensimmäinen kausi.

  Näin. Elokuvia ostan aina kun vastaan tulee jokin jonka tahdon, harvemmin etsin miään tiettyä. Toki nyt ajattelin ostaa Watchmenin ja etsiä jostakin Ravenousin, mutta muuten en kummemmin suunnittele leffaostoksia. Elokuvamakuni on kuitenkin varsin laaja: teinielokuvia, komedioita ja huomattavan romanttisia elokuvia lukuunottamatta pidän lähes kaikkien kategorioiden elokuvista, jos ne vain ovat lajissaan hyviä.

  #88800
  Devilman
  Member

  Tähtien sodasta lähtenyt elokuvaharrastukseni näkyy suht säännölliseen tahtiin kasvavassa leffakokoelmassani. Yhtä suosikkigenreä en osaa sanoa, mutta suuri osa suosikeistani on trillereitä, toimintaa ja komediaa. Gangsterielokuvat ovat myös lähellä sydäntäni. Yhtä hankalaa on nimetä sitä omasta mielestä parasta elokuvaa ikinä, mutta parhaimpiin katsomiini pätkiin lukeutuvat esim. Kummisetä, Scarface, 2001: Avaruusseikkailu, Tähtien sota ja Monty Pythonin Hullu maailma. Ehdottomat suosikkiohjaajani ovat Stanley Kubrick ja Quentin Tarantino, minkä takia kokoelmastani niin paljon heidän tuotoksiaan löytyykin. Yleisesti elokuvien suhteen tuppaan ajattelemaan "oldies are goodies", mutta onneksi vielä nykyäänkin tulee vastaan joitakin helmiä silloin tällöin, yhtenä hyvänä esimerkkinä Kunniattomat paskiaiset. Public Enemies ja District 9 -leffat olisi tarkoitus myös katsastaa ja molemmista on korkeat odotukset.

  Leffojen lisäksi löytyy TV-sarjojakin bokseina, suurimpina silmäterinäni jenkkisitcomin helmi, Seinfeld, kokonaisuudessaan, Monty Pythonin lentävän sirkuksen kaikki neljä kautta ja John Cleesen tähdittämä Pitkänjussin majatalo, varmasti hauskin telkkasarja ikinä.

  Viimeaikaiset leffaostokset:
  Lupin III: Cagliostron linna
  Miyazakin ensimmäinen, myös hänen elokuvistaan suosikkini.
  Panssarilaiva Potemkin
  Klassikkoteos ja todella hyvä leffa ollakseen täyttä neuvostopropagandaa. Kun tämäkin nyt viimein julkaistiin Suomessa, niin olihan se hankittava.
  Indiana Jones -trilogia
  Alkuperäiset kolme Indyä löytyivät yhdessä paketissa pyöreästi kympillä, joten ilman muuta tarttui mukaan.

  Loppuun vähän kuvamatskua:
  Koko teline ei mahtunut kunnolla kuvaan, joten tässä yläosa
  Ja tässä alaosa
  Leffat, jotka eivät enää mahtuneet telineeseen sekä muuta DVD-kokoelmaa

  Kuvista puuttuu olkkarin hyllyssä oleva Kummisetä-boksi.

  #89107
  Blackbeard
  Participant

  Tein juuri hieman tilauksia täydentääkseni kokoelmiani;

  Paprika: Satoshi Konin animuleffa, jonka oletan olevan ihan yhtä rautaa kuin herran aikaisemmatkin teokset.

  Plan 9 from outer space: Ed Woodin scifileffa 50-luvun lopulta. Pitäisi olla niin huono, että naurattaa. Langoilla lennätettäviä pölykapseleita ja muuta hienoa high tech tehostetta

  Pelikaanimies: Mahtava suomalainen lastenleffa pojasta, ja pelikaanista joka pukeutuu ihmisen vaatteisiin

  Calamari Union: Aki Kaurismäen mielestäni paras leffa, täysin päätön hubailu jonka rooleissa 70- ja 80-lukujen kirkkaimat suomalaiset tähdet, niin muusikot kuin näyttelijät. 15 Frankia ja yksi Pekka lähtevät yksin tuumin Helsingin Kalliosta kohti parempaa ja valoisampaa elämää, eli Eiraa. Kaksi heistä selviää perille, vain pettyäkseen että Eira on jo asutettu.

  #94956
  Milzukka
  Member

  Olen tässä ajatellut ostavani muutamia leffoja tässä lähi aikoina
  mm.
  -Saksikäsi Edward, koskettava leffa.
  -Cry-baby, hauska ja välillä hieman yliampuva?Mutta tykkään.
  -sleeping hollow, mielenkiintoinen.
  -Tulikärpästen hauta
  ( En löydä oikein mistään tuota tulikärpästen hautaa suomiteksteillä ja suht.Hyvään hintaan.Cdonissakin oli vain enkkusubeil ja hintaa noin 23euroa. )

  Tosiaan olen Tim Burtonin leffojen fani,erityisesti ne leffat missä Tim Burton+Johhny Depp=Toimii! : D

  Niin ja minun leffahyllystäni löytyy:
  -Kasa Chiblin leffoja.
  -Corpse Bride
  -TNBC
  -Grease 1 & 2
  -Dreamgirls
  -Naruto boxeja ja FMA-leffa ja muutama jakso.
  -Ghost in the shell-innocence
  -in the water
  -twilight
  -Maaginen Mimzy
  -yms.

  #100253
  Inu-Mimi
  Member

  Sainpahan yhden hyllyn raivattua DVD:ille. Luulin että niitä olisi ollut paljon enemmän. Pitäisi olla sellainen spoileritagi jonka saisi avata ja sulkea ettei tulisi aivan hillitöntä listaa lagittamaan kaikkien sivuja.

  Ensiksikin boxit;
  -Kumpikin kausi Pasilaa. Kyllä niille jaksaa hekotella vieläkin mutta vähän kuluvat nuo vitsit joka katsomiskerralla.
  Ylpeys ja Ennakkoluulo. BBC:n 1995 sarja, Colin Firth ja kaikki. My quilty pleasure.
  Duudsonit Mahtiboksi. Kyllä, pidän Duudsoneista. Häröllä tavalla väkivaltaista koikkelointia.
  -Epämääräinen boksi Looney Tunesia. Entententtenillä valittuja neverheard-pätkiä joista löytyy kyllä ihan helmiä välillä. Seepiasävyt on herkkua ja Clampettkään ei ollut vielä lähtenyt sooloilemaan tyyliin me myself and I.

  Ghiblit;
  -Liikkuva Linna
  -Henkien Kätkemä
  -Kissojen Valtakunta
  -Totoro
  -Laputa

  Ghibli on aina Ghibli, heikoin noista on mielestäni Kissojen Valtakunta ja paras Liikkuva Linna vaikka sitä usein dissataan. Se on vain liian hyvässä seurassa, sitä verrataan muihin ghibleihin eikä elokuviin yleensä.
  Pari levyä Weediä ja Kinoakin löytyy mutta jätänpä listaamatta, Weed on mitä on ja Kino’s Journeytä ei ole saanut katsottua koska en jaksa katsoa alkujaksoja netistä ja tuo levy on toinen voluumi.

  Elokuvat itse.
  Citizen Kane. No, tämä on Citizen Kane, mitä tästä voi sanoa. Orson Welles on kuuma.
  Twelve O’Clock High. Ihan mukiinmenevä 40-luvun lopun sotaleffa, ikäraja suomessa kolme ja muissa Pohjoismaissa 15.
  Monty Pythonin Elämän Tarkoitus.
  Monty Pythonin Hullu Maailma. Ei ihan samaa tasoa kuin sarjana mutta naurattaa silti. Se ranskalainen linnanvalloittaja Hullussa Maailmassa nauratti niin että melkein tukehduin. Siihen ei muuten saanut suomitekstejä.
  Hikinen Iltapäivä. Al Pacinoa. Oikein hyvä leffa, ei komediaa mutta nauroin monta kertaa eikä se ollut edes sellaista tahatonta niin huono että hyvä -huumoria.
  Kaunis Mieli. Yllättävän hyvä sellaiseksi nyyhkyleffaksi joita jenkit niin palvovat (luon silmäni sinuun Titanic). Okei, aivan saamarin hyvä elokuva ja jumalainen soundtrack. Houkuttelee Oscareita kuin siirappi kärpäsiä. Mutta olenhan vain ihminen.
  The Prestige. Yllättävän vähälle huomiolle jäänyt elokuva, ihanat lavastukset ja oikein näppärä juoni.
  Ylipitkä kylläkin.
  Thank you for smoking. Olenko jo kehunut tätä tarpeeksi? Olenko? Ai. Katsokaa tämä, tästä tulee hyvä mieli.
  Van Helsing. Noh. kakkoslevyllä on jotain ihan hyvää matskua vanhoista kauhuleffoista.
  Saksikäsi Edward. Yhäkin Burtonin paras leffa ja Deppin paras rooli (ei tosin näyttelyn tai eläytymisen perusteella, tykkään vain hahmosta).
  Jali ja Suklaatehdas. Hyvä tämäkin, Vonkka repeilyttää. Sittenhän on tietysti hänen silinterinsä, suojalasinsa, pitkä takkinsa, keppinsä, kenkänsä….
  Casshern. No, olen 2008 animen fani. Efektikarkkia. Tätä ei ole varmaan tarkoitettukaan ymmärrettäväksi.
  School of Rock. Toinen hyvän mielen leffa. Jack Black on yksi lempinäyttelijöistä, tulee mieleen Jack Nicholson jos hän olisi tehnyt komedioita. Yhdennäköisyys on pelottava.
  Talvisota. Ehkä jopa parempi kuin Tuntematon Sotilas (1955).
  Duudsonit Elokuva. Perustelut tulivatkin jo boksista puhuttaessa.

  Lisäksi kaikkea pientä mitä en kehtaa edes mainita. Anoppikomedioita ja jostain soluttautunut Treffit Drewn Kanssa (huonompaa elokuvaa saa hakea). Sekä Lilja 4-ever ja Raid joita en ole vielä katsonut – saatan lisätä listaan kunhan katson ovatko sen arvoisia (mitä Van Helsing tuolla sitten tekee?).
  Kirjoille olisi kiva olla samanlainen ketju, kaikilla tosin olisi aivan hervottomia listoja.

  #100729
  Blackbeard
  Participant

  Olen ihan ekstaasissa. Löysin Satoshi Konin Millenium Actressin DVD:nä, ja vieläpä ihan sopu hintaan 5,99. Konia olen fanittanut siitä asti, kun näin Tokyo Godfathersin pari vuotta sitten, ja herran leffojen kautta tutustuin vielä Susumu Hirasawaankin, joka on tähänkin säveltänyt musiikit. Tänään en varmaan ehdi vielä mokomaa katsoa kun menen pelailemaan pokeria, mutta huomanne ehdottomasti.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.