Lempi pelejä/ peli vinkkejä

Home Forums Sekalaista Pelit Lempi pelejä/ peli vinkkejä

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 48 total)
 • Author
  Posts
 • #43887
  *_Hakun_*
  Member

  hello everyone ^.^

  ajattelin luoda tälläisen: siis…
  mikä on lempi pelejänne ja jne… voi kertoa selostuksenkin pelistä jos ei satuta tietämään ja näin edelleen
  vinkkejäkin saa jakaa jos pelissä on jumissa

  omat suosikkini ovat: guitar herot, kingdom hearts 1 ja 2, chrisis chore:final fantasy VII, disgaea 2 ja afternoon of darkness… ne ovat suosikkini täl hetkel

  #43946
  Allen
  Member

  Aika samantyyliset mielipiteet kuin Hakunilla. GH:t on kivoja, varsinkin world tour! FF fanipoika olen, etenkin VII ja IX. Crisis core oli ihan mahtava. En älyä miksi olin surullinen lopussa vaikka tiesinkin mitä tulee tapahtumaan ^^’ Jotenkin siihen Zackkiin ehti kiintyä pelin aikana. KH:t kuulu myös ikisuosikkeihin.
  Omiani ovat noiden lisäksi myös Samurai warriors sarja. Kertoo japanin sotaisasta histoiasta melko kiinnostavasti.
  Muita on mm. Bleach heat the soulit, joita ei ole julkaistu muualla kuin japanissa. Aika lyhyitä pelejä, mutta kulkee melko taitavasti Bleachin tarinan mukaan, niitä on tällä hetkellä kuusi osaa (aina yksi per vuosi) PSP:lle.

  #44018

  just noi ght,rock band,kh:t on parhaat ja kh 2 paras,en oikee muuta pelaiekkaan

  #44396
  Setzer
  Member

  Lempi pelejä on ensisijassa Final Fantasyt ja God Of War.. Sota pelit koneella on kans hyviä:D

  #44463
  Wiltsu95
  Member

  En ole mitenkään erityisen kiinnostunut animepeleistä… (lisenssipelien syytä ehkä…) Mutta suosittelen tietokonepeleistä Call of Duty 5:sta (en itse omista, mutta paras peli mitä tiedän.. :geek:

  #44628
  vegeta95
  Member

  tässä mun. burnout pradise paras ajopeli, dragon quest 8 journey of the cursed king hyvä seikkailu peli ei liian lyhyt, ja joitain sotapelejä PS3seen ja koneelle ovat myös hyviä

  #47336
  Gantz
  Member

  Lempi pelit on kyl Elder Scrolls IV:Oblivion,God of War 1 ja 2,GTA San Andreas,GTA IV,Civilization 3,Fallout 3 ja Uncharted: Drake’s Fortune.Onhan esim. Assassins Creed kans hyvä peli

  Ostin keskiviikkona Uncharted 2: Among Thieves ja on kyl pakko sanoa että aivan mahtava peli :mrgreen:

  #56346
  shiller
  Member

  Ehdottomasti parhaat pelit ovat call of duty 4, cod WaW ja aika varmasti tuleva prototype ja modern warfare 2. 🙄

  #56412
  The Vegito
  Member

  Omiksi lempi peleikseni mainitsisin Devil May Cryt ja God of Warit.
  Itse ainakin pidän enemmän tällaisista "suoran toiminnan peleistä", kuin strategiapeleistä (vaikkakin Final Fantasyt ovatkin olleet ihmeen hyviä).

  #56484
  Blackbeard
  Participant

  Onhan niitäkin useita. Rope puolelta Final Fantasyt 6, 7 ja 9, sekä älyttömän tyylikäs DS:n The World Ends With You. Niin ja Phoenix Wrightitkin voisi roolipeleiksi luokitella. FPS mätöstä Team Fortress 2, sarjakuvagrafiikka ja hulvaton huumori, on ehdoton kuningas. Tasoloikista tietysti Super MArio Bros (1 ja 3), Yoshis Island ja New Super Mario bros, sekä Crash Bandicootit 1 ja 2. Sims 2 ja Spore ovat kivaa näpertelyä. Sitten strategia puolelta Advance Wars pelit ja legendaarinen klassikko Age of Empires 2. Sitten on kanssa ihanat pähkinänratkaisu pelit; Professor LAyton sarja! Ihana.

  #56494
  omena
  Participant

  No fps peleistä Combat arms ja Counter-strike, Ropeista online peli Cabal-online, PS peleista GH:WT ja muista YGO virtuuaali ottelu juttu KCVDS. Sitte XBOX:sille R6 vegas 2 ja Mirrors edge. Muita konsoleit ei nii oo tullu pelailtuu. 😀

  #56505

  Final Fantasyt on suosikkeja, XII paras! Kovin montaa en ole ehtinyt pelata.

  Sitten ehdoton suosikki on Devil May Cryt, näistä eritoten kolmonen, ykkönen ja varmasti nelonen, kun nyt joku päivä pääsen pelaamaan (ostin vuosi sitten tietokoneelle, eikä koneen ole tarpeeksi tehokas)

  Suosikkeihin kuuluu myös Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth. Kakkonen on ihan paras. Kivaa taktista pelaamista ja armeijan johtoa. Hmmm, haltiat….

  Nyt myös suosikkeihin kuuluu Naruto: Ultimate Ninja 3 ja 4. Ei voi mitään, on niin kivoja mättöpelejä.

  Kindom Heartsit kestosuosikkeja.

  EDIT: Lisänä Guilty Gear X2. Mahtava mättöpeli, mukana kivasti juonta, hahmot upeita. Ens vuonna Ky Kiskeä (joka on huippu) cossaamaan. Muhahaa.

  #56756
  Zidane1
  Member

  Aika moni tuntuu tykkäävän joko Kingdom Heartsista tai Final Fantasyistä. No, mikäpä minä olen puhumaan koska itsekin pidän niistä, mutta huomasinpahan vain.

  Parhaita pelejä ovat Okami, Final Fantasy 9 (tosin omistan 6,7,8,12 ja Crisis Coren myös, mutta näistä ainoastaan 9 on ollut tähän asti hyvä), Kingdom Heartsit, Apollo Justice: Ace Attorney (on se kivaa olla salapoliisi :P) ynnä muita. Okami on yksi parhaista peleistä, joita olen ikinä pelannut niin juonen kuin tappelusysteemin osalta.

  Siinähän niitä. Osaako kukaan sanoa onko Final Fantasy 10 yhtään hyvä? Pelasin demoa, joka tuli 6:n mukana ja vaikutti hyvältä, mutta muiden mielipiteet olisivat tarpeen. : )

  #58351
  Neko5
  Member

  Final Fantasy X ja XII, kuka nyt ei FF:sta tykkäis. Hyvät juonet, tappelumenetelmät, hahmot, tarpeeks vastusta, riittävän paljon pelattavaa…
  Naruto Ultimate Ninja 3 ja 4, pidän Narutosta sarjana niin miksen pelinäkin =) Free Battle on paras \(>_<)/
  Kingdom Hearts I ja II, hyvät juonet, hahmot ja tarpeeks pelattavaa…
  Devil May Cry 3, pelasin sen kyllä läpi Vergilillä, kiva toiminta peli, kiva mättöpeli xD
  Guilty Gear, en tiiä miks tykkään, hahmot on kivoja ja melko helppo tappelupeli yleisesti. Bridget on paras xD

  No siinä nyt joitakin, vähän vaihtelee..

  #58927
  Kyoka8
  Member

  Mikään kova pelien pelaaja en ole, mutta kyllä sitä muutamia hyviä pelejä löytyy:

  Devil May Cry 4. Hyvä ja toimiva kokonaisuus, ja kyseistä peliä on hauska pelata. En oikein osaa tarkemmin selittää.

  Valkyria Chronicles. Todella loistava strategiapeli, jossa on hauskat hahmot, ja maailma. Myös musiikki on ihanaa. On mukavaa, kun voi pelata kymmenillä eri hahmoilla, ja täytyy oikeasti miettiä, että mitä oikein pitäisi tehdä. Kyseisestä pelistä on animekin meneillään – tosin se on säälittävän surkea.

  Pidän kovasti myös Rachet & Clank peleistä. Totaalista aivot narikkaan viihdettä eikä yhtään sen enempää tai vähempää.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 48 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.