Lempivärit

Home Forums Sekalaista Muut Lempivärit

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 62 total)
 • Author
  Posts
 • #57398
  AvatarRaxu
  Member

  Jep.. tiedän että vähän haiskahtavan tyhmä topic, Mutta lempivärinne?

  Itse pidän aika lailla kaikista väreista, Musta on silti mielestäni paras.

  #57401
  AvatarTiger Claw
  Member

  Minäkin tykkään lähes kaikista väreistä, mutta suosikkini ovat punainen ja musta.

  #57413
  AvatarPadonis
  Participant

  Mun suosikit on punainen,musta ja valkoinen ja onhan semmonen kirkkaan vihreeki ihan jees

  #57415
  AvatarKyoka8
  Member

  No, tykkään kovasti vaalean sinisestä (sellaisesta, kuin avassani), ja ihan vain puhtaan valkoisesta. Ja kuten monet ovat varmaan jo panneet merkille, niin olen aika pohdiskeleva, ja omissa maailmoissani elävä ihminen, niin koen nämä kyseiset värit omikseni. Ne ovat myös todella puhtaita ja rauhallisia värejä.
  Pidän kovasti myös muista väreistä, esim. hopeasta ja harmaasta.

  On myös sellaisia värejä, joita pidän hienoina, esim. punainen ja vihreä, mutta kyse on erijutusta, kuin lempiväreissä.. en oikein osaa selittää. En vain tunne niitä sillä lailla omikseni.

  Pukeudun paljon mustaan, mutta siitä huolimatta pelkässä mustassa on jotain etovaa. Mustaan on kuitenkin niin helppo pukeutua, kun vihaan vaatteiden hankkimista.

  Lempiväriyhdistelmäni on musta-kulta, vaikka se poikkeaakin lempiväreistäni paljon. Huoneessani on paljon musta-kultaista.

  #57424
  Avatarmanga ai
  Participant

  Lempivärejäni on enimmäkseen musta ja vaaleanpunainen.Huoneeni on melkein kokonaan vaaleanpunainen, mutta vaatteeni aina mustat 😀

  #57426
  AvatarKirppu11
  Member

  Tykkään aika lailla mustasta, punaisesta ja vihreästä ~ Mustaa ja punaista näkee vaatteissani ehkä eniten, vihreestä en tykkää enää niin paljon kun ennen.
  Värejä josta en pidä onn…. Violetti, ei lila, violetti. Ruskea myöss.. ja vaaleanpunainen/pinkki. Sininenkään ei ole oikein mieleeni… Olen aika tarkka värienkin kanssa (ja kaiken muunkin……), enkä voi millään käyttää esimerkiksi sinistä paitaa. Haha :’//DD

  #57431
  AvatarSeyra
  Member

  Pidän monista väreistä, mutta parhaimmiksi taitavat nousta musta, punainen, hopea ja violetti.

  Toisaalta ruskea, keltainen ja kirkkaan pinkki ovat värejä joita inhoan ja kartan niin paljon kuin mahdollista. Väriyhdistelmä, jota taas inhoan yli kaiken on vastavärit sininen ja oranssi, jonka takia en voi ikinä pitää sinistä ja oranssia vaatetta yhtäaikaa päällä.

  #57454
  AvatarInu-Mimi
  Member

  Kahdeksan hamsterin mitalla oranssi (salaliitto! sangatsun oranssi väriteema on salaliitto!). Jotenkin se on vain kauhean piristävä mutta ei yritä liikaa niinkuin joku kirkkaan keltainen eikä ole niin angstinen kuin punainen (väreistä tulisi ihania personifikaatioita. Orange-kun is mai- HEY WAIT A MINUTE.). Oransseja vaatteita minulla on vähänlaisesti mutta ne sopivat täydellisesti ruskeaan joten yhdistelymahdollisuuksia on sata ja yksi.
  Ennen pidin limenvihreästä mutta se on liian silmiinpistävä, sitten pastellinvihreästä mutta se on liian lälly. Vihreä – varsinkin maastonvihreä – on silti hyvä väri, heti paras oranssin jälkeen.

  #57455
  AvatarMonninen
  Member

  Mulla on ollut jo pitkään lempivärinä kaikennäköiset vihreät.

  Miten teillä muuten näkyy lempivärinne?

  Huoneeni seinät on vaalean vihreät, käytän aika paöjon vihreitä vaatteita, ipodini on vihreä ja mulla on muutenkin huoneessa ihan älyttämästi vihreitä kasveja :mrgreen:

  #57477
  AvatarYue
  Member

  Limen vihreä, jäänsininen ja musta.

  Olen aina tykännyt ihan tuosta perus mustasta, ja limenvihreä on vaan niin raikas väri, jostain syystä pidän siitä todella paljon. Jäänsininen taasen on hieno väri, varsinkin jos siinä on hieman läpinäkyvyyttä mukana. :3

  #57480
  AvatarRock Neko
  Member

  Musta, punainen, vaalean vihreä(tai lime), harmaa, pinkki(!! >3<) ja ruskeakin on kiva. Eivät ole järjestyksessä. Tykkään kyllä muistakin väreistä. Ja jos katsotaan vaatekaappiin, niin noita on suurin osa. Pinkkiä alusvaatteissa ja ruskeaa ei taidakaan olla yhtään.

  #57521
  Avatarttepaa
  Member

  punainen, keltainen, violetti ja vihreä. :DDD

  #57544
  AvatarDefowl
  Member

  Noh, ehkhäbä thoi phunainen shekä thuo vhalkhoinen. Ne ovath aikha hienojah värejäh.

  -Defowl

  #57557
  AvatarShoe
  Member

  Musta totta kai, verenpunainen on myös kaunis, violetti jossa on enemmänkin punaista lämpimämpää sävyä, valkoinen kelpaa myös ja tietyissä tapauksissa myös pinkki.

  #57574
  AvatarFelix
  Member

  Lapsesta asti olen pitänyt vihreästä, melkein jokainen vihreän sävy näyttää kauniilta silmiini (tällä hetkellä taidan pitää eniten limen- ja ruohonvihreästä). Olen tosin onnistunut tykästymään laivastonsiniseen, joka on ihanan, muttei kuitenkaan liian synkkä. Ja kun lempiväri pitäisi mainita, niin tällä hetkellä taidan kallistun tuohon laivastonsiniseen, tosin se vihreä seuraa loistavana kestosuosikkina takana.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 62 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.