Lolitat

Home Forums Sekalaista Japanin kulttuuri Lolitat

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 63 total)
 • Author
  Posts
 • #45191
  Chiibi
  Member

  Keskustelua lolitoista, rorivaatteita myyvistä liikkeistä yms. 😀 /äh, oon huono näissä aloituspuheissa :3

  #45402
  manga ai
  Participant

  No ite pidän lolita mekoista ne on toosi söpöjä (ei kaikki) mut sellaset vaaleenpunaset ja vaaleensiniset (unelmoi) 😀
  Olishan sitä ihana saaha joku sellanen söpö mekko, mut ne ei olis oikeen mun tyylisiä, ku itel ei oo koksaan ollu noi hameet tai mekot mitenkään no päälle pantavia tai no en oo koskaan tykänny oikeen pitää hameita,vaikka niitä onkin aika iso pino kaapissa eniten kai skotti ruutusia.Voishan hametta joskus pitää, ehkä sitten kesällä.

  #45403
  Amppu
  Member

  Tykkään rori-vaatteista, mutten omista yhtään vielä. ^o^
  Angelic Pretty- nimisessä nettikaupassa on tosi sulosia vaatteita 😀

  #46109
  Osaka
  Participant

  Mulle ei oikein sovi lolita-vaateet…. Oon aika rymy. Enkä tykkää hameista. Joskus saattaa joku rusetti eksyä päähän, mutta se siitä sitten. Mutta lolitat ovat kyllä todella söpöjä! 🙂

  #46141
  Cafekko_96
  Member

  Tykkään loleista, mutta ite en päälle pistäis, sillä vihaan hameita. Jotenkin oon vaan aina vihannut ja todennäköisesti tulen vihaamaankin. Lolitoihin pukeutuneet ihmiset ovat kyllä söpöjä ja niitä on mukava kattella kaupungilla, tosin harvoin bongaan loleja, mutta silloin kun bongaan niin on kyllä kiva pieni piristys päivään. Itellä kyllä rusetteja ja muuta ´´lolimaisuutta´´ välillä näkyy, mutta hyyyyviiin harvoin ja se onkin yhdistetty sitten tähän minun perus emo-ernu ilmeeseen, että näin.

  #46149
  mimeko
  Participant

  Pidän lolitasta pukeutumistyylinä valtavasti. Kenties pahinta OTT sweettiä lukuunottamatta kaikki alalajit miellyttävät silmääni, kunhan ne ovat hyvin toteutettuja. Suosikeiksi kuitenkin nousevat kenties gothic ja classic. Suomessakin on monia todella kauniita, elegantteja ja suloisia lolitoja vaikka olen kuullut kommentteja siitä, ettei kyseinen tyyli sopisi suomalaisille…

  Oma pukeutumiseni on kenties "lievästi lolita vaikutteista". Puffuja polvipituisia hameita, peter pan – kauluksia, rusetteja ja hyvin istuvia asukokonaisuuksia… Satiininauhoja ja muovipitsiä tursuaviin hirvityksiin en onneksi ole sortunut, kermakakkuhirviöt kun eivät muutenkaan ole makuuni, vaan vaan olen kiinnostunut nimenomaan siitä lolitan hillitymmästä, tyylikkäästä puolesta. Mutta vaikka vaatetuksessani on toisinaan vaikutteita lolitasta sun muusta, niin en todellakaan luule vain siksi olevani lolita, enkä koskaan itseäni sellaiseksi kutsukaan ; )

  #46765
  Kyoka8
  Member

  No, minäkin pidän lolita-tyylistä kovasti. Se on todella söpön ja viehättävän näköistä, mutta eipä tuo minulle itselleni kyllä sopisi. Tuntisin oloni koko ajan epämukavaksi, enkä muuteskaan pidä itseäni tarpeeksi kauniina/söpönä pukeutumaan lolita-tyylisesti. Enkä myöskään ole siitä tyttömäisimmästä päästä. Yritän kuvitella tuttujeni ilmeitä, jos he näkisivät minut roriksi pukeutuneena : P

  Minuakin viehättää kovasti menneet ajat. Varsinkin keskiaika. Lolita-tyyli nyt ei ole aivan täysin samanlaista, kuin viktoriaanisen ajan pukeutuminen, mutta hyvin pitkälle saman tyylistä. Joillekkin lolita-tyyli sopii hyvin, mutta minulle se ei taitaisi.

  #46794
  Tiituli83
  Member

  Cafekko_96 wrote:

  Tykkään loleista, mutta ite en päälle pistäis, sillä vihaan hameita. Jotenkin oon vaan aina vihannut ja todennäköisesti tulen vihaamaankin.

  joo tää menee nyt vähän aiheen ulkopuolelle, mutta kumminkin: mäkin ajattelin joskus et ei mulle hameita, ellei oo ihan pakko laittaa vaikka koulun joulujuhliin =P mut nyt hameet on mun arkipäivää =D susta en tiiä, mut mielipiteet voi muuttuu 😉

  Haluisin jotain kivaa söpöö, mut en sitten tiiä.. ei ne varmaan mulle sopis xD mut olis ainakin jotain =3 kaikki lolita vaatteet on söpöjä =) etenkin just vaaleenpunaset ja -siniset ^o^

  #46848
  hese-chan
  Member

  Mä oon aina halunnu lolita mekkoi!! Mut ku en tykkää hameist… Jalat näyttää miu mielest liian läskeiltä hameissa… ja muutenkii hameet ei joteki kuulu miu tyyliin… Mut ihailen ihmisii jotka pitää hameita!!

  #46865
  Tiituli83
  Member

  hese-chan wrote:

  Mä oon aina halunnu lolita mekkoi!! Mut ku en tykkää hameist… Jalat näyttää miu mielest liian läskeiltä hameissa… ja muutenkii hameet ei joteki kuulu miu tyyliin… Mut ihailen ihmisii jotka pitää hameita!!

  hihii mulla on ihailijoita 😎 joo ehkä meni vähän aiheen ulkopuolelle -.-’ mut pytsyyks sellasii tekee itte? tai no kai voi… jonkunhan niitäkin pitää tehä…

  #46866
  Cafekko_96
  Member

  Tiituli83 wrote:

  Cafekko_96 wrote:

  Tykkään loleista, mutta ite en päälle pistäis, sillä vihaan hameita. Jotenkin oon vaan aina vihannut ja todennäköisesti tulen vihaamaankin.

  joo tää menee nyt vähän aiheen ulkopuolelle, mutta kumminkin: mäkin ajattelin joskus et ei mulle hameita, ellei oo ihan pakko laittaa vaikka koulun joulujuhliin =P mut nyt hameet on mun arkipäivää =D susta en tiiä, mut mielipiteet voi muuttuu 😉

  Kyllähän minulla mielipiteet useinkin muuttuu, mutta tuskinpa hameidn suhteen. Äitikin on aina pakottanut pistämään hameen jonnekkin juhlaan, mutta oon joka ikinen kerta sanonut vastaan. Myönnän kuitenkin, että kerran kerran laitoin kouluun hameen, eikä siitä hyvää seurannut. Kaikki ihmetteli ja kyseli oonko menos jonnekkin juhliin tai vastaavaa, kun mulla on hame päällä. Eli periaatteessa ihmiset piti mua täysin tyhmänä, joten jätin hameet sikseen. Tiedän kyllä, että ei ehkä olisi kannattanut jättää hameen pitoa koulussa sikseen tämän takia. Mutta, niin, lolit ei ehkä kuitenkaan (hameet yleensäkkään) ole mun juttu, vaikka kuinka loleista tykkäänkin.

  #48405
  Valkoinenhai
  Member

  Innostuin tässä joskus viime kesänä lolita-tyylistä, ja pikkuhiljaa olen yrittänyt mennä vähän tuohon söpöstelyyn päin.
  En kuitenkaan halua olla mikään täydellinen elitisti-lolita, sillä no, jotenkin sattuvat olemaan niin pikkuasioihin tarrautuvia kimittäjiä esimerkkinä näin; "AAAAGHH, SULLA ON MUOVIPITSIÄ JA VAATTEETKIN ON SUORAAN BACK STREETISTÄ!!!!11½"
  Hame-paita tyyli, plus pikku hiussomisteet tai korut riittävät minulle, ainakin toistaiseksi. Jonkin sortin loli-mekkoa olen tosin väsäämässä, niin olisi jotain puettavaa tuon kohottavan tyllihameeni kanssa.

  Mutta ylipäätään lolita-tyyli on hyvin suloinen, ja pidän paljon söpöistä pinneistä, ruseteista, hameista, pitseistä, pikku päivänvarjoista ja niin edelleen. Hyvin silmäänpistävä tyyli tosin, eikä ihan tänne Suomen keleihin sovi (vaikka mukavasti tuo ilmastonlämpeneminen talvea lykkää).
  Toisekseen hiemankin ylisuloiseksi tälläytyneenä ikäiseni ihmiset tuppaavat vähän kavahtamaan ja katsomaan nenäänsä pitkin, että katsokaa miten nolo ja pikkutyttömäinen hihhuli.
  Siksipä siis mielummin liian vähän, kuin liikaa.

  #48436
  Minorea
  Member

  Mekot ovat kyllä upeita, pakko myöntää. Olen monasti halunnut ostaa lolimekon, mutta:
  – Tuppaavat olemaan aikas hinnakkaita
  – En löydä mieleistä
  – Jos löytyy, maksuvaihtoehdot eivät sovi
  – Postimaksu nousee isommaksi jo melkein kuin mekko

  + en uskoisi että vartalonmallini sopisi mekkoon vaikka minua onkin siroksi haukuttu. Minusta vaan nämä käsivarret ei sovi niinkin tyttömäiseen mekkoon sisälle.
  Tyydyn siis ihailemaan mekkoja kaukaa, mutta olisi todella kiva pukeutua sellaiseen joku päivä (:

  #49059
  Kirppu11
  Member

  Tykkään tosi paljon loli vaatteista… Kaupoista en tiedä yhtään, mutta olen tehnyt itse yhden mekon, ja toinen on valmistumassa (mitä olen tehnyt tässä kolme kuukautta eikä ole vieläkään oikein valmis). Tykkään pikku yksityiskohdista, varsinkin kun niitä saa laittaa mekkoihin ja muihin asusteisiin ihan miten itse lystää.
  JA VAIKKA puhuin, että olen tehnyt itse lolita mekon, en silti ole lolita. Saatan käyttää sitä mekkoa joskus, kotona tosin, tykkään pukeutua lolitaksi muutenkin ja muuta, mutten silti ikinä esiinny lolita puvussa muualla kuin kotona. Täälläpäin, missä minä asun, on niin vähän ernuja ym. että jo pelkkä hameeseen, raidallisiin polvisukkiin ja irtohihoihin pukeutuminen tarkoittaa sitä, että katsotaan kuin jotain hullua. Olen niin ujo, että nolottaa kun kaikki katseet kääntyvät minuun päin. Ja miksi puhun tästä? Kaikki ystäväni, sukulaiseni, kaikki, ketä näen kaupungilla… Ehkä ymmärrätte, ehkä ette. Korkeintaan mummoni katsoisi mekkoani ja sanoisi, että onpas kaunis mekko, hienot värit ja yksityiskohdat. Muut nyt jo nauravat jos käytän hametta (tämä ei siis tarkoita, etten käyttäisi, käytän melkein aina :”D).
  Karkasin aiheesta melko pitkälti. Mutta joo, pukeudun siis joskus lolita tyyliin, ja pidän tosi paljon lolitoista. Mekot on söpöjä ja muutenkin. Hiukset näyttävät miltei aina tosi hienoilta *tahtoo*
  Jos haluaa, voin neuvoa jotain (en varmaan osaa, voin yrittää) lolita puvun teko vinkkejä, jos jotakuta kiinnostaa (laita yksityisviestiä tai tälle foorulle…).

  #49458
  CuppiiCake
  Member

  Lolita, tuo yksi maailman ihanimmista ja suloisimmista tyyleistä pukeutua. .__.’ Myönnän pukeutuvani lolita-vaikutteisesti, haluaisin tilata kaikki mahdolliset kamat Angelic Prettylta ja Babylta, MUTTA ongelma on siinä että meidän perheessä on mahdotonta tilata maan ulkopuolelta juuri mitään. D:
  Blipposta joskus ostin sellainen mustan mekon, joka on todella kaunis vaikka siinä muovipitsit onkin ja se on aika yksinkertainen. Ja joistakin randompaikoista oon ostellut vähän loli-tyylisiä hameita. Lähiaikoina olis tarkoitus ostella lisää kaikkea tähän liittyvää, kunhan rahat riittäisivät ja löytäisin täältä ah-niin-ihanasta Suomesta joitakin liikkeitä / nettikauppoja joista tällaista saa. 8”3 Ja vaikka omistankin pullasääret en näe sitä esteenä hameiden käytölle itselläni, koska minullla on – krhm – pakkomielle erilaisiin suloisiin hameisiin / mekkoihin. :—D

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 63 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.