Madonna

Home Forums Sekalaista Musiikki Madonna

 • This topic has 3 voices and 2 replies.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #96159
  Sun Summer
  Member

  Mitäs mieltä olette popin kuningattaresta Madonnasta?

  Minulle hän on yksi lempiartisteistani, mutta mikään ylitön fani en ole ja tällähän naisella on paljon faneja ympäri maailmaa ja on ihmeelistä esim. netistä lukea miten pitkälle he ovat menneet faniutensa kanssa. Hänen tuotanto on vaihtelevaa ja monipuolista ja kymmenen Madonna albumiakin omistan sekä yhden DVD:n. Ehdoton suosikki levyt ovat 80-luvun klassikko albumit True Blue ja Like a Virgin sekä 90-luvun myyntimenestys Ray of Light. Uusin albumi Hard Candy ei paljon iske. Madonnan elokuvistakaan en paljon välitä.

  Ja sitten viime elokuussa Jätkänsaaressa oli katsomassa B-lohkossa Madonnan Sticky and Sweer keikkaa! Kokemus oli fantastinen ja vieläkin tulee kylmätväreet, kun mietin sitä. MIeletön meno ja fiilis Madonnalla ja yleisöllä silloin päällä.
  Olisi ihana päästä katsomaan Madonnaa uudestaankin livenä. :- )

  Nyt on teidän vuoronne kertoa mietteitänne Madonnasta.

  http://www.youtube.com/watch?v=oJLIO9pP … re=related

  #96204
  Kyubi
  Member

  Sanotaan nyt ihan suoraan,Vihaan amerikkalaista pop-musiikkia. Korvani eivät kestä sitä p*skaa 1 sekuntia enempää.
  Ja muutenkin madonnan kaltaiset antavat niin hirveän esikuvan amerikkalaisille nuorille tytöille (ja muunmaalaisillekkin) Anorektikkotyttöjä on juuri tälläisien muusikoiden syystä. Ja ne musiiikkivideot on sellasta pehmop*rnoa että…..En sano mitä mutta kuitenkin. Pahoittelen tälläistä sekopäistä ja hieman yleistävää kommenttia,Mutta tämä on mielipiteeni eivätkä kaikki voi pitää kaikesta!

  #96289
  Dents
  Participant

  Kuules nyt Kyubi, tuo on kyllä aika kova syytös. Onko sulla todisteita, että Madonna olisi syypää nuorten anoreksiaan? Ei. Anoreksia on SAIRAUS. Ihan selvä sairaus. Madonna ei siihen ole syypää. Tutki ennenkuin hutkit.

  Ja Madonna on ihan kiva artisti. Voisin ehkä kuunnella enemmänkin.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.