Magic Knight Rayearth

Home Forums Manga Mangasarjat Magic Knight Rayearth

 • This topic has 5 voices and 4 replies.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #68107
  Anonymous
  Member

  Magic Knight Rayearth (tunnetaan Suomessa myös nimeltä Taikasoturit) on CLAMPin luoma manga- ja animesarja, joka kertoo kolmesta japanilaisesta teinitytöstä Hikaru Shidousta, Umi Ryuuzakista ja Fuu Hououjista. Prinsessa Emerauden kutsun voimasta he joutuvat kesken luokkaretken Cephiro-nimiseen fantasiamaailmaan taistelemaan pahaa vastaan. Sarja on pääasiassa ns. taikatyttösarja, mutta sekoittaa myös elementtejä mecha-sarjoista. Sarja on ajoittain sekä hyvin koominen että hyvin synkkä.

  #68109
  an&ri
  Member

  Olen joskus katsonut jonkin verran tätäkin, ja kyllä on niin, että tämä sarja on onnistunut olemaan juuri semmoinen kuin sen pitääkin. En kauheasti enää muista, mutta hyvänä pidin ainakin silloin. Hahmojen designit ovat myös mahtavia, niitä on tosi kiva piirtää mallista.
  Ja pidän tästä myös senkin takia, että rakastan mechoja, ja ne mitkä tässä on ovat ihania <3

  #68171
  Kyoka8
  Member

  MKR on ensimmäinen CLAMPin sarja, johon tutustuin. Vaikea arvata siis, että tutustuin siihen Sub-tv:n kautta. Nähdessäni MKR-animen olin 9-vuotias, ja olin aivan sen lumoissa. Oikeastaan minusta MKR on ainoa CLAMPin sarja, joka on animena parempi kuin mangana. Ei manga siis missään tapauksessa huono ole, mutta se on minusta hieman liian lyhyt, ja siitä johtuen hahmoihin ei keritä syventymään tarpeeksi, ja kaikki tuntuu tapahtuvan liian nopeasti.

  MKR:n juoni on tosi, tosi perusfantasiaa, ja se siitä tekeekin niin toimivan. Myös mechat ovat mielenkiintoinen lisäys. Kolme päähenkilöä ovat aika stereotypisiä sankarittaria, ja paikoittain Hikaru käy vähän hermoille. Hahmosuunnittelu muuten on todella loistavaa. Hahmojen vaatteet ja haarniskat ovat jotain niin kaunista! Lempihahmoni MKR:ssa ovat ehdottomasti Eagle ja Ferio.

  Ykköskauden loppu oli jotain niin sydäntä riipaisevaa, ja muistan edelleen miten kauhuissani olin silloin 9-vuotiaana sen nähtyäni. Mangan kakkoskausi oli aika vaisu, mutta animessa se oli minusta ykköskautta parempi. Asetelma oli paljon mielenkiintoisempi ja todella paljon synkempi.

  #125557
  zumi
  Participant

  Hienoja uutisia! Punainen jättiläinen alkaa suomentamaan Taikasotureita.
  Lisätietoja: http://animelehti.fi/2013/07/14/magic-k … ilaiselta/

  #125562
  Antti-setä
  Participant

  Jeah! Eilen lähetin kirjat kääntäjälle. Yritämme saada marras-joulukuussa myyntiin ykkösen. Tarkempi aikataulu sitten myöhemmin.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.