Magic knights rayearth

Home Forums Anime Animesarjat Magic knights rayearth

 • This topic has 5 voices and 5 replies.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #47954
  Dragonmind
  Member

  Tämän tiedätte

  #47955
  Dragonmind
  Member

  Elikkäs tämä tuli teeveestä joskus 2001-3 välillä, tarkaa aikaväliä en muista ja sarja jäi kesken, mutta oli aivan loistava.

  #50512
  Kyoka8
  Member

  No, että tästä sarjastakin on jo keskustelu tehty. Aloitusviesti on hieman kehnonlainen, joten laitampa hieman infoa:

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Magic_Knight_Rayearth

  MKR on toinen niistä anime-sajoista, joita voin kiittää siitä, että olen "japani-harrastaja" tätänykyä. (Toinen on Dragon Ball) MKR näyettiin Sub-tv:llä viimeksi noin viisi vuotta sitten. Rakastan MKR:n tyylistä fantasiaa yli kaiken, ja juoni kaikessa yksikertaisuudessaan on ihastuttava. Hahmot ovat jotenkin vain niin aitoja ja rakastettavia. Muistan hyvin, että tuli tippa linssiin I-tuotantokauden silloin kun ensimmäisen kerran näin MKR:n 9-vuotiaana^^

  Yleensä Clampin animet eivät minusta ainakaan ole olleet kovin onnistuneita, mutta vaikka MKR-anime hieman vanhahtava tietyllä tavalla onkin, niin pidän siitä, ja sen naiiviudesta todella paljon. Mangan piirrostyyli on todella paljon parempaa luokkaa, kuin animessa, mutta muuten manga on todella paljon pelkistetympi, ja animen juoni on minusta paljon mielenkiintoisempi, ja moniulotteisempi, vaikkei se mangan juonesta kakkoskautta lukuunottamatta kovin radikaalisti eroa.

  Vaikka MKR on mahoushoujoa, niin minusta anime ei siitä huolimatta ole niin sokerinen, kuin moni muu kaltaisensa. Itseasiassa en oikeastaan perusta mahoushoujosta yhtään, mutta MKR on huippu kamaa!

  Animen op-ja ed-kappaleet ovat kauniita.Mainittakoon, että lempihahmoni on varmaankin Eagle.

  #85783
  Satou
  Member

  Khyllä tiedetään :”’D Ittekkin katsoin sitä silloin pikkuisena ihan innoissani. Nyttemmin kaveri sitten meni löytämään tämä netistä oikein subeilla niin alettiin sen kanssa läpällä uudelleen katsomaan. Hämäriä muistikuvia tosin enää ensimmäiseltä katselukerralta mutta sitten tulee aina väliin semmoisia "ahaa niinhän se tosiaan meni xD"-kohtauksia. Parhaiten muistan ehkä olisiko ollut toiselta tuottarilta (ei voi muistaa) Novan. Sanottaisiinko että teki minuun jonkunlaisen vaikutuksen "äiti, miksi tuo tyttö tekee noin toisen tytön kanssa…." XD traumoja?
  Vasta tätä ketjua lukiessani tosiaan tajusin että tämähän taitaakin olla CLAMPin sarja. Mokona on ollut vain niin itsestään selvyys meikäläiselle että en osannut yhdistää.
  Pääkolmikossa ei ole mitään mihin samaistua. Siis näiden kolmen hahmon piirteissä YHTEENSÄ ei ole mitään mistä pitäisin :’D Huolestuttavaa. Pidän sarjan miehistä enemmän *niinkuin kaikissa muissakin sarjoissa*
  Mietityttää että onko tämä vain näin ennalta arvattava vai johtuukohan se vain siitä että sen on jo kertaalleen nähnyt?
  Tulen enemmän höpöttämään kun pääsen uudelleenkatsomisessa pitemmälle ja kun on aikaa.

  Help me… Help me save this world… Oh legendary magic knights..

  :’D lol reps Subit on aika must

  #116443
  Anonymous
  Member

  MKR on todella hyvä anime. Muistan, kun tätä tuli joskus TV:stä. Voisi tulla uudestaankin. Olen myös lukenut sarjaa mangana. Animesta pidän vähän enemmän.

  Sarjassa on saatu hyvin yhdistettyä mechat, taikuus ja miekkatappelut. Cephiro on erittäin hieno ja ihana paikka. Päähenkilötytöt eivät onneksi ole sellaisia ärsyttäviä ihquttajia, joita ei kestä 5 sekuntia kauempaa.

  Ensimmäisen kauden loppu oli yllättävä ja surullinen.

  #116455
  Roll-chan
  Member

  Voooi, tämä oli toinen shoujo-animeni ikinä. (Ensimmäinen oli Sailor Moon, jota töllistelin Ruotsin neloskanavalta nappulana, haha!) Tuli Subilta kun olin menossa yläasteelle, eli olisikohan ollut vuonna 2002… Muutaman vuoden päästä tuli uusintanakin, ja silloin nappasin kätevästi kaikki jaksot talteen! 😀 SubTV:n suomitekstit failasi eeppisesti, mutta tykkään enkkuääninäyttelystä suunnilleen yhtä paljon kuin alkuperäisestä!

  Ensimmäinen kausi on todella hyvä ja sitä jaksan vieläkin välillä katsella. Loppu tosiaan oli yllättävä, joten plussaa siitäkin, kun ei ollut aivan perinteinen "prinsessa pelastettiin ja maassa vallitsi rauha" -juttu~ Toinen kausi olikin sitten… noh, sanotaan, että oli mangana huimasti parempi. Kyllä sen animenakin kerran katsoo, ehkä toisenkin jos on useampi vuosi katselukertojen välillä, mutta aika jankkausta se kyllä on. Tapahtumat etenevät hitaaaaaasti ja tylsästi, toisin kuin ensimmäisellä kaudella, jossa ei ole ainoatakaan huonoa jaksoa~

  Ehkä Sub näyttää tämän vielä joskus (ja toivon mukaan paremmilla teksteillä, mutta siitä on kai turha haaveilla) jotta nuoremmatkin pääsevät tämän mainion sarjan näkemään! C:

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.