Majin Tantei Nougami Neuro

Home Forums Anime Animesarjat Majin Tantei Nougami Neuro

 • This topic has 6 voices and 5 replies.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #81800

  The Demon Neuro has a raging hunger for ‘mysteries.’ Being dissatisfied with his current regime in hell, he’s come into the mortal realm in order to satiate his ever-growing appetite. The murder case of a young girl’s father seems to be sufficiently enticing for the Demon’s needs.. But what else might happen between these two? Find out in this disturbingly good murder-mystery series.

  En itse löytänyt aiheesta mitään joten päätinpä laittaa tämän.
  Eli mitä mieltä olet sarjasta, lempihahmot, jakso jne.

  itse pidän sarjasta, katsoin kaikki jaksot ja lempihahmoni on Neuro 😀 Openingia ja endingiä vierastin ensin mutta totuin ja aloin pitämään niistä. Hahmot ovat hyviä, kaikilla on hyvät luonteet ja tarina on hyvä. Välillä hieman tylsehköjä tapauksia mutta suurimmaksi osaksi loistavia.

  #81808
  Kyoka8
  Member

  Tämän animen idea itsessään oli niin outo, että oli pakko alkaa katsomaan. Ensimmäiset jaksot tuntuivat vain toistavan samaa kaavaa, mutta kun ne sai katsottua ja Sai tuli kuvioihin niin johan alkoi kiinnostaa.

  Neuro vaikutti ensin hieman ärsyttävänkin täydelliseltä, mutta opin pitämään hänestä silti kovasti. Ei hän minusta loppujen lopuksi kovin täydellinen ollut. Todella persoonallinen ja hyvä henkilöhahmo. Hänessä on jollain tavalla jotain samaa kuin Kuroshitsujin Sebastianissa, tosin Sebastianista en voi sanoa pitäväni mitenkään erityisesti. Takehito Koyasu on loistava Neuron roolissa. Yksi miehen parhaista rooleista koskaan. "Mysteeri on aivan kieleni päällä!"
  Pakko mainita vielä, että Neuro ja Yako ovat hyvä pari!

  Sitten pääsemmekin niihin rikoksiin ja mysteereihin. Jos verrataan vaikkapa Conaniin, niin kovinkaan nerokkaita, tai loogisia ne eivät olleet. Tosin allekirjoittanutkin onnistui ratkomaan joitain niistä aivan omin avuin 😉 Murhaajien motiivitkaan eivät olleet siitä uskottavimmasta päästä. Mutta sarjan ideaa itsessään mysteereiden kökköys ei mitenkään huonontanut. Omasta mielestäni Neuron tarkoitus ei olekaan olla mikään rikospähkinä näistä seikoista johtuen. Hahmona Neuro vain on niin loistava, että sarjaa katsoisi oikeastaan vain jo hänen takiansa.

  Openingista pidin kovasti. Dirty on mielestäni Naitomean viimeinen kuuntelemisen arvoinen kappale. Sanat ovat myöskin veikeät. Ed-biisi jäi vähän vaisuksi. Soundtrack ei myöskään ollut mikään kovin erikoinen.

  Loppu oli todella hyvä, eikä Neurolle muunlainen loppu olisi käynytkään. Tämä ns. lopputaistelu oli aika ennalta-arvattava käänne, mutta oli silti todella mielenkiintoista seurattavaa.

  #81826
  Blackbeard
  Participant

  Hmm, koitin mangaa joskus lukea, mutta ensimmäinen rikostapaus oli niin hävyttömän mielikuvitukseton ja surkea, että jätin sikseen. Tosin Neuro hahmona kyllä kiinnosti.

  #81955
  Neko5
  Member

  Animena katsoin, mutta en oo mangana lukenu ku ei paljon salapoliisi hommat kiinnosta. Animen jaksoin vielä katsoa hahmojen takia. Neuron ja Sain takia, mutta sitten taas loppu oli ihan tyhmä….

  #84326
  *_Hakun_*
  Member

  öö… animea kattonut 16 jaksoa *täs samal 16 pyöriikin ”D * ja on ihan ok sarja… hahmot on hyviä ja jne… ehkä juonellisesti jokainen ”keissi” on liian helppo ja ennalta arvattava. itse pidän sarjassa eniten hahmosta sai… jotenkin niin mysteeri ja ihana

  #87882
  koskaet
  Member

  Olen tätä animea katsonut noin vuosi sitten 7 jaksoa.. ja siihen se sitten jäikin. Laiskuuttani vain, olen nimittäin hieman hidastempoinen animenkyttääjä ylipäänsä. Tarkoitus olisi kattoa se tässä parin vuoden sisällä loppuun, jos vain kaikelta lusmuileltamiseni kerkiän. OP on kyllä aika hieno, vaikken Nightmaresta liiemmin perusta.

  Mangan lukemisen sen sijaan aloitin pari vuotta sitten ja sitäkin on tultu pienissä pätkissä välillä luettua. Tällähetkellä olen vähän yli puolenvälin ja tässä joulun lomien aikana olisi tarkoitus taas lukea hieman lisää. Odotan kärsivällisesti milloin jenkkikustantamot (tai sangatsumanga täällä suomessa…toimituuus, myisikö tämä?) alkavat noteeramaan sarjaa enemmän ja antavat sillekkin vähän liikkumatilaa. Pyörihän Neuro JUMPISSA sentään neljä vuotta ja oli kohtalaisen suosittu Japanin maalla. : D Toisinsanoen itse pidän sarjasta paljonkin. Eivät ne mysteerit minua niinkään kiinni ole pitäneet, vaan se kerrontatyyli ja kiero huumori jota mangaka viljelee väliin. Piirtotyyli on mukavan karkeaa ja omasuuntaista, vaikka monet juuri ovat sitä haukkuneet. Minusta se on aika hienoa, sillä piirtotyyli myös tukee sarjan psykopaattien ulkonäköä: he ovat juuri niin psykopaatin näköisiä paljastumisen hetkellään kuin voivat olla.

  Ellei koko helahoito muuttuisi niin mielenkiintoiseksi, voisin lukea sarjaa pelkästään Neuron takia. Ei minulla ole sen pahempia perusteluja kuin.."Se on vaan niin paras" että..tällästä olen mieltä.

  ..paasaus FTW.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.