Malleja photowalk-tapahtumaan Jyväskylään

Home Forums Sekalaista Cosplay Malleja photowalk-tapahtumaan Jyväskylään

 • This topic has 1 voice and 0 replies.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #119446
  jrkkari
  Member

  Moi,

  Olemme suunnittelemassa photowalkia Jyväskylään toukokuussa ja ajattelimme kysellä olisiko cosplay-porukassa innokkaita malleja. Ideana on ilmainen tapahtuma, jossa 15 valokuvaajaa kiertää parin tunnin aikana kolmella kuvauspisteellä 5 hengen ryhmissä. Kuvaajien taso vaihtelee ammattilaisesta aloittelijaan, ideana onkin tarjota kuvaajille mahdollisuutta oppia ja kokeilla mielenkiintoisten mallien kuvaamista, toisaalta antaa malleille ilmaisia kuvia itsestään.

  Muiden kahden rastin malleja ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta ne saattavat olla maastopyöräilijöitä, capoiera-tanssijoita tai ammattimalleja. Ajankohta sovitaan yhdessä mallien kanssa, todennäköisesti kyseessä olisi arki-ilta toukokuun puolivälillä.

  Olemme järjestäneet yhden vastaavan tilaisuuden viime syksynä, ja se oli suuri menestys sekä mallien että kuvaajien mielestä. Voit lukea jutun tapahtumasta täältä: http://kollektiivi.net/blog/2010/10/valokollektiivin-valon-kaupunki-photowalk/.

  Valokollektiivi on Jyväskyläläinen valokuvausryhmä, joka järjestää kuvaamiseen liittyviä tapahtumia. Olemme kuvanneet mm. taitoluistelijoita, sekä flamenco- ja kilpatanssijoita. Blogissamme on juttuja myös muista vastaavista tempauksista.

  Annan mielelläni lisätietoja tapahtumasta.

  aurinkoisin terveisin,
  Jouni
  http://jrkkari.com
  jouni(miukumauku)jounikallio.com

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.