Mangaa ja musiikki soi?

Home Forums Sekalaista Musiikki Mangaa ja musiikki soi?

 • This topic has 21 voices and 21 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
 • Author
  Posts
 • #56490
  junesong
  Member

  Eli aihe on suhteellisen helppo. Paljastatte mitä bändejä/genrejä kuuntelette eri mangoja lukiessanne.

  Itselläni soi aika paljolti kaikki aivan heti Suicide Silencen kautta Metro Stationiin. Tietysti paikoitellen ylisöpöstelyjä lukiessa soi Unicorn Kid.

  #56610
  Kyoka8
  Member

  Yleensä en tykkää kuunnella mitään mangaa/kirjoja lukiessani, kun se häiritsee keskittymistä, mutta toisinaan kuuntelin kovasti BoAa (korealainen naispoppari) lukiessani Conania. Kappaleet eivät sopineet siihen sitten yhtään, mutta pystyin keskittymään ihmeen hyvin. Monenlaiset soundtrackit ovat myös kelpo kuunneltavaa, mutta niiden pitää olla rauhallisia, muuten lukemisesta ei tule mitään.

  #56657
  eerol
  Participant

  jaa no yleensä en kuuntele paljon mitään kun luen, joskus radiota, jos se nyt jää päälle. Mutta silloin kun ainut mangani oli DB ja kuuntelin ihan kybäl the 69eyesia, se soi aina mangaa lukiessani. Ja nyt jos joskus kuuntelen 69eyesiä tulee heti mieleen DB…..että semmosta

  #56670
  Hant
  Participant

  En voi lukea ja kuunnella musiikkia koska "menetän" toisesta kuitenkin jotain jos keskityn vain toiseen.
  Musiikin taustalla kuuleminen ja sen kuunteleminen ovat kaksi eri asiaa.

  #57492
  Rock Neko
  Member

  Kuuntelen yleensä ihan vaan radiota. Kanavaa en paljasta, muah. Radio on aina päällä, paitsi silloin kun teen läksyjä tai luen kokeisiin. (kesälomalla…?) Ja kuuntelen kyllä musiikkia omasta kännykästäni välillä. Yleensä tosin silloin kun piirrän, silloin osaan keskittyä molempiin, lukiessa yleensä luen ja musiikki menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Samoin muiden läsnäolijoiden puhe. 😀

  #57559
  Shoe
  Member

  Riippuu, luenko mangaa netistä vai ihan pokkarimuodossa. Jos netistä, yleensä Miyavi taustalla pauhaa, mutta myös Wakeshima, Kotani ja moni muu, riippuenkin mielialasta. Jos taas pokkarina, en pahemmin kuuntele musiikkia, keskittyminen kärsii. Ja eikö muka sitten enkuksi luettuna?! 8D

  #59894
  Rege
  Member

  UVERworldin biisit yleensä mut myös Asian Kung-Fu Generation ja sitte joitaki……. en jaksa luetella.

  #60110
  Satou
  Member

  Joo no suurin osa soundtrackeistähän ovat taustamusiikkia, juuri sitä varten että ne ovat vain taustalla ja niitä ei sen enempää tarvitse kauheasti miettiä. Semmoista meikä kuuntelee tai sitten Orange Rangea tai jotain muuta mitä on hankala laulaa mukana. Jos taustalla soi biisi jonka osaan niin alan vaan laulamaan mukana ja lukeminen unohtuu sen siliän tien. Soundtrackeistä vielä…. tykkään kuunnella tacticsin ja Kingdom heartsin OSTeja taustalla.

  #67942
  Nana-Erina
  Member

  Riippuu hyvin paljon mangasta.
  Arina Tanemuran sarjojen taustalla soi usein Kanon Wakeshimaa, Versaillesia tai Moi dix moisia.
  Kevyiden ja helppolukuisten sarjojen taustalla usein Buono! a, Berryz koubouta tai muita H!P n musiikkia.
  Nanan taustalla Mika Nakashimaa tai Yuna Itoa, yllätys : D

  #68066
  Majin
  Member

  En voi keskittyä, jos kuuntelen musiikkia.

  #74236
  Aya-chan
  Member

  Kuuntelen AINA musiikkia! Minulla on aina mp3:seni kaulassa, kännykkäni radio päällä piuhoineen ja tämän lisäksi kotona käytän valtavia kuulokkeita, jotka ovat yhteydessä mankkaan ja toiseen radioon.. eli jos joku tajusi jotain niin kuuntelen siis todellakin AINA musiikkia.. Ja mangaa lukiessa soi My chemical romance, nickelback( EN OSAA KIRJOITTAA, ANTEEKSI!) tai radio.

  #94496
  OtaQ
  Member

  En voi keskittyä mangan lukemiseen jos musiikki soi. Alan kuuntelemaan sanoja ja alan sitten hyräilemään.. Outo kyky joillakin ^^

  #95554
  Johanna-chan
  Member

  Tietokoneella ollessani kuuntelen Hatsune Mikuu tai Akeboshii, mutta mangaa lukiessani tarvitsen hiljaisuuden 😀 Koulussa ja kirjastossa mun on vaa mahdoton lukee mangaa! (harmittaa..)

  #98125
  ^Kyoko^
  Member

  Bleachiä lukiessa Evanescencen Eternalia =)

  #98424
  Candy Kitty
  Member

  Kuuntelen aina musiikkia, teen sitten mitä tahansa. Paitsi jos tuntuu ettei pysty keskittyyn (yleensä suomenkieliset biisit häiritsee), laitan musiikin pois tai pienemmälle. Kuuntelen Radio NRJ:tä, mutta jos kone on auki niin yleensä Billy Talentia, The Usedia tai kaverilta saamia sekalaisia biisejä. Eikä mulla ole mitään erityistä musiikkia minkään sarjan kanssa, kaikki sopii kaikkeen.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.