mangaidea kirppari

Home Forums Piirtäminen mangaidea kirppari

 • This topic has 4 voices and 6 replies.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Author
  Posts
 • #102551
  dbz dbz
  Member

  Joo! Elikkäs tänne "mangaidea kirpparille" voit laittaa omia ideoita jotka itse olet hylännyt tai olet keksinyt mutta sinulla on jo mangan alku, että muut saavat sitten ideoita jos ei itse ole keksinyt. Joo tää on aika pöhkö :mrgreen: .

  #102591
  Banzai
  Member

  Ai siis niikun ymmärsinkö oikein ?.. Meneeks tää niiku sillai että tänne voi laittaa jtn. Vanhoja ideoita ja tarinoita ja sit muut voi käyttää niitä ? Esim meikäläisel nyt oli sellanen ku " Pertti söi omenan ja kuoli ". Sit joku voi vaa ottaa ton omaan mangaansa ? Ymmärsinkö edes oikein ? :_ s

  #102595
  Hant
  Participant

  Öö, no toivottavasti tässä tarkoitettiin että muut voivat saada inspiraatiota, eivätkä vain ottaa toisten ideoita, vaikka ne nyt hylättyjä olisivatkin niin tuntuu silti jotenkin pöhköltä että joku ottaisi toisen idean omaan käyttöönsä… Eihän siitä tulisi sitten oma sarjis/manga tai vastaava ollenkaan.
  Pitäisi aina laittaa että: "Joo idea ei ole minun, sitä vaan ei se alkuperäinen keksijä enää käyttänyt niin minä sain ottaa sen käyttöön."

  Saattaisi tulla aikas mielenkiintoista palautetta.

  Mutta ihan hyvähän tämä on jos haetaan sitä inspiraatiota. Aloitus postausta voisi ehkä hieman selventää? 😀

  #102657
  dbz dbz
  Member

  Joo kyllä sinä BANZAI olet ihan oikeassa tästä idiksestä ja HANT onhan tää omastakin mielestä aika pöhkö 🙄 .

  #102702
  Banzai
  Member

  No hei mut siis.. Sithän kaikki voi tehdä samasta aiheest jos kertoo jonkun oikein mehevän tarinan ?.. Hmm.. Jos tehtäis sillee et jos vaik laitan " Jorma kompastu voikukkaa ja kuoli. " Sitte joku kysyy mult luvan " Hei Banzai saisinks käyttää tota tarinaa sarjakuvaani ? " Ja sit omistan sen sille. Et jos se esim nyt alkais tehä sitä sarjist ni sinne ekalle sivulle vois laittaa esim. " Tarina: Esim, Banzai ? " Tai jotain.. Tai vaikka oikeen nimen ? No hmm.. Miettikää te vaan : D

  #104366
  dbz dbz
  Member

  No Banzai toi on hyvä idea eli lukekaa Banzailta ohje. :mrgreen:

  #112910
  -SilverMoon-
  Member

  No, ´vanhoja ideoita ei ole, mutta taritsisin kipeästi ideaa uuteen mangaan :s

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.