Mangapäivä 11.9. 2010

Home Forums Sekalaista Muut Mangapäivä 11.9. 2010

 • This topic has 15 voices and 52 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 53 total)
 • Author
  Posts
 • #111436
  narusaku12
  Member

  Köhköh. Tuonne "Taphtumat" -osioon ei voi laittaa uutta topiccia eikä mangapäivä ole oikein con, niin tänne sitten laitoin tämän aiheen.

  Mutta, siis keitä on tulossa, cossaatteko, mitä mieltä olette?

  Ja jotain miitintapaista on siis myös suunniteltu… Onko ehdotuksia kellonajasta? Hyviä tapaamipaikka-ehdotuksia?

  Minulle käy melkein kaikki, mutta kuitenkin varmaan vähän enemmän siinä päivän loppupuolella sopii paremmin kaikille. Jos tavataan siinä ovella, missä on ne värikkäät pyörylät? Tai, jos jollakulla on parempi ehdotus, niin kertokaa.

  Itse aion cossata Tooru Hondaa koulupuvussa. Jos saan väsätyksi, kannan mukanani Hug Me-kylttiä. Mietitään nyt, jos saan käyttää autotallissa asuvia pahvilaatikkoja.

  #111448
  Dents
  Participant

  Mä oon tulossa. Noi pyörylät käy ihan hyvin kyllä, mutta itse varmaan suuntaan suoraan sisälle, kantaen tosin DENTS-kylttiä. Voi tulla moikkaamaan, näyttämään keskaria tai vaikka hakkaamaan jos haluaa, turpaanvedot tosin maksavat euron kappale.

  #111449
  Shiori-chan
  Member

  Tulossa ollaan parin tyypin kanssa, ilman cossia tällä kertaa. Jotain j-rock tyylistä kuitenkin vedän päälleni. Ja Shiori-chan kyltin otan mukaani, turpaan saa tulla vetämään. Ilmaiseksi \o/
  Tapaamisajaksi loppupäivä sopisi paremmin, koska kiertelemässä varmaan kaikki haluavat käydä. Ajaksi ehkä joku klo 15-16 ? Heitelkääs muutkin aikoja niin voidaan pitää äänestys.

  #111451
  Dents
  Participant

  Kyllä tuo kello 15 vaikuttaa mukavalta ajalta, itse varmaan jossain kahden maissa hankkiudun, täytyy sopia serkun kanssa.

  #111453
  Banzai
  Member

  Moikkaaah. MEITSI TULEE !! o____o Jeejee. Joo. Oon siis tulossa. Laitan jotain lappua mistä huomaa että olen Banzai.

  #111454

  MINÄ OLEN TULOSSA BANZAIN KANSSA!!!!! :DDDDDDD *happy,happy,happyyyy* Ja moon sitte sellasessa mustassa kissahupparissa ja jos muistan koitan pitää huppuani kokoajan päässä nii korvatkin näkyy ^^

  #111467
  SlamDunk
  Member

  Minäkin olen tulossa, ellen äkillisesti kuole. Kanniskelen luultavasti kylttiä tahi jonkinmoista lappusta, jossa on nimimerkkini. Minua ei saa tulla vetämään turpaan, koska se sattuu.
  Äänestän klo. 15:tä miittiajaksi. Tuskin siellä edes jaksaisi neljään asti pyöriä.

  Niin, siis. Ne pidetään siis Tennispalatsissa? Siellä Kampin Tennispalatsissa, joka on Finnkinon omistuksessa? Jos näin siis on, niin mahtavaa. Ei tarvitse sitten haahuilla kilometrin päässä kysellen liikennemetelissä 020202:sta neuvoa.

  #111480
  Nii_na96
  Member

  Mulla alkaakin ihme kyllä nyt näyttää siltä että pääsen sinne. 🙂 Kyyti alkaa järjestyy, ainakin siltä näyttää. Tulen sinne varmaan mustassa hupparissa ihan. Ja varmaan munkin pitää väsäillä tollanen nimilappu, vaikka mulla onkin maailman noloin nimimerkki. 😀 Tulkaa sitten vaan rohkeesti esittäytymään, jos bongaatte. 🙂 Ja saa tulla vetää turpaan mut mä vedän takasin. 😀 Mä tulen sinne -tipi-:n kanssa, joka on juuri liittyny tänne Sangatsulle. Ja varmaan mäkin nyt vihdoinkin uskaltadun tulemaan sinne miittiin, vaikka en uskallakkaan. Noh uskalla mä. Siis klo 15 niillä värikkäillä palkeilla? 😉 Ookoo. No toivottavasti mä nyt sitten pääsen sinne tulemaan, jos en pääse niin se tulee olemaan vuosikausien pettymys. :'( no mä tuun, sitten vaikka bussilla, rahat siinä menee mutta ei voi mitään. ;D

  #111481
  narusaku12
  Member

  Mäkin olisin sitä mieltä, että klo 15. Eli neljä ääntä ajalle 15.00.

  Ja Shiori, varo, jos satun tylsistymään, niin etsin sinut ja vedän turpaan. Ja Dents, jos rahaa jää… Jos ei, niin kuitenkin halaan. Halaan teitä kaikkia. Varokaa hellyyden kipeää, väkivaltaista tyttöä.

  Ja Nii_na96.. eikö minulla muka ole?

  Muita tuntomerkkejä cossin lisäksi voin luvata, että hymyilen siellä onnellisena, hymyilyttää jo nyt, ja roikun ruskeatukkaisen tytön kanssa.

  SlamDunk: Just siellä tennarissa. (No, kuule Fiskarsissa joo..)

  #111495
  mimeko
  Participant

  Olin jo jälleen unohtanut tämän… Tapahtuma on lähellä ja vissiin sen verran pieni, että aikaa liikenee kyllä hyvin miittiinkin, eli jos nyt ei satu tulemaan muita suunnitelmia tai en kyllästy tapahtumaan heti aamupäivällä, niin voisin sitten ensi kertaa raahautua sangatsumiittiinkin.
  Ja kuten muutenkin coneissa/tapahtumissa/ikinä, minulla ei tulla näkemään mitään nimilappua tai huomiotaherättäviä vaatteita. Minulla on lyhyet punaiset/punaruskeat hiukset ja luultavasti kokomustat vaatteet, saa nähdä mitä kaapin pohjalta löytyy sinä aamuna, joten koetan vain itse hoiperrella teidän nimikyltillisten luo, ellei joku muuten vain tunnista minua.

  #111513
  Sakata-Kun
  Member

  Kyllä! Kyllä asia on niin että Sakata-kuninkin saattaa bongata noilta päiviltä (luit oikein.Hyvä poika/tyttö. *patpat*). Ja saattaa hyvinkin olla että tuossa pienessä miitin tapaisessa tapaamisessa saatan käydä (jos löydän perille hienoilla suuntavaistoillani). Ja klo. 15 sopii hyvin.

  Oranssin tapaista kartongin palaista saatan laukussa kanniskella, joten se on aika hyvä tuntomerkki. Nyt ei varmaan ole samanlaista hattua kuin Traconissa päässä, mutta jos näätte tyypin jonka pään muoto muistuttaa vähän kolmiota niin se olen varmaan minä.xD Ja jos et osaa lukea etkä tiedä mikä on kolmio niin minulla on varmaan päällä armeijan vihreä (ei varma miksikä sitä kutsutaan) takki jossa on jonkun verran taskuja ja naruja roikkumassa. Joten älkää pelätkö tulla tervehtimään, vaikka näytänkin siltä että voisin tuhota sinut pikkurillilläni. Minä en tee sitä (It’s a promise).

  #111520
  -tipi-
  Member

  Tulossa ollaan!!:DD jos ei vaan tuu kipeeks tai jotain. Nii_na96:n kanssa tullaan sinne miittiin klo. 15. Tuntomerkkejä on ruskeet pitkät hiukset ja musta huppari. Täytyy sellanen kylttikin väsätä mis lukee -tipi- . ::DD

  #111522

  UNOHDIN MAINITA! Mut myös erottaa ihanasta värikkäästä kyltistä missä lukee ”Can you hug me,pleace?” : DD tulkaa vaa halimaan ja jos sanotte et ootte sangatsulaisia,saatte kunnon rutistuksen X3

  #111530
  Laorlan
  Member

  Mitkä ihmeen turpiinveto-headcountit täällä on? Voisin tulla paikalle ihan vaan purkamaan energiaani : D

  Ajattelin tulla ainakin pyörimään kaupungille ja ehkä uskaltaudunkin ihan noille mangapäivillekin, jollei ole liian huono ilma. Miittiin en varmaan ujoudeltani kehtaa tulla, mutta olisihan se ihan hauskaa bongata nettituttuja nimilappujen ansiosta.

  Muuten, FMAnJättiFani, tuo oli varmaankin vain kirjoitusvirhe, mutta tiedäthän että se sana kirjoitetaan "please" eikä "pleace"?

  #111535
  mansikka94
  Member

  Tulossa olen~ Yotsun sekä erään hänen kaverinsa kanssa pyörin siellä sitten (joten en nyt sitten tiedä tullaanko yotsun kanssa miittiin, katsotaan nyt..). Luultavasti en cossaakkaan (vaikka alunperin se oli suunnitelmissa), joten ihan normaalit vaattet on. Eli musta takki sekä kenkäni jotka ovat kyllä btw erittäin harmaat verrattuna kuviin, jolloin niitä ei oltu vielä käytetty yhtään, älkää siis hämääntykö.. X”’D ovat varmaan parhaat tuntomerkit, luultavasti kyllä törkkään myös nimilapun johonkin. Tulkaa taputtelemaan olalle jos näätte meitä~ : 3

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 53 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.