Mangat kaupasta, netistä vai kirjastosta?

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Mangat kaupasta, netistä vai kirjastosta?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 67 total)
 • Author
  Posts
 • #50869
  M11ro-aniki
  Member

  Hei! Kaikki!
  A) Ostatteko mangat kaupasta?

  B) Luetteko mangat pummilla netistä? (hävetkää, tämän kohdan monet haRjoittajat :ugeek:

  #50873
  Kirppu11
  Member

  Kirjastosta ja kaupasta. Kirjastosta lähinnä One Pieceä, jota tosin ostan myös, ja joskus joitain muita, mitä en viitsi ostaa mutta haluan silti lukea.
  Mangat ostan fantsusta ja ihan vaan tavallisista kaupoista. Joskus saatan tilata netistä, harvoin tosin. Maksaa postimaksut niin paljon.

  #50874
  Candy Kitty
  Member

  Suurimman osan ostan kaupasta(ja kaikki rahat on kiinni mangassa), jotain lainaan kirjastosta mutta siellä on niin huonosti mangaa että pakko ostaa kaikki itelle. Joskus myös etsin kirppareilta tai antikvaareista tai muista sellaisista tai ihan kirjakaupasta. En lue "pummilla netistä" mutt siinä en nyt kauheesti mitään pahaa nää…

  #50880
  Rock Neko
  Member

  Lainaan kirjastosta, ostan marketista(kehen kehen) ja muista kaupungeista ostelen kirjakaupoista ja semmosista. Kun eihän tämän käpykylän kirjakaupoissa mitään mangaa myydä, muita ku Suomalaisessa jotain Priestiä ja Mangaraamattua ja Infossa Gunnmia(kirjotetaaks se nuin? o_O) ja tietenkin, ah, copiceja. (Hei tyyppi, ei se oo mangaa).

  #50885
  Padonis
  Participant

  Kaupasta

  #50889
  MonkeyDBlade
  Member

  Itse ostan kaupoista.Kirjastossa kun ei oo paljoo mitään ja sit kun on oma niin voi lukee millon huvittaa.Netistä luen vain niitä joita ei myydä missään, mut on siin aina parempi tunnelma kun lukee jostain kirjasta eikä kato vaan jotain tietokoneen ruutuu.

  #50893
  Inu-Mimi
  Member

  Meijjän kirjastossa mittää oo. Uusin julkaisu siellä taitaa olla joku Neon genesis Evangelion 8. Ostan kyllä itse monia sarjoja mutta käännösten puutteen vuoksi luen melkein yhtä paljon netissä, vaikka en niin täsmällisesti. Suomijulkaisuissa on kiva tahti, pakottaa minut seuraamaan mangaa kun ne menevät niin nopeasti pois myynnistä, enkä ehdi pudota kärryiltä niinkuin netissä lukiessa (silloin pitää vetää parikymmentä lukua putkeen, no good). Ainut sarja jota seuraan säännöllisesti via intarwebz on Bakuman.

  #50900
  Minorea
  Member

  Ostan.

  Someone wrote:

  B) Luetteko mangat pummilla netistä? (hävetkää, tämän kohdan monet haRjoittajat 👿 )

  Mitä *ttiä, miksi ihmeessä? Monet sarjat ovat netissä jopa omien, virallisten kotisivujensa kautta! Miksi siis pitäisi hävetä, että lukee luvallista mangaa netistä?
  Suurin osa mikä netissä liikkuu, ovat olleet alun perin luvallisia, jopa ilmaisia mangoja, jotka on sitten rahanahneuksissa vedetty pois ihmisten saatavilta ja tehty maksullisiksi. (mm. niillä tavoilla, että tekstaat koodin tiettyyn numeroon, saat salasanan ja pääset lukemaan) Jokainen tietää, että se, mikä kerran nettiin joutuu, ei välttämättä sieltä enää koskaan lähde pois.

  Oletko itse kuunnellut esim. youtubesta koskaan jotakin musiikkikappaletta? Häpeä, samaahan asiaa sekin ajaa. Musiikin tekiä vaan välttämättä itse alun perin koskaan tehnyt musiikkia muulle kuin cd:lle.

  #50903

  kaiken ostan kaupoista, monikin kysyy miksen lue vaan netistä, mut mun mielestä se on sieluttomampaa kun ei oo kirjoja jolla"todistaisi"lukeneensa sen. eikä se nyt oo niin hävyttömän kallistakaan, mulla menee enintään 12 euroa kuussa, ja saan aina jonkin lahjaksi. aloin ostamaan kyllä englanniksi narutoja, muuten kestä niin pitkään. se nyt on 2 euroa kalliimpaa ja niitä saa vaan akateemisesta kirjakaupasta mut minkäs teet. mut oon netti lukemista vastaan…edes jotenkuten,en nyt sotaisasti vastaan mut ite pidän enemmän kirjoista

  #50930
  Mirelleh
  Member

  Luen aika paljon netistä, vaikka tietenkin pokkarit on paljon kivempia, mutta kaikkia sarjoja ei välttämättä suomesta löydy eikä netistäkään viitsi tilata, tulee niin kalliiksi… Ja täälläpäin tuon lähikirjastonkin valikoima on kauhean suppea. Netissä on kuitenkin se hyvä puoli, että pystyy tutustumaan eri mangasarjoihin, kun taas jos ostaisi jonkun randompokkarin ja tajuaisi, että kyseinen sarja onkin ihan huono, niin menisi rahat ihan hukkaan. 8(

  #50970
  Mikila
  Participant

  Parhaita ostan (siis niitä mitä löytyy) ja muita luen netistä. Joskus rahanpuutteessa luen myös suomeksi julkaistavia sarjoja netist. Kirjstosta ei voi lainata, siellä kun ei oo ku Conanii ja InuYashaa. 😥

  #50974
  Kyoka8
  Member

  No, kaupasta ostan oikeastaan vain sellaiset sarjat, jotka ovat ehdotonta huippua, jotka haluan hinnalla millä hyvänsä hyllyyni.

  Netistä luen sellaisia sarjoja, jotka ovat hyviä, mutta joita en kuitenkaan itse vaivautuisi ostamaan, ja joita ei kirjastossa/kaverilla ole. Online mangassa vain on se huono puoli, että skannaukset ja käännös on yleensä tosi huonolaatuisia .

  Kirjastosta luen myös jonkin verran mangaa, ja sehän on ilmaista, joten mikäs siinä. Samaten kaverilta lainaaminen on kätevää, heh

  #51015
  Keiko-chan
  Member

  Kyllah!Kaupasta ostan Narskat ja divarissa ravaan kattomassa, onko Gunnmin ostamattomat osat tulleet.(On se divarin täti ihan hermoloman partaalla mun takiani) :mrgreen:

  #51105
  Tahmatassu
  Member

  Ostan yleensä kaupasta, ja joskus kirjastostakin lainaan. Rahat vaan ei piru vie riitä kaikkiin niihin mangoihin, joita haluaisin. Vaikka tosin kirjastossa ei ole mitään nk. uutuuksia (esim. AOI – house, Hollow Fields, yms.), vaan nekin hommataan sinne vasta puolen vuoden kuluttua ilmestymisestä. Mutta sen siitä saa, kun asuu jossain Puskajussilan kylän perämetsikössä XD .

  #51115
  Shoe
  Member

  Kaupasta ja netistä. Netistä luen niitä sarjoja, joita ei ole suomeksi tai sitten muuten vaan. Netistä ostan ne osat, jotka ovat jääneet välistä, tai sitten kesken aloitetun sarjan aiemmat osat.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 67 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.