MEIKKIKEIJU – ai ga nakucha ne!

Home Forums Manga Mangasarjat MEIKKIKEIJU – ai ga nakucha ne!

 • This topic has 22 voices and 30 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 31 total)
 • Author
  Posts
 • #58827
  Kuroii
  Member

  Eli tämä yksiosainen Haruka Fukushiman lyhyttarina on ilmestynyt suomeksi egmontilta. Kun sitten ostin tämän ja luin, se oli paljon parempi kuin osasin odottaa (vaikka toki olin varma että pitäisin tästä). Repesin kyllä monta kertaa XDD

  Tarina kertoo:

  Tenko on poikatyttö, joka on pienestä pitäen toivonut menevänsä jonain päivänä naimisiin lapsuudenystävänsä Anin kanssa. Tenko rukoilee jopa tähtiä tekemään hänestä söötin, jotta hän voittaisi Anin sydämen. Asiat tuntuvat kuitenkin menevän pieleen. Tenko riitelee jatkuvasti Anin kanssa ja An nimittelee häntä rumilukseksi. Eräänä päivänä Tenko saa yllättävää apua, kun taivaalta putoaa meikkirasia hänen päähänsä. Rasiasta ponkaisee ulos Ai, tyttö, joka on vastuussa ulkoavaruuden tavaratalossa galaksin meikkiosastosta. Ai muuttaa Tenkon olomuotoa erikoisilla avaruusmeikeillään. Meikit muuttavat Tenkon väliaikaisesti muun muassa tyttömäisen suloiseksi ja seksikkääksi. Miten An reagoi muutoksiin? Onnistuuko Tenko voittamaan rakastettunsa sydämen Ain avustuksella?

  #58836
  Tahmatassu
  Member

  Mistä tätä mangaa löytää? Itse en ole nähnyt tätä pokkaria missään.

  #58844
  Kuroii
  Member

  Tahmatassu wrote:

  Mistä tätä mangaa löytää? Itse en ole nähnyt tätä pokkaria missään.

  Itse ostin ihan citymarketista

  #58880
  Kirppu11
  Member

  Juu, meinasin ostaa kunhan vaan saan säästettyä vähän rahaa, mutta eikai egmont todella suomentanut sitä meikkikeijuksi!? Ei herranjestas.. MIKÄ TAHANSA MUU nimi olisi käynyt… Meikkikeiju… Huaah. Pilaavat Fukushiman hyvän sarjan nimellä.
  Mutta siis, kiinnostuin heti kun kuulin, että sitä aiotaan suomentaa (pelkäsin että siitä tulee oikeasti meikkikeiju..), tykkään Fukushiman sarjoista hirveästi ~ Kirjoitan tähän samaan viestiin varmaan sitten, kun olen lukenut senn.

  //Ostin sen tossa eilen… Ihan hyvä, ei kyllä vedä vertoja Fukushiman muille sarjoille… Jotenkin vähäsen tylsä, tiesi jo ensimmäisiltä sivuilta mitä tulee tapahtumaan lopussa (ihan kuin muista Fukushiman sarjoista sitten ei..), mutta tyksin silti. Päähenkilöt kyllä otti päähän @_________@ An varsinkin, jotenkin ihan sairaan ärsyttävä tyyppi. Samoten Ai. Jotenkin kauheen nenäkäs tai jotain.. Piittaamaton. Inhoon tollasii.
  Oli aikas erilaine kun nuo Orange Planet ja Cherry Juice, lähimpänä ehkä Kedamono Damonoa, jos on pakko valita :’/D "Pika-aikuista" (luoja mikä nimi) en ole englanniksi lukenut, niin ei voi oikeen verrata, suomeksi alan lukemaan.
  Tenko oli ehkä koko mangan paras hahmo, aika erilainen kuin muissa mangoissa päähenkilöt.

  #58888
  Rock Neko
  Member

  Ostin vain siksi, että siinä oli poikatyttö. Ja se oli Fukushiman sarja. Tahtoisin Pika-aikuisenkin, mutta rahat eivät taida riittää.
  Niin, takaisin Meikkikeijuun. Suomennos olisi voinut tosiaan olla vaikka englanniksi. Onneksi kanteen tuli kuitenkin myös japanin kielinen nimi. Vaikka päähenkilö olikin ala-asteella, Tenko muistutti jossain määrin minua(en meikkaa enkä ole poikien mielestä varmaan kovinkaan tyttömäinen).
  Hauska oli, tykkäsin ideastakin. Minä en kyllä ala meikkaamaan vain siksi että tulisin söpöksi. Toivon mukaan siihen auttaa toisenlaiset keinot…
  En osaa sanoa nyt enää mitään! Kommentoin joskus vaikka lisää.

  Muuten, toivokaamme että hinta (7,90 €) oli vain siksi, että Meikkikeiju oli yksiosainen ja vähän paksumpi kuin muut.

  #59076
  Kaiga
  Member

  Ostin itselleni sen joskus alkuviikosta. Pidinsiitä myös kovasti (kuten Fukushiman mangoista yleensäkin), ja naurunpyrskähdyksiä riitti : )
  Tuo nimi oli kyllä suuri, ei, valtava järkytys.. Mäkin haluisin Pika-aikuisen, mutta en oo viel nähny.. Ja rahat ei välttämättä viel riittäis. Tai riippuu minkä hintanen on.

  #59170
  riisipallo
  Member

  Ekan kerran ku näin sen kaupas, järkytyin nimest ja ajattelin et en taida ostaa sen kummemmi kattomatta. No prismas sit tulin kattoneeks sitä toisen kerran ja takakannen luettuani päätin ostaa. Ei kaduttanu 😀

  #59217
  Felix
  Member

  Tuli ostettua heräteostona viime perjantaina, kun maalle oltiin lähdössä ja kaikki lukeminen oli jäänyt kotiin. Nimi oli vähän järkytys (oikeasti, Meikkikeiju?), mutta ajattelin, että kyllä se siitä. Vähän varauksella aloitin lukemisen; en oikein ole shojon ystävä, ja arvasin, että sitä itseään se kuitenkin on – perusshojoa.
  Ihan hyvää hömppää se oli, sellaista luettavaa, että se luetaan, kun kaikki muu on jo luettu. Kiva idea, hauska toteutus, ja kyllä täällä sille naurettiin iloisesti. Söötti-sanan käyttö vain ärsytti, kerran bongatessani sen nauratti, mutta kun sana toistui kirjan edetessä yhä uudestaan ja uudestaan, niin kauniisti sanottuna alkoi ottamaan pannuun.

  Hinta vähän sattui (7,90e, auts), mutta kyllä tuon nyt kestää lukea pari kertaa enemmänkin – eli jotenkuten hintansa väärti.

  #59238
  VAAHTOKARKKI
  Member

  Eilen ostin itselleni, ihan hyvä.. harmi että siitä tuli vaan yks osa.
  Ei ehkä kuitenkaa vedä vertoja Harukan muille sarjoille.
  Ehkä se johtu siitä et tuli vaan yks osa tai jotain.. no mut ihan hyvä oli ! 😉

  #59249
  Whistle
  Member

  Jeps jeps, hyvältä näytti kaupassa, mutta odotan lauantaihin ja conitarjouksiin. 🙄
  Nimi Meikkikeiju taas on mitä parhain! Keiju, jolla on maagiset meikit, yksinkertaisesti Meikkikeiju.

  Sama tapaus kuin Hammaskeiju.
  Tai Saunatonttu.
  Tai [insert your suggestion here].

  Ja onhan siinä otsikossa vielä hienosti japaniakin.

  Ja se 7,90 taitaa olla siinä vain sen vuoksi, että siitä yksiosaisuudesta revittäisiin edes jotain voittoa.

  #59405
  Mousse
  Member

  Näin vain yhden kerran kyseisen sarjan ekan osan, mut ei tullu ostettua. Löytyyköhän sitä ärrältä? 😕

  #59672
  Engaru
  Participant

  Ostin tänään kyseisen pokkarin, ja täytyy sanoa, että on paras Fukushiman sarjoista. Orange Planetin rinnalla.
  Olin jo lukenut aikaisemmin pikkusiskolta, mutta ostin kuitenkin hyllyntäyttteeksi. Ekalla lukukerralla oli kyllä huomattavasti parempi, että ei siis mikään maailman kestävin sarja.

  Ja kun huomasin hinnan, rääkäisin. Ihan kirjaimellisesti. Yläkerran pikkuvauvoilta taisi jäädä päiväunet väliin…. :’D

  #60011
  ^Jonsku
  Member

  Moi! Näin Kittilän K-super marketissa Meikkikeijun. Ostin sen viime maanantaina Sarja kuulosti kivalta. 🙁

  #60057
  Tahmatassu
  Member

  Ostin Meikkikeijun tässä muutama päivä sitten. Täytyy kyllä myöntää, että se pokkari oli aika kallis :/ . Ihan hyvä mangahan se, harmi vaan että sarja on yksiosainen.

  #60198
  Mousse
  Member

  Jaa hetkinen, vaan yksiosainen?!!! Orange Planetia on vielä 2 osaa jäljellä, ja Cherry Juiceakin tuli 4 osaa!! Meikki keiju on siis varmaan lyhyin Fukushiman tähän astisesta tuotannosta:(

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 31 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.