Meteor Gin 1.9.2011

Home Forums Manga Mangasarjat Meteor Gin 1.9.2011

 • This topic has 9 voices and 13 replies.
Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
 • Author
  Posts
 • #119638

  Punainen jättiläinen julkaisee Hopeanuoli-sarjaan liittyvän erikoisjulkaisun, joka syväluotaa menestyssarjan piirtäjän mietteitä tarinan eri vaiheissa.

  Esittely:
  Yoshihiro Takahashin ainutlaatuinen teos valottaa Hopeanuolen taustoja tekijän kommenteilla ja upealla alkuperäiskuvituksella höystettynä. Erikoisjulkaisu sisältää lisäksi väriliitteen ja syväluotaavat hahmoesittelyt.

  Ilmestyy 1.9.
  Kääntäjä: Juha Mylläri
  Osia: 1
  Sivuja: 192
  Hinta: 16,90 (sis. 9 % alv)
  Ikäsuositus: 13+

  #119639
  Ripe
  Participant

  Kyllähän nyt tämmöinenkin on sitten pakko luonnollisesti ostaa 😀

  #119644
  Mina-kun
  Participant

  Olen myös tosi innoissani tästä Meteor Ginistä! Hinta on kyllä korkea, mutta enköhän mä saa sitä järkättyä! :mrgreen:

  #119654
  Neko5
  Member

  Miksei mistään muista sarjoista tuu tällasia kivoja juttuja…>__> No OP Color Walk ny on mut se mul oli jo englanniks

  #119657

  Ripe wrote:

  Kyllähän nyt tämmöinenkin on sitten pakko luonnollisesti ostaa 🙂

  #119659
  hdkg35d
  Participant

  Itse en ole tätä luultavasti ostamassa, niin suuri Hopeanuoli -fani en ole, mutta sen sijaan voisin mainita tästä siskopuolelleni joka kerää Hopeanuolta suomeksi =D
  Olisi mukava saada lisää tällaisia vastaavia tietokirjoja muistakin sarjoista. Narutosta on olemassa ainakin kaksi, Fullmetal Alchemistista useampia jne. Jos näitä laitettaisiin suomeksi, ostajia kyllä riittäisi.

  #119712
  Enzeru
  Participant

  ^ Niimpä, olis kivaa saada tälläsiä muistakin sarjoista. : )

  Mut en tiie aionko ostaa, kaveri ainakin aikoo ostaa kun se on kauhee Hopsu-fani, mut mä en tiie. Pitää kattoo sitä sit sillon.

  #119904
  kusogaki
  Member

  Ihanaa, vihdoinkin! Olen odottanut jotain tällaista jo ainakin yhdeksän vuotta! Pitkään olen miettinyt ja harkinnut Meteor Ginin ostoa, lähinnä julisteen takia, mutta enpä ole viitsinyt ostaa kun ei tuo japaninkieli mulla ole mikään paras. Kiva että se suomennetaan, enpä olisi vielä kolme vuotta sitten uskonut tämänkään päivän koittavan! Mutta siis, todellakin aion ostaa, kun on jo nuo Hopeanuolet 1-11 tuolla hyllyssä. :>

  #119906

  Huomauttaisin kuitenkin, että siinä ei ole julistetta (ei alkuperäisessäkään), vaan ns. väriliite. Eli kahden sivun kokoinen "juliste", joka on toisesta sivustaan kiinni nidonnassa.

  #120959

  Pakko ostaa! Kerään kaikista sarjoista enxtra kirjoja, eikä tämä tule olemaan poikkeus… Onneksi on isä, joka lupasi ostaa sen mulle… 😀 Mutta kuinka iso se tulee olemaan?

  #121929
  Mina-kun
  Participant

  Vihdoinkin se komeilee hyllyssä. Sain omani kyllä itse asiassa hyvissäajoin, mutta jouduin myöhemmin varaamaan ystävilleni omat kappaleet koska Meteor Ginit oli kuulemma heti mennyt kun ne tuli myyntiin. 😕

  #122214
  hdkg35d
  Participant

  Ostin toisen painoksen. Heti ensimmäisenä kiitosta siitä, että ekassa painoksessa olleet kirjoitusvirheet ovat kadonneet tiehensä. Painojälki oli hyvää, etenkin kun ajatellaan kuinka vanha sarja on kyseessä, ja kuvat muutenkin selkeitä. Jokainen hahmo esiteltiin omana osionaan, ja esittelyjaottelu oli selkeätä. Plussaa myös hienosta kannesta!
  Sitä paitsi, lapsuudesta saakka olleena Hopeanuolifanina kiitän tästä suuresti ^^

  …tähän plussat ikävä kyllä meinaavat tyssätäkin. En ymmärrä, minkä ihmeen takia tekstilaatikoita on pitänyt tunkea sivuille lähes vertikaalisesti ja vaikealukuisesti. Kirja pursuaa turhankin paljon vitsejä ja se ilkkuu hahmojen ja juonen kustannuksella, minkä vuoksi kirjaa on jopa vaikea ottaa vakavasti. Esimerkiksi lainaan suoraan kirjasta Hyenan osiosta: kuva, jossa Hyena varastaa hunajaa mehiläispesästä. Kuvateksti: "Jos on kuoltava, niin ainakin täydellä mahalla! Niin inhimillistä." Ei tässä mitään, ei tässä mitään… Mutta kun näytetään dramaattinen kuva, jossa Hyena toteaa itselleen, että hänen on aika tehdä elämässään edes kerran jotain niin kuin kunnon uros, kuvateksti toteaa: "Niin juuri, täydellä mahalla!" …ei, minusta tämä ei vain toimi. Kirja yrittää olla turhan hauska ja väärällä tavalla.
  Meno jatkuu "häpeäosiossa", jossa näytetään lukuisia oksentelukuvia sekä alleen laskemisia. Mielestäni tämä menee turhan pitkälle.
  Ikävä miinus myös siitä, että kirja julkistettiin siinä mielessä turhan aikaisin, että se spoilasi sarjan loppuosaa rankalla kädellä, tai, käpälällä.

  Kiitän kirjasta, se on muuten hieno ostos ja pakkohankinta Hopeanuoli-fanille, mutta kirjan toteutuksessa on valtavia puutteita joita olisin toivonut korjattavan. Tietenkin nämä voivat ja ehkä ovatkin alkuperäispainoksessakin, joten viestini ei mene oikeaan suuntaan perille, mutta asialle ei voi mitään. Nyt on siis tyydyttävä selaamaan kirjaa ja olemaan tyytyväinen siihen mitä on :’)

  #122250
  Mimsku
  Member

  Murrin ärrin, haluan sen, murrin, ärrin…

  #122252
  Enzeru
  Participant

  Itse ostin Meteor Ginini Traconista, ja kiitän tästä julkasusta. Se anto ihan kivasti tietoo hahmojen taustoista, ja itse olin jo unohtanut osan taisteluista, jotka olivat ihan sarjan alussa, niin oli kiva, kun niistä kerrottiin vähän lisää. Kansi on tosi hieno, ja sivujen paksuus oli hyvä. Myöskin lopun testi oli hauska. Myöskin ne lehtijutut oli hauskoja ja useimmat kuvat olivat melko hyviä. Ja sit nää esittelysivujen ne kavereiden kommentit oli kiva lisä.

  Mut sit vähän miinuksia: ne sivut oli liian täyteen tungettu. Ennen kirjan julkaisua ajattelin, että se on sellainen A4:sen kokonen, ja että ne kannet olis kovakantiset. Tosin olihan se ihan hyvä näinkin, mut juuri noi täyteentungetut sivut. Teksti oli välillä hankalalla fontilla kirjoitettua ja pientä, ja nää laatikot vei puolet sivusta, huonolla tavalla. En tiie, miten se on alkuperäisteoksessa ollut, mut vaikka se olis ollut siinäkin niin, niin se oli huonoa. Ja munkin on pakko huomauttaa samasta asiasta, kuin Kawamaru, nimittäin noista vitseistä. Olihan ne joo välil ihan hauskoja, mut mullekkin tuli vähän semmonen olo, et "olikohan tää nyt oikeesti niin hauskaa?" Ja nää oksentamiset etc. Vaikka en ees syönyt siinä samalla, niin mulle tuli huono olo, eikä koko kohta ollut mikään hauska ja meni mielestäni vähän yli. Ja kirja olisi musta pitänyt julkaista vaikka vasta joulukuussa, koska kirja spoilas pakostikkin jotain, vaikka yritin olla lukematta niitä sivuja, joissa kerrotaan susitaistelun lopputulos.

  Mutta oli siinä myös paljon hyvää, vaikka nyt luettelinkin lähinnä huonoja puolia. En tiie, että millanen alkuperäisteos oli, joten oli vähän hankala kirjottaa mitään arvostelua, mutta.. Kirja oli kuitenkin hyvä ostos ja kiitos julkastusta. : )

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.