Metsän siimeksessä (Sarja: Naruto)

Home Forums Sekalaista Omat tarinat Metsän siimeksessä (Sarja: Naruto)

 • This topic has 8 voices and 7 replies.
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • Author
  Posts
 • #87094
  Kawamaru
  Participant

  Nimi: Metsän siimeksessä
  Paritus: Naruto x Sasuke <— Maalaa, jos haluat tietää, mutta toisaalta paritusta ei ole pakko tietää, sillä se tulee ilmi omalla tavallaan fanfictiossa.
  Ikäraja: K-12? En ole varma, mutta fanfictiossa tulee pientä homoilua, ei mitään raakaa eli verta, kiroilua, yaoita, huumeita tms. ei ole luvassa.
  Genre: Shounen-ai
  Disclaimer: Hahmot kuuluvat Masashi Kishimotolle, tarina on omaa tuotantoani. Omia hahmojani tässä ficissä ei ole. Kehittelin tätä mielessäni, kun olin kävelemässä kylältä kirjastolle kaveriani vastaan, ja myöhemmin kirjoitin tämän päästäni talteen paperille. Toivottavasti pidätte ^^

  EDIT: Piti vielä mainitsemani: ficissä ei ole spoilereita ^^

  Kommentit, risut, ruusut ja Kismetit ovat tervetulleita! =D

  ————————————-

  Taivas peitteli maata lumisateellaan valkeaan, kylmään peittoon. Jossain puun oksa huitaisi pois lunta päältään ja varisti muutamia kuolleita lehtiään. Metsikön varjoissa kuului tuulen suhinaa, johon oli kätkettynä eläinten kuiskauksia.

  "Se tulee.”

  ”Joulu tulee.”

  Yhtäkkiä metsä vaikeni kuuntelemaan. Tasaiset lumen narahdukset lähestyivät puista ja pensaista paljasta aukiota. Oravat kiipesivät uteliaina oksien lomaan katselemaan tulijaa. Jänis kurkisti varoen pensaan takaa kummissaan. Kuka tuli näin syvälle metsään yömyöhään?

  Eläimet katsoivat olentoa hiljaa. Ihmispoikasen keltainen harja sojotti alaspäin lumihiutaleista märkänä, ja kangasturkki roikkui väljänä ja risaisena hänen yllään. Kummallisilta näyttivät otuksen lumesta täyttyneet nahkapussin sen jaloissa, outo näky olivat kangasrievut sen käpälien päässä ja kaulalle kiedottuna. Mutta eniten eläinten huomiota veivät tulokkaan kasvot. Nuo siniset, vettä valuvat silmät olivat täynnä sanoinkuvaamatonta surua.

  Vaikka niin oksillaan kyyhöttävät linnut kuin kolostaan kurkistava kettukaan eivät tienneet, mistä otus oli kotoisin, yhden asian ne tiesivät: jouluna kukaan ei saanut olla yksin. Eikö tuolla olennolla ollut lähistöllä laumaa, jonka tykö mennä, tai pesäkoloa, jossa pentue odottaisi?

  Kohta otus lysähti polviensa varaan lumihankeen. Sen silmät vuotivat yhä enemmän. Se painoi märät käpälänsä naamalleen ja päästi hieman uikahtelua muistuttavaa ääntä. Jos sillä olisi ollut häntä, se olisi kai vedettynä koipien väliin. Eläimet katsoivat surkeaa näkyä hiljaa. Eläinraukka.

  Yllättäen otuksen tulemalta suunnalta alkoi kuulua käpälien laukkaa ja puuskutusta. Maahan polvistunut olento kääntyi nyt katsomaan, mistä ääni tuli. Paikalle oli tullut toinen samankaltainen olento. Tällä vain oli erivärinen turkki ja musta, hieman pystympi harjas. Se äänteli jotain, ottaen samalla muutaman hitaan askeleen toista otusta kohti.

  Samassa molemmat olennot syöksyivät toistensa luokse ja kietoivat käpälänsä toistensa ympäri. Ne ääntelivät jotain toisilleen, painoivat kuononsa vastakkain ja ääntelivät taas. Itse kukin metsän eläimistä alkoi vetäytyä hissukseen pois paikalta, jättäen nuo oudot otukset omaan rauhaansa. Kettu hymyili hieman ja vetäytyi koloonsa. Eläimet olivat olleet oikeassa.

  Jouluna kukaan ei ole yksin.

  #87277

  Ooh pidin tästä todella! : D Oli hauskaa miten olit kuvaillut kaiken eläinten näkökulmasta, taitavaa käsialaa. Kirjoitteleppa lisää, täällä on ainakin innokas Choco lukemassa<3

  #87447

  MAAAAHTAVAAAAH!! Ja ei ainoastaan kirjoitus vaan PARITUS HELSKUTTI!! JOKU VASTASI RUKOUKSIISI JA SE OLIT SÄÄ KAWIS!! EN VOI KIITTÄÄ KYLLIKSI!! KIITOOOS!! 8DDD
  Eläinten näkökulmasta olit osannut kyllä hyvin kirjoittaa! Maaahtista! 8D Jatkoa pyydän!!

  #87655
  Shiori-chan
  Member

  Aivan sairaan hyvä! Kirjoittele pian lisää!

  #89790
  Engaru
  Participant

  Ihanaa, pistit tämän tännekin! x3
  Kuten varmaan muistanet kommentistani, pidän tästä~.

  #89819
  Greensister
  Participant

  Ah, nätti, nätti, nätti <3 Kuten täällä onkin jo mainittu, todella ihanasta näkökulmasta raapustettu. Tuli jotenkin mielikuva poijjista ihmisinä kävelemässä kahdella jalalla, mutta ihan et ne ois ihan karvan peitossa ja että heillä olisi vielä ihan kunnon tassutkin <3 Todella sujuvasti kirjoitettu ja tälläin ja ihanasti kuvailtu. Apua, alan toistelemaan asioista, mut siis tää oli aivan ihana. Tarinasi sulostutti iltaani, taidan mennä halailemaan pehmo-Gaaraani ja kuvittelemaan kirjoittamaasi :">

  Ota Kismetti *ojentaa*

  #91553
  MisaAi
  Member

  Aaaaaaaaw! Toi oli sulonen ja ihanasti kerroit eläinten näkökannasta tuota tarinaa. Erilaisuus on plussaa!! >3<” Oisin kyllä mieluusti lukenut tuota enenmmänkin.. mutta.. ei liika herkkuja… joulun alla. *vippaa suklaapukin*

  #91933
  Shiroyuuun
  Member

  Tämä oli suloinen :3 Oli hauska lukea kerrankin hieman erilainen ficci, mahtava idea kuvata tämä eläinten näkökulmasta. Ainut asia mistä en ficissä niin pitänyt, oli tuo Sasuken ja Naruton välikohtaus, joka oli jotenkin liian nopea, tai jotain. Ihuna ficci ja paritus silti<3

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.