Michael Jackson – This Is It

Home Forums Sekalaista Tv ja elokuvat Michael Jackson – This Is It

 • This topic has 5 voices and 5 replies.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #85004
  carlos
  Member

  onkos kukaan kaynyt kattomassa tätä kyseistä elokuvaa? itse en ole päässyt katsomaan koska menen katsomaan new moon elokuvan ensi-iltaa kun se tulee kun piti valita jompi kumpi.mutt se hän ei liittynyt tähän nyt mitenkään mutta siis……onko kukaan nähnyt sitä tai aikeissa menossa kattomaan michael jackson this is it-elokuvaa?

  #85026
  Nanakin
  Member

  Maksaisiko vaivaa laittaa otsikkoon isot alkukirjamet, sillä se näyttäisi ehkä sata kertaa paremmalta. Nyt ei edes tehnyt mieli tulla koko sivulle, paitsi tietty valittamaan siitä.

  Eli: Michael Jackson: This is it

  Ei millään hyvällä tai pahalla, mutta sun otsikot on yleensäkin vastaavalla kaavalla kirjoitettu, ja se jotenkin tökkii kun edellä on ollut ihanan harmoninen lista mukavannäköisiä otsikoita.

  Kiitos.

  E: Kun tarkemmin ajatellaan, ei sen asian nyt niin väliä ole. Eli unohda vaan koko juttu.

  #85127
  carlos
  Member

  paraniko? 😀

  #85377
  Hant
  Participant

  Koska tässä näytettäisiin pääasiassa kyselevän onko kukaan nähnyt ja oletteko menossa katsomaan, annan nyt oman kantani. 🙂

  Ennen viime viikonloppua olin kuullut Michael Jacksonilta yhden biisin, Thrillerin, josta en pitänyt. Plus tietenkin Alien Ant Farmin coverin "Smooth Criminal", se versio on hyvä.
  Serkkuni soitti koneella ollessaan joitain Jacksonin biisejä, enkä yllättäen pitänyt niistäkään. Eli en todellakaan ole menossa katsomaan elokuvaa jostain popparista joka sattui kuolemaan.
  Onhan se toki sinänsä mielenkiintoinen kaveri, etten ole ennen kuullut kenenkään tummaihoisen leikkauttavan itseään valkoihoiseksi. Omasta mielestäni kuitenkin Jacksonista on jo touhotettu ihan riittävästi, mutta tämä on vain oma mielipiteeni, sillä omaan elämääni Jackson ei ole Alien Ant Farmin "Smooth Criminal"-biisiä enempää vaikuttanut.

  #85915
  Dents
  Participant

  No, olis mukavaaa mennä, mutta en jaksa ^^ Michael Jackson on suosikkimuusikoitani, mut en minä jaksa mitään suoraan harjotuksista kuvattua pätkää mennä kattoon. Jos tulee elämänkertaleffa, niin sit meen kattoo. ^^ Mutta, siihen asti kuuntelen Smooth Criminalia kotisohvalla.

  #87034
  Bambi-fani
  Member

  ^ Olin alunperin samaa mieltä ^o^

  Koko tyypistä en ollut kuullutkaan ennen kuin se kuoli. Olin vähän et: " Viiskymppinen koripalloilija kuoli, so?" xD Kaveri pakkoraahautti leffaan, se oli itse asiassa hyvä.

  Ja levy oli tietty kaupasta ostettava heti leffan jälkeen. Smooth Criminal on paras.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.