Michael Jackson

Home Forums Sekalaista Musiikki Michael Jackson

 • This topic has 21 voices and 22 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
 • Author
  Posts
 • #57971
  carlos
  Member

  ketä surettaa michael jacksonin kuolema joka nukkui pois suomen aikaan 26.06.2009 syynä oli sydämen pysähdys ainakin toistaiseksi.eli kellä on ikävä michaelia?mulla on sillä musta se oli hyvä laulaja ja viihdyttäjä!KOMMENTTEJA!!!!!!!!! 😥

  #57972
  Fieri
  Member

  mua MUAAAA! Q___Q En voi uskoa sitä! Se oli mahtava tekemään musiikkia… Ja sitte yhtäkkiä se vaa delas… Raukka… TT_TT Noh onneksi ei kuollut nuorempana, kun Elviksen ex-vaimo sanoi juuri että Michael pelkäsi Elviksen kohtaloa, eli kuolla nuorena. R.I.P ~ Michael Jackson. Q_Q

  #57975
  Roguer
  Member

  Olin juuri riparilla ja kun sitten aamulla heräsin niin ensimmäinen asia mitä mun serkuni (oli kanssa riparilla ja nukku samassa huoneessa) sano oli Michael Jakcson on kuollut XD (se oli kuunnellu yöllä radiota) ja sitten mejän isoinen sano ruokalaan aamupalalle tullessa, että se on kuollu… Minua se ei kyllä haittaa, mutta olihan se ihan hyvä laulaan…

  #58011
  Kirppu11
  Member

  Pakko kyl myöntää, kun kaveri kerto siitä nii en kyl ees tienny kuka on Michael Jakcson :’//DD Telkkarii kattoessa olin silleen "Aa, joo se on toi" mutta siis, koska en edes tiennyt koko hemmosta, niin ei sillä minulle kyllä mitään väliä ole… Mutta eikös se ollu aika nuori? 50?

  #58019
  Arisa94
  Member

  Mä harrastan show-tanssia ja meidän kisaesityksen kappaleina käytetään Michael Jacksonin biisejä Beat it ja Bad. Varmaan ainoat Michaelin biisit joista tykkään. Surullista niillä jotka fanitti sitä.

  #58070
  Yue
  Member

  Hmm, suoraan sanottuna ei kyllä minuun vaikuttanut yhtään pop-kuniinkaan kuolema. Ensinnäkin musiikki ei todellakaan ole mieleeni (pikkusisko kyllä tykkää) ja henkilä itsessään näyttää…no, naurettavalta. Ollakseni rehellinen, luulin että koko tyyppi oli jo kuollut. XD Kun aamulla radiosta kuulin että kyseinen hemmo on kuolla kupsahtanut, ajattelin vain että "eikö se vai ollut jo valmiiksi kuollut?". Ehkä tämä luuloni johtui siitä ettei Jacksonin musiikki kuulunut mieleisteni joukkoon, ja eipä nyt ollut tullut kuultua mitään uutisiakaan heebosta.

  Ei siis millään pahalla Michael Jacksonin faneille, tai niille ketkä hänestä tai hänen musiikistaan pitivät, tulipahan kerrottuna oma mielipiteeni. Kuitenkin, etten nyt täysin epäkunnioittava ole, lisätään vielä perään että:
  Rest In Peace.

  #58091
  Hant
  Participant

  Ittee ei kyllä oikein liikuttanut, olen yhden kappalen varmaan kuullut, sen thrillerin kun kaveri välttämättä halusi näyttää sen musiikkivideon. Omaan musiikkimakuun ei Jackson kyllä mahtunut millään, mutta saihan se paljon aikaan ja en ole enne kuullut kenenkään vaihtavan ihonväriä tuolla tavalla.
  Ainahan se on surku kun joku kuolee, jos nyt tässä verrattaisiin elämien olevan samanarvoisia. Kuolema kuitenkin on ihan luonnollista, itse en ole surrut kuin kahta kuolemaa, muut on ollut helppo hyväksyä.

  #58120
  carlos
  Member

  en ite ekaks uskonut et michael on poissa 😥 kun kuulin ekan kerran mutta epäillään et se yks sen hoitaja ois tappanut sen poliisi etsii sitä

  #58129
  manga ai
  Participant

  Mun elämää se ei paljoo liikuttanu, olihan sillä ihan hyviä kappaleita, mutta en mä sen mikään fani ollu.

  #58206
  räsynukke
  Member

  En ollut (enkä ole edelleenkään) Jacksonin fani, mutta kyllä oli pieni yllätys kun näin Ilta-Lehden otsikossa että tyyppi on kuollut. Tuli sellainen "mitä häh" tunne, ihan niin kuin noinkin kuuluisa tyyppi ei voisi vain kuolla.

  Siitä mitä olen Jacksonin musiikkia kuullut, ei ole oikein sytyttänyt. Kaverini kai fanitti häntä ja kuunnellessaan mp3:sta Jacksonin musiikkia kaverilla oli tapana laulaa mukana (ja hän todella osaa!). Sitä kautta tutustuin Heal The World -kappaleeseen, jonka sanoista pidän edelleen hurjasta. Säveltä en kyllä edes muista…;’D

  Muttamutta. Jacksonin fanit saavat kaikki sympatiani, ja Jackson levätköön rauhassa.

  #58223
  BlackStar
  Member

  Jjjjep. Näin pääsi tapahtumaan. Ikävä juttu.
  Olin medialeirillä, lähes eristettynä maailman menoista, mutta tämä uutinen jopa saatiin tietoon. Owwo
  Kuullessani uutisen olin silleensä: "…ihan tosi…? Ihanko oikeasti?! MITÄMITÄTÄH?!"
  Yllätyksenä tuli joo. "Owwo Mutta enpä juuri sure sitä, harmittaahan se,
  muistan vieläkin, kun mies aikoi elää 150 vuotiaaksi… alle puoleen väliin jäi. :”3
  Harmittaa tosiaan jos joillakin jää nämä unelmat toteuttamatta.
  Ja Jacksonin ukkelihan kuoli siihen, kun hän yritti keikkaa varten vetää lääkkeitä kiertuetta varten,
  että olisi hyvässä kunnossa. No meni hän niinkin hyvään kuntoon, että kuolla kupsahti.
  Jep, harmi.. En tosiaan ole Jackson-fani, enkä tunnekkaan kovin sellaisia.
  Mutta otan silti osaa suruun. Tai ainakin toivotan Jacksonille rauhan. :”3

  #58312
  Sun Summer
  Member

  Asian kuulin aika aikaisin lauantai aamuna ja tuli tosi outo olo. Eihän Jackson voi kuolla!? Uutisen jälkeen tuli jotenkin outo olo ja aamulla meninkin aika nopeasti nettiin josta löytyi paljon juttua Jacksonin kuolemasta. Panin myös YouTubesta pyörimään Jacksonin unohtumattomia hittejä. Biisit olivat edelleen yhtä mahtavan kuuloisia, kuin kuulin niitä ensimmäistä kertaa. Michael Jackson on täysin ansainut kaiken kunnioituksen musiikkistaan ja nimikkeen popkuningas. Sitä faktaa ei tuhoa edes hänen muut sekoilut sun muut örvellykset.
  Toivottavasti hän on nyt saanut rauhansa ja tanssii uskomattomia tanssejaan jossain missä lie.

  Upea Thriller biisi hienoineen videoineen!:
  http://www.youtube.com/watch?v=9Xs9OQHpwDE

  #58518
  Alissy
  Member

  kuulin heti kahdeksalta radiosta )= tai no.. okei.. kymmeneltä.. ehehhe olen aamuherääjä :3
  joo ja siitä jacksonista viälä , harmin paikka , mut kaikki kuolee joskus, vai ?

  #58622
  pp-chan
  Member

  Täytyy tunnustaa, että järkytyin kuullessani asiasta ja tippa linssiinhän siinä vähän tuli.
  Michaelia kun olen aika pienestä asti kuunnellut ja aina pitänyt hänen musiikistaan.
  Kuunnellessani hänen kappaleitaan on niin epätodellinen olo, miten voi olla totta, että tämä mies ei enää ikinä tule laulamaan ihmisten edessä?

  Luin Iltalehdestä, että Jackon ruumis on nähtävillä perjantaina julkisessa muistotilaisuudessa, joka pidetään Neverlandissa. Tässä on tietenkin tilaisuus faneille päästä hyvästelemään idolinsa, olisin itsekin halunnut paikan päälle.

  Joka tapauksessa, Michael Jackson on ikuinen Popin Kuningas, sitä titteliä ei kukaan pysty häneltä viemään. Fanit ympäri maailmaa jäävät kaipaamaan häntä kovasti, mutta he’ll live in our hearts forever.

  Rest in Peace, Michael Joseph Jackson 28.9.1958 – 25.6.2009

  #58623
  an&ri
  Member

  Kyllä harmitti kovasti tämä. Olen jo ihan jonkin aikaa ollut Michaelin fani. Taisi tosiaan olla ensimmäinen kuollut tyyppi jonka takia oikeasti itkin.
  Tämän takia sitten Lontoossa jokaisen hetken minkä olin vain hotellihuoneessa katsoin telkkarista uutislähetyksiä tästä, kuuntelin sen kappaleita musiikkikanavalta tai luin sanomalehtiä.

  Tämän jälkeen Michael pitäisi muistaa hänen hyvästä musiikistaan ja uskomattomista tansseistaan, ei sen nenä enää tipu.
  Michaelin aika oli tulossa joka tapauksessa uudestaan, jos olisi ollut terveenä ja olisi oikeasti vetänyt ne 50 keikkaa, niin olisi sen suosio taas noussut. Tosin nyt taitaa myynti olla kovempaa kuin silloin olisi ollut.

  Harmittaa myös Michaelin perheen puolesta, sillähän oli hirmuinen määrä sisaruksia ja kolme lastakin. Mahtoi olla heillekin melkoinen shokki.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.