Midori Days

Home Forums Manga Mangasarjat Midori Days

 • This topic has 3 voices and 2 replies.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #122286
  juha90
  Participant


  Tekijä: Kazurou Inoue
  Genre: Komedia, romanssi
  Pituus: 8 kirjaa

  Juoni
  17-vuotiaalla Sawamura Seijillä on ongelma: Hän tahtoisi kovasti löytää tyttöystävän. Valitettavasti taipumus päätyä tappeluihin jengiläisten kanssa on antanut hänelle "hulluna koirana" tunnetun huligaanin maineen, eikä moisella luonnollisesti tehdä neitoihin hyvää vaikutusta.

  Eräänä kohtalokkaana päivänä, ties kuinka monien rukkasten jälkeen Seiji makaa turhautuneena huoneessaan, kun tapahtuu jotain aivan odottamatonta: Hänen oikea kätensä muuttuu tytöksi! Tyttö, Midori nimeltään, kertoo olleensa ihastunut Seijiin jo vuosia, muttei ole ujouttaan uskaltanut kertoa tunteistaan. Aluksi Seiji on ilahtunut rakkaudentunnustuksesta, mutta järkiintyy pian: Kuka nyt muka voi oikean kätensä kanssa seurustella! Midori on jollain konstilla saatava takaisin oikeaan kehoonsa, mitä pikemmin, sitä parempi.
  Tietenkään asiat eivät suju niin helposti, ja niinpä Seijin ja Midorin on sopeuduttava haasteelliseen yhteiseloon.

  Sarja menee hulvattomiin tilanteisiin, kun Seiji sählää Midorin kanssa milloin missäkin, eivätkä asioita tee yhtään helpommaksi kaksikon ympärille hiljakseen kerääntyvä tuttavien ja kaverien joukko, joista osa luonnollisesti kantaa lämpimiä tunteita joko Midoria tai Seijiä kohtaan.

  Tässä ketjussa voi keskustella sarjasta vapaasti, esittää saa niin ruusuja kuin risujakin.

  #122288
  Devilman
  Member

  Olen lukenut hyvän aikaa sitten, ja pidin paljon, kyllä. Lyhyestä mitastaan huolimatta tarina ei tuntunut kiirehdityltä ja henkilöhahmoihin saatiin syvyyttä kiitettävästi. Seijin ja Midorin erikoisesti alkanut rakkaustarina oli mukavaa ja koskettavaakin luettavaa. Tosin koskettavin kohta oli, kun Takako sarjan loppupuolella tunnusti tunteensa Seijille. Sitä lukiessa kyyneliä oli vaikea pidätellä, sen verran symppis tiukkapipoisesta luokanedustajasta kehittyi sarjan aikana. Takako olikin lempihahmoni sarjassa ja siinä mielessä todella hyvin laadittu kilpailijahahmo, että hänen olisi todella toivonut päätyvän yhteen Seijin kanssa.

  #122290
  Mikila
  Participant

  Haha, juu tämä olikin hauskaa kateltavaa aikoinaan. Mangana en siis lukenut, mutta anime on tullut katottua. Mukavan omaperäinen, suosittelen lämpimästi jos haluatte katsoa jotain erilaista kuin yleensä.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.