Mielipiteitä mangasta

Home Forums Manga Mangasarjat Mielipiteitä mangasta

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #228683
  Shokora100
  Participant

  <p>Kirjottakaa tänne mielipiteenne mangasarjoista musta Maaginen suklaapuoti,Etsiväkoira Sherdock ja neiti koume on hyviä. Mitkä tai mikä on teidän mielestä?

  #228684
  Chocolate-chan
  Participant

  Tykkään Conanista (fanitus on kyllä vähän hiipunut…), Maaginen Suklaapuotikin on hyvä , Fruits Basketit ja Kill Me Babyt. Melkein kaikki käy! 😆

  #228699
  Mina-kun
  Participant

  Itse olen hyvin avoin erilaisille mangoille. En tuomitse heti, vaan luen ensin. Lempi sarjoikseni ovat kohonneet Kuroshitsuji, Weed, Hopeanuoli, Mirai Nikki ja Deadman Wonderland. Sarjoista joista <span style=”text-decoration: underline;”>en pidä</span> ovat mm. Naruto (tykkäsin ennen, mutta sitten Se alkoi pikemminkin ärsyttämään) ja Monster HunterOrage (tyykkään Mashiman sarjoista muuten, mutta tämä sarja joka perustuu peliin on tylsääkin tylsempi).

  #228700
  Mina-kun
  Participant

  Itse olen hyvin avoin erilaisille mangoille. En tuomitse heti, vaan luen ensin. Lempi sarjoikseni ovat kohonneet One Piece, Rave, Kuroshitsuji, Weed, Hopeanuoli, Mirai Nikki ja Deadman Wonderland. Sarjoista joista <span style=”text-decoration: underline;”>en pidä</span> ovat mm. Naruto (tykkäsin ennen, mutta sitten Se alkoi pikemminkin ärsyttämään) ja Monster HunterOrage (tyykkään Mashiman sarjoista muuten, mutta tämä sarja joka perustuu peliin on tylsääkin tylsempi).

  #228881
  Foxxy
  Participant

  Olen melkokova manganlukija, mutta olen todella epäluuloinen mangoja kohtaan. En esimerkiksi välttämättä uskalla ostaa kaupasta satunnaista mangaa, johon en ole tutustunut ollenkaan. Ennen kyllä ostin aika paljon satunnaisia mangoja, nyt asia on muuttunut.

   

  Vaikka rakastankin lukea mangaa, minulla on vain muutamia suosikkeja. Joitain mangoja lainaan kirjastosta – ja sikäli mikäli ne nappaavat, saatan ostaa kyseiset mangat itselleni. Harvoin kuitenkin näin pääsee käymään, nirso kun olen.

  Lempimangoikseni/mangasarjoikseni ovat nousseet ehdottomasti Kuroshitsuji, Hopeanuoli, Weed, Neiti Koume, tiikeriraita sekä Azumanga Daioh, Yotsuba& ja Fruits Basket.  Yksiosaisista mangoista en niinkään välitä, vaikka muutamia sellaisia omistankin.  En vain oikein pidä yksiosaista; hahmot eivät kehity kunnolla, juoni saattaa olla todella tönkköä.

  #229141
  Banshu
  Participant

  Itse pidän paljon Fang1 ja 2. Kirjeitä koirien maastakin on hyvä 🙂

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.