Mihin piirustuksia näytille?

Home Forums Piirtäminen Mihin piirustuksia näytille?

 • This topic has 9 voices and 9 replies.
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • Author
  Posts
 • #53255
  Mikila
  Participant

  Niin että tietääkö joku sellasen suomenkielisen sivuston, jolle voisi laitta omia piirustuksia? Älkääkä vastatko "sangatsun galleria" koska niitä ei nää ku jäsenet. Mun pitäis saada laitettu piirustuksii jonnekki.

  #53259
  susihullu
  Member

  Minä tiedän ainoastaan harhakuva.org:in ja paikka on tarkoitettu enimmäkseen vain "kokeneemmille" taitelijoille, joten sinne ei kannata liittyä ellei tiedä tosiaankin osaavansa piirtää. Lisäksi siellä ei ihan hirveästi katsota hyvällä manga piirtäjiä, ellei ole tosissaan käyttänyt kuvaan aikaa enemmän kuin 3 tuntia. Eikä kritiikkikään ole välttämättä mitään hirveän ystävällistä aina (kokemuksia on)

  #53429
  Blackbeard
  Participant

  Ainut suomenkielinen palvelu, joka tulee mieleen on MTV3:n Kuvaboxi. En ole itse tutustunut, mutta ainakin näyttäisi olevan ilmainen.

  #55312
  Osaka
  Participant

  meinasin sanoa deviant art, mutta sehän ei oo suomenkielinen…. hmm… No IRC-galleria tietenkin, mutta omaa pärstäkin pitäisi siellä sitten esitellä…

  #55383
  Hant
  Participant

  Voithan tehdä accountin photobucket.com -osoitteeseen, se on palvelin jonne voi ladata kuvia. Ei se mikään galleria ole, mutta sieltä voi kätevästi napsia linkit, kopioida ja lähettää kavereille vaikka mesen kautta. Voit myös tehdä kansioita, esim: piirrustuksille, valokuville ja muille jutuille oma kansio.
  Mutta se siis on englannin kielinen, muuten ei siinä enkkua tarvitse kuin vain rekisteröityy.

  #76955
  Karkki
  Member

  Jos piirät narutoa, niin voit lisätä naruto.fi:hin. Mutta muuten vastaisin irc galleria

  #88152
  fumiko-97
  Member

  käy kattoo sumopaint.com jos on skanneri sinne voi laittaa tavallisia kuvia mut siel voi myös piirtää ite

  #92991
  OtaQ
  Member

  Deviantart on piirrustuksille ja muutenkin omalle taiteelle luotu paikka, johon voit laittaa omia töitäsi. Ihmiset siellä ovat yleensä hyvin ystävällisiä ja voivat myös antaa rakenta´vaa kritiikkiä. Vaikka sivusto on englanninkielinen, sitä on loppuen lopuksi helppo käyttää ja sen oppii nopeasti, eli ei hätää ^^ minäkin olen siellä, vaikka en tosiaan osaa puhua ulkomaalaisten kanssa ja englannin taitoni on huono. Suomalaisia DA:ssa on paljon ja olen tutustunut moniin ihmisiin ja ystävystynyt heidän kanssansa. : D
  Voit samalla helposti jutella muiden kanssa ja kommentoida muidenkin töitä ja nähdä kuinka paljon päivän aikana on käynyt kävijöitä katsomassa töitäsi.

  http://www.deviantart.com

  #96150
  TorlyTachi
  Member

  Joo mulla on täällä nyt niin iso ongelma, että alkaa ihan harmittaa8<—–
  Mulla ei voi siirtää tähän sangatsumangan galleriaankaan mun piirustuksia, koska ne on mun kännyssä jpeg – muodossa, eikä jpg- muodossa. Tää viesti kysyy ehkä siis ennemminki: " Miten muuttaa kuvat galleriamuotoon?(jpg.)"
  Vastatkaa jos kiinnostaa:3

  #96187
  Hant
  Participant

  No jos avaisit kuvan johonkin kuvan käsittely ohjelmaan ja tallentaisit sen jpg. tai vastaavaan muotoon. Esim. paintilla voit muuttaa varmaan GIF. tai PNG. muotoon, JPG. :stä en ole varma kun se saattaa laittaa sen vaan JPEG. muotoon. Kannattaa ainakin kokeilla.
  Tai jos on Adobe Photoshop niin sillä ainakin saa JPG. muotoon.

  EDIT: Tätä linkkiä voisi myös kokeilla. http://www.coolutils.com/Online-Image-Converter.php
  Ihme juttu kyllä jos galleria ei JPEG. kuvia ota, oletko varma ettei kuva ole esim. liian suuri tiedostokooltaan?

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.