Mikä manga/anime-hahmo haluaisit olla?

Home Forums Sekalaista Muut Mikä manga/anime-hahmo haluaisit olla?

 • This topic has 36 voices and 42 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 43 total)
 • Author
  Posts
 • #46440
  Al Chemist
  Member

  Itse haluaisin olla Goku DBZ:sta, koska hän osaa lentää ja teleportata ja on erittäin vahva. Ei kuitenkaan älyllä pilattu…

  Tänne voi myös pistää kommentteja siitä, että missä manga/anime-maailmassa haluaisi elää. FMA:n maailma on hieno, mutta Dragonballin vielä hienompi, joten siellä. Siellähän on myös niitä dyno-capseja (olikos se mangassa hoipoo?), jotka ovat erittäin käteviä.

  Elikkä, vastauksia.

  #46448

  Haluaisin olla Bulma, vaikka vihaankin häntä NIIN paljon. Syy on Vegeta. <3

  Paitsi jos ajatellaan minun yaoikannallani, haluaisin olla Goku, koska Goku/Vegeta… *kuolaa*

  #46451
  VegetaIhq
  Member

  Tahtoisin olla Kakashi narutosta.

  #46454
  Fieri
  Member

  Se on selvää kuin junan vessa. Usopphan se. Pitkänenäinen pelkuripiraatti. awws~<3

  #46461
  Cafekko_96
  Member

  Varmaan joku Mei Totorosta.

  #46504
  Inu-Mimi
  Member

  Eikö tämä sopisi paremmin vaikka manga < suosikkiäänestyksiin ja kyselyihin? Kaikki kuitenkin laskevat animehahmotkin kaikkiin suosikkiketjuihin. No enivei siirtäkööt joku mod jos kiinnostaa.
  Luultavasti Madarame Genshikenistä. Olisi vain kiva olla niin avoin animeharrastuksesta, yrittää tunkea comiketiin vaikka verenmyrkytyksessä ja sen jälkeen kulkea kotiin tapahtumasta ostettu dakimakura kainalossa. Se jos mikä on miehekästä. Muuten on aika samanlainen kuin minä, ulkonäöltäni olen kyllä enemmänkin Ogiue.
  Casshern Sinsin Ledanakaan ei olisi paha olla. Rynttäät on ku panssari ja vyötäröllä roikkuu kaksi tappoterää, perverssin elämä on miellyttävää.

  #47259
  Emmis
  Member

  mä tahtoisin olla Alphonse Elric ja mun kaveri ois Edvard.

  #47264

  Fai D. Flourite Tsubasasta (Tsubasa Reservoir Chronicles) ^_^

  Faina minulla olisi magiaa (mutta en käyttäisi sitä), menneisyyteni olisi aika angsti,härnäisisin Kurogane (koska Fai rakastaa pikku Kuro-puppyaan ^_^) ja päätyisin vampyyriksi, koska Kuro-rin ei antaisi mun kuolla (o^_^o)
  Minulla olisi siis sekä maagin että vampyyrin kyvyt.

  #47285
  Blackbeard
  Participant

  Tää on aika paha. HSD Kenichin Kenichi voisi olla hyvä heitto. Maanläheinen symppis kaveri ja kiusattu luuseri, josta tulee alamaailmaan martial arts kovaluu ubervahva yliihminen maailman kovimpien senseiden avulla. Ja kysyntää on enemmän kuin laki sallii, kauniita naisia tunkee syliin joka suunnasta, eikä äijä itse muuta kuin katsele ensimmäistä ihastustaan.

  Toinen voisi olla Air Gearin Ikki. Jep, tyhmä kuin mikä mutta siunattu mitä yliluonnollisimmilla air trek kyvyillä. Jossain määrin pervo, ja silti naisia parveilee ympärillä, ja kuten Kenichi, Ikkikään ei tätä tiedosta (mitä tuhlausta! :D). Ja jos seksuaalinen suuntautuminen arveluttaa, aina voi tyytyä Akitoon tai Aoen Clockiin. KAikesta huolimatta hyvä tyyppi, suosittu ja lahjakas. Muutenkin voisin olla lähes kuka tahansa Air Gear hahmo, huonoja hahmoja kun sarjassa ei ole, ja tuo trekkaus olisi jotain niin mahtavaa :>

  #47294
  Monninen
  Member

  Joko Usopp one piecestä tai Kakashi narutosta, koska kummatkin ovat mielestäni ihania hahmoja :3 ~ <3

  #47297
  Kyoka8
  Member

  Haluaisin olla joku, jonka elämä on ollut päällisin puolin onnellista, ja jolla on paljon ystäviä, ja jota kunnioitetaan paljon. Olisi kiva myös osata jotain siistejä erikoiskykyjä, ja päästä seikkailemaan. Joku Digimonista olisi hyvä tai sitten Sakura Card Captor Sakurasta. Tai kenties Haruhi Suzumiya.. hmm.. vaikea valita.

  #47421
  Shoe
  Member

  Aika paha. No, haluaisin olla Trinity Bloodin Petro. Kunnon lihakset on aina plussaa ja se on nii ihana machoäijä, joka on niin uskonnollinen ja hoitaa hommansa kunnialla. Hellsingistä voisin haluta olla Alucard, ehdottomasti. Ihana, sairas sadisti, hullu, mielenvikainen, ja elää puutteessa. Rakastan sen ihanaa virnistelyä ja kaikkee. ♥
  Pääsin puhumaan mieliaiheestani. Siinä oli hiukka perusteluitakin. 😎

  #47424
  manga ai
  Participant

  Yotsubana olisi tooossi kiva olla 😆

  #47433
  Ed-neko
  Member

  Ehkäpä serial experiments : Lain:sta päähenkilö Lain Iwakura tai Fma:sta… Hmm… Tuota noin… On niin monia hahmoja…!! *mietiskelyä* Ehkä… kuitenkin… *jaarittelua*

  #47520
  Kuroii
  Member

  Vanilla Sugar sugar runesta : DD

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 43 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Yksi kommentti