Mikä on surullisin Kohta mielestäsi manga/anima sarjassa?

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Mikä on surullisin Kohta mielestäsi manga/anima sarjassa?

 • This topic has 9 voices and 11 replies.
Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
 • Author
  Posts
 • #110446
  DBZ.fani
  Member

  eli tänne voitte ”klikkailla” kaikki surullisimmat asianne mangasta tai animesta 😀

  #110751
  Akai Hayate
  Member

  Ehkä surullisimpia kohtia ovat olleet:

  Naruto:
  Zabuzan ja Hakun kuolemat

  Fullmetal Alchemist:
  Hughesin hautajaiset ja ihmissynteesin jälkeiset tunnelmat.

  Nää taitaa olla ainoot kohat missä oon itkeny.

  #110959
  Alchemist144
  Member

  Oikeastaan kaikki FMA:n kuolemat. Itken melkein aina, kun joku kuolee, vaikka en edes alussa pitäisi koko hahmosta(kuten jo mainittu Zabu ja Haku Narutosta). FMA:ssakin nyt 25:ssa ne kahden merkittävän hahmon kuolemat olivat niin surullisia TT_TT.
  Mutta verrattuna esimerkiksi One Pieceen, jossa melkein kukaan ei kuole – ei edes viholliset – silloin itkettää toverius. Water Seven/Enies Lobby -arcissa itkin kamalasti koska siinä sarjassa voi eläytyä niin paljon. Tosin se oli animena mielestäni vahvempi elämys kuin mangana.

  #110969
  erakko
  Participant

  Kaikkein surullisin kohta mitä olen oikeastaan missään (en siis vain animessa ja mangassa) kokenut on One Piecen jakso 312, ja vaikka tuo kohta on mangana ilmestynyt Suomessa niin en spoilaa. Olin lukenut tuon kohtauksen mangana ensin, mutta silloin reaktio oli lähinnä "no voi sun". Sitten kun katsoin animena, kyyneliä virtasi todella vuolaasti, oikeastaan ensimmäistä kertaa ikinä itselläni mitään viihdettä koetessa. Kai se ääninäyttely ja musiikki vain löivät sen naulan pohjaan.

  Ja olihan siinä kerrankin ihan päähenkilöksi luokiteltavan hahmon kuolema eikä jonkun random sivuhenkilön kuolema (en nyt kuitenkaan väheksy näitä mutta harvemmin ne tuntuvat missään ja tuovat mitään suurta merkitystä tarinaan), joten kyllä siinä kun flashbackeja heiteltiin niin oli mieli herkkänä.

  #111268
  an&ri
  Member

  One Piecessä on ollut tähän mennessä yksi kohta jossa itkin. Sitä ei ole vielä tullut suomijulkaisussa, niin ei siitä sen enempää.

  Astro Boyn kolmannen kirjan puolivälin jälkeen, kun tulee ne muistelot Tobion kuolemasta ja siitä kun sen isä herätti sen henkiin… se oli niin dramaattista.

  Absolute Boyfriendin loppu.

  Nanassa

  *HUGEH SPOILER*!!!
  Renin kuolema
  *NO MOAR SPOILER*.

  oli niin yllättävä ja järkyttävä.

  #115023
  Mikila
  Participant

  No näitä on paljon ja olen luetellut näitä samankaltaisissa muissa topiceissa, mutta uusimmat joista en aiemmin oo puhunu tulee tässä:

  Hunter x Hunter

  Pelkästä animesta löytyvä kohtaus, kun Killua yrittää tappaa Gontan (sen kettukarhun) poikasen, mutta Mito pysäyttää sen ja haavoittuu samalla itse. Se tunnelma oli jotenkin niin surullinen, varsinkin kun Killua sanoo että ainoa mitä hänen vanhempansa hänelle opettivat oli kuinka tappaa.

  Ja toinen on se kun Kurapika luulee, että hämähäkit on kuolleet ja että hän on menettänyt tarkoituksensa. Sitten se vielä muistelee, mitä Killua ja muut sano puhelimessa. Haikeeta.

  Ja viimesenä se Kurapikan, Gonin, Killuan ja Leorion kohtaaminen puistossa. Se oli onnellista ja surullista samaan aikaan. Varsinkin se kohta, kun Leorio soittaa Kurapikalle sieltä penkiltä sai mut itkemään.

  #115026
  Kawamaru
  Participant

  Narutosta. Hakun ja Zabuzan kuolema. Kliseistä, mutta totta.

  Olen melkoinen itkupilli, myönnetään. Siltikään en ole kunnon märinäkohtausta saanut Shippuudenin aikana, ihme kyllä, enemmänkin sisäisesti on vain särkenyt jonkun poismeno tms.
  Mutta kun katsoin Zabuzan ja Hakun jaksoja, jaksot 18-19, ja sitä kun he kuolivat… Märisin ihan kunnolla. Oli vain niin surullista, kuinka Zabuza viimein myönsi sen, että piti Hakua muunakin kuin työkaluna, mutta Haku oli ehtinyt jo kuolla pois. Heidän välinen suhteensa, isä-poika -välit… Se oli niin lämmintä, ja niin surullista kun he sitten kuolivat, Zabuza Hakun vierellä. Nyyh.

  Nyt hieman offina: on myös kaksi elokuvaa, jotka lähes poikkeuksetta saavat minut aina itkemään: 9 ja Wall-E. Molemmissa se loppukohtaus, 9:ssä siksi koska aivan mahtavia henkilöitä kuolee ja Wall-Essa siksi, että on surullista, jos (spoiler) Wall-E ei muistaisi enää EVAa tuon kaiken heidän kokemansa jälkeen. Ja se, kuinka surulliseksi EVA tuli siinä kohtauksessa.. Se oli niin kamalaa. (spoiler päättyy)

  #115594
  Kinzoku
  Member

  Dragonball Z/GT:
  Gokun ja Vegetan kuolemat. Ja myös Cellin siinä mielessä että joku Gohan voitti sen-.- muuten ei koko hahmon kuolema kiinnostanut kovin paljon, Turlesin, Bardockin ja kaikkien saiyalaisten kuolemat ja onhan niitä vaikka kuinka. Mutta noi oli traagisimmat. Ja myös planeetta Vegetan tuho oli surullinen.

  Fushigi Yuugi:
  Hotohorin, Nurikon, Chirikon, Nakagon, Soin ja Mitsukaken kuolemat(Pidin kaikista niin paljon).

  #115603
  Mikila
  Participant

  Kinzoku wrote:

  Fushigi Yuugi:
  Hotohorin, Nurikon, Chirikon, Nakagon, Soin ja Mitsukaken kuolemat(Pidin kaikista niin paljon).

  Älä muuta viserrä. Itse pysäytin sen jakson kesken, missä Nuriko kuoli, ja itkin ainakin kymmenen minuuttia. Olin silloin pari vuotta päälle kymmenen, ja olin tottunut siihen, että hyvikset eivät kuole. Siksi Nurikon kuolema oli suuri järkytys.

  #115609
  Kawamaru
  Participant

  Pienoisena offina: kumpaa ihmiset kokevat täällä enemmän, fyysistä vai henkistä itkua? Fyysinen itku, noh, sen kaikki tajuavatkin, mutta entäpä henkinen itku? Nyt ei siis ole kyseessä tämä -ajattelee, ohoh se kupsahti– -tyylinen, vaan oikeasti sellainen sisintä raastava tunne, joka saattaa vielä seuraavan yön yli kiduttaa ihmistä.

  Voin sanoa, että itselläni on ollut molempia. Zabuzan ja Hakun kuolema, silloin itkin. 9:n loppu, silloin ihan oikeasti märisin – nenä vuoti, kyynelvirta kasteli sylini kokonaan ja vielä kymmenen minuuttia elokuvan päättymisen jälkeen yritän rauhoitella itseäni siinä kuitenkaan onnistumatta.
  Kun taas esim. (spoiler Naruton suomi-lukijoille, ei kuitenkaan Shippuuden -animen seuraajille:)Asuman tai Jiraiyan kuolemat(spoiler ohi) olivat sellaisia, että niiden kohtausten jälkeisinä öinä makasin valveilla ja mietin kauhistuneena sitä, mitä heille kävi. Molemmat oli hienoja miehiä, nyyh. Eritoten jälkimmäisen kohdalla oli sellainen fiilis, että miten noin mahtava ja huikea hyvistyyppi saattoi kuolla.

  #115634
  Mikila
  Participant

  Kawamaru wrote:

  Pienoisena offina: kumpaa ihmiset kokevat täällä enemmän, fyysistä vai henkistä itkua?

  No kyllähän sitä tuli pari yötä murehdittua, kun (spoileri OP:n suomijulkaisun/animen seuraajille) Ace kuoli Tuota surkuttelivat varmaan monet muutkin. Ja yksi asia, joka vieläkin silloin tällöin painaa, on (taas OP spoileri) se, että kuoliko se Sabo vai ei. Vaivalloinen kaksikko.

  #116589
  EspadaDina
  Member

  Minusta tuntuu että olen vain herkkä tämmöselle mutta…. no joo eipä näitä tullutkaan listattua paljoa…

  Suomijulkasu Bleach:in lukijoille spoilersssssss! ja tämä tosiaan vaivaa minua varmaan ikuisesti jos Kubolla ei ole mitään mahtipontista suunnitelmaa tähän….
  NO ULQUIORRAN KUOLEMA ITKETTÄÄ SAASKUTTI VIELÄKIN TTATT Kubo perskuta! ostin pokkarti 40 & 41 japaniksi ebaysta ja joka kerta kun otan pokkarit käteen tulee semmonen epätoivonen olo x’D semmosta henkistä kärsimystä x’D "Miksi se kuoli, se vain menetti puolet suolistostaan ja tyyppejä on leikelty kahtia joka toinen luku…. ja ne ei vaan kuole, hups, ne olikin hyviksiä.. no sehän selittää kaiken……." =___= Että niin… Ulquiorran kuolema oli ihan sukasta (vaikka olikin perhanan koskettava ja kaunis ja ..- *jatkaa listaa loputtomiin*)
  Niin ja Nnoitoran kuolema oli kans aika sad….. ;A;

  Että niin…. ja toki silmät valu päästä kun Goku kuoli…..toisenkerran. ja Vegeta……. molemmilla kerroilla. *sadface*

  Eipä oikeastaan mikään muu ole liikuttanut vähään aikaa…. AINIIN paitsi tietenkin TENGEN TOPPA GURREN LAGANN! ja ne jotka on kattoneet sarjan tietää kyllä mistä puhun D’:

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.