Mirror’s Edge

Home Forums Sekalaista Pelit Mirror’s Edge

 • This topic has 3 voices and 2 replies.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #47927
  scarecrow
  Participant

  Tulevaisuuteen sijoittuva parkourpainotteinen toimintapeli, jossa juostaan, loikitaan, ratkaistaan ongelmia ja paetaan vihollisia parhaan taidon mukaan. Päätavoitteena on selvitä kentistä mahdollisimman sutjakasti ympäristöä hyväksikäyttäen. Siinä se oli suurin piirtein pähkinänkuoressa.

  Elikkäs sitten vain omia kokemuksia Mirror’s Edgen parista, hyvät ja huonot fiilikset (:

  Itse sain Mirror’s Edgen joululahjaksi. Pelissä on jännä tunnelma, ympäristö on selkeä ja muutenkin tulen hyvin juttuun kokonaisuuden kanssa. Hermojaraastavan kiperät ongelmakohdat tasapainottuu hienosti juoksuosuuksien ansiosta ja vihollisten mättäminen – kunhan sen vaan oppii – on palkitsevaa, niin outoa kuin se onkin. Välianimaatiot ovat mukavaa katsottavaa, hahmot ovat persoonallisia ja juoni on yksinkertaisen siedettävä. Pieni moitteen paikka on pelin lyhyydessä ja muutamaan kertaan ilmestyneissä bugeissa jotka eivät kuitenkaan pelaamista enempää haitanneet ja joiden syy saattoi tietysti olla pelikonsolissakin. Peliä jaksaa pelata uudestaan sen sopivan haastavuuden ja hienon ulkonäön vuoksi. Myös piilotettujen laukkujen keräily tuo kaupungissa juoksenteluun lisämakua.

  #47963
  Deserax
  Member

  Olen pelannut sitä demona, ja täytyy sanoa, että hyvä on. On hauskaa tehdä temppuja ja tehdä puolustusliikkeitä esim. kun vihollinen on lyömässä, pelaaja ottaa kädestä kiinni ja joko tekee heiton tai lyö päähän.
  Annan pelille arvosanaksi 9/10

  #51177
  Afro-ninja
  Member

  Olen pelannut sen demon xbox 360. Se oli TODELLA hyvä ja erikoinen peli, enpä ole ennen sellaista nähnyt. En ole ostanut kun on aina rahat vähän tiukalla.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.