Mistä katselette eniten elokuvia?

Home Forums Sekalaista Tv ja elokuvat Mistä katselette eniten elokuvia?

 • This topic has 13 voices and 12 replies.
Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
 • Author
  Posts
 • #87622
  hdkg35d
  Participant

  Eli mistä haette useimmin elokuvia katsottavaksenne? Vuokraatteko, lainaatteko kirjastosta, tyydyttekö television antiin, etsitte netistä vai jotain muuta? ^^ Ja onko teidän tavoissanne haalia elokuvaa eteenne jotain hyviä/huonoja puolia muihin tapoihin verrattuna?

  #87647
  Shiori-chan
  Member

  Lainaan kirjastosta aika paljon, ja välillä juoksen vuokraamoon.
  Varailen usein leffoja kirjastosta, mutta en kyllä aina katso niitä… Outoa(ko?)<<(O_o)>>
  Vuokraamosta haen silloin, jos ei ole muuta tekemistäkään. Mutta sitä ei tapahdu usein…
  Kotoota löytyy aika paljon leffoja, ehkä vähän liikaakin.

  #89347
  Alice19
  Member

  TV:stä tulee kATSOTTUA (sori, Caps Lock) suurin osa elokuvista. Isälläni on paljon elokuvia tietokoneella, joita katson aika usein.
  Kirjastossa en taas jaksa käydä kun ei ole kirjastokorttiakaan..:/ Ja leffassakin käyn aika harvoin. Yksin ei huvittaisi lähteä, mutta jos pyytää kavereita ne ei useimmiten pääse. Haluan kyllä päästä katsomaan Avatarin (ikäraja?) ja 2012:n, joten raahaan sitten kaverit mukaan.%) (<——– outo hymiö?)

  #90389
  Rock Neko
  Member

  Silloin kun niitä tulee ylipäätään katsottua, niin yleensä telkkarista. Tai sitten on vuokarattu. Kirjastoakin voisin alkaa hyödyntämään, siellä kun näkyy olevan muutama katsomisenhaluinen animekin…
  Ja leffateattereissa käyn silloin kun siellä sattuu menemään joku hyvä leffa. :3

  #90394
  mimeko
  Participant

  Montaakin kautta katson elokuvia, se kun melkein kuuluu harrastuksiinkin.
  Televisiosta tulee järkyttävä määrä elokuvia, ja vaikka siellä pyöritetään paljon niitä samoja vanhoja, niin kyllä katson jos tulee jokin mielenkiintoiselta vaikuttava leffa, jota en vielä ole nähnyt. Samoin jo nähtyjä, mutta hyväksi todettuja tulee katsottua uusintanakin aina silloin tällöin.
  Kirjastosta joskus lainaan elokuvia jos satun huomaamaan hyllyssä mielenkiintoisen, mutta harvemmin. En luota kirjaston DVDiden olevan kyllin hyvässä kunnossa, moneen kertaan käynyt niin, ettei levy toimikkaan kunnolla.
  Videovuokraamoja en kovin paljoa käytä, mutta aina silloin tällöin jos vaikka kaveriporukalla ollaan jotain katsomassa eikä kellään ole DVD:tä, niin kyllähän se vuokrattu DVD on silloin esim ladattua tai onlinena katsottavaa parempi vaihtoehto. Käyttäkäämme esimerkkiä Halloweenista joka meni ystävän mökillä, DVD-soitin ja muutama vuokra elokuva raahattiin mukaan.
  Jos edellä mainittu lataaminen ja onlinena katsominen on myöas vaihtoehto, mutta toisin kuin suurin osa nuorista nykypäivänä, en tähän sorru juurikaan. Mieluummin katson kunnolla DVD:ltä tai elokuvateatterissa.
  Eli sitten ne perinteiset elokuvateatterit. Voi kyllä, tämä on mieleinen harrastus. Käyn elokuvissa karkeasti arvioiden kerran parissa viikossa. Oikein miellyttävää, hyvä äänentoisto ja fiilis, pääsee leffaan paremmin mukaan.
  Viimeisenä sitten ihan ostetut DVD:t. Vähitellen kartutan leffakokoelmaa aina kun vastaan tulee hyviä, joskus tietoisestikin etsin jotakin elokuvaa kun sen omaksi haluan. Mukava, että ne suosikkileffat ovat aina hyllyssä käden ulottuvilla ja voi katsoa kun tahtoo.

  #94522
  ttepaa
  Member

  enimmäkseen katson vuokrattuja elokuvia tai elokuvia mitä meiltä löytyy hyllystä.
  joskus tulee myös katsottua ihan telkkarista tulevia elokuvia ;))

  #95026
  Lisko
  Member

  Eniten kyllä televisiosta. Vuokrata en viitsi eikä nykyleffat ole edes niin hyviä ja niitä tulee koko ajan vain lisää jatkuvalla syötöllä. Valitse siitä sitten mitä ottaa. Kirjasto taas on niin köyhä elokuvien suhteen että ei sieltä edes viitsi katsoa… Joitain kyllä tulee DVD:ltä katseltua vanhoja ostettuja leffoja ja tutuilta lainattuja mutta harvoin. Eikä kyllä televisiostakaan tule yleensä mitään kiinnostavaa. Paitsi nyt lauantaina tulee lännenelokuva Maverick jonka olen jo kertaallen nähnyt mutta se on aivan loistava niin pakko katsoa uudelleen. Siinä on niin paljon juonenkäänteitä että se takaa jännittävän kokemuksen =D

  #95566
  Candy Kitty
  Member

  Tää onki hauskaa 🙂 No, tallennan telkkarista hirveesti leffoja, joita en ikinä katso. Syystä, että kaverit ei ikinä tuu meille kattoo leffoja, on nii pien koti ja kaikki aina kotona. Yleensä me kavereiden kanssa vuokrataan Makuunista leffajo (monta kerralla yleensä) tai sit katsotaan yhden kaverin luona Canalilta tulevia leffoja. Jos joku on saanut/ostanut jonkun leffan niin tietysti se sitten katsotaan. Yksin tai perheen kanssa en katso miltai koskaan leffoja. Kirjastosta lainaaminen olisi tietty halvempaa (ilmaista..), mutta kaverit tykkää makuunista, joten sinne me aina vaan ajaudutaan 😀

  #102374
  DonTrust
  Participant

  Lähinnä katselen telkkarista ja ostan DVD:itä. Lainaan myös kavereilta, en välitä vuokrata tai lainata kirjastosta. Pitäisi kyllä tarkastaa kirjaston leffapuoli, jos siellä vaikka olisi jotain mielenkiintoista. Ilmaiseksi saisi katsottua… Kirjaston leffatarjonta on tosin aika kämäinen, siksi en edes vaivaudu leffahyllyille asti.

  #102440
  Hant
  Participant

  Aika usein katson telkkarista, mutta jos oikeasti haluan nähdä mieleisen elokuvan, menen kyllä elokuvavuokraamolla käymään. Kirjastoa en juurikaan käytä, olen selaillut meidän pikku kirjaston valikoimaa, mutta en ole löytänyt mitään hyvää, ehkä ne on sitten kaikki lainassa.
  Elokuvissa tykkään käydä, vaikka tietysti pitää olla ne kaverit mukana. (Tosin Hellboy kakkosen jouduin yksin katsomaan. D-: Siis ennen kuin, köhh, ostin siitä DVD:n ja pakotin Miru-Chanin katsomaan sen.)

  Elokuvateattereissa mielestäni lippujen hinnat ovat liian korkeat, tai riippuu ihan elokuvasta. Esim. oltiin kavereiden kanssa sovittu, että mennään katsomaan Harry Potter ja olin jo kamalan kiukkuinen enne leffan alkua kun olin jostain Potterista joutunut maksamaan 9€. Olen kai pihi, mutta ihmiselle, joka ei ole lukenut kuin neljä Potteria ei tuo hinta-laatu suhde oikein osu kohdalleen.

  Yläaste ikäisenä latasin DBZ elokuvia netistä. Ja yhden ihmissusi leffan, muuten en ole elokuvia ladannut netistä… Olisihan meidän telkkarissa mahdollisuus laittaa muistitikku kylkeen ja katsoa tietokoneelle laitetut leffat telkasta, mutta mieluummin ostan DVD:n. Esim. Wolverine – Origins elokuvaa en halunnut yksin mennä katsomaan niin pyysin sen iskältä joululahjaksi.
  //OFF, se oli muuten jonkun verran erilainen kuin "Origins" sarjakuva versio. //OFF

  DVD:itä tulee jonkin verran ostettua, onneksi yleensä haluamani leffat eivät ole siitä kalleimmasta päästä. Mutta joidenkin kohdalla olen ajatellut, että pitäisikö ladata netistä, kun ei niistä oikein tiedä että kannattaako omaksi ostaa jos on huono ja toisinaan ei vuokraamoista löydy. Esimerkkinä Rosemaryn painajainen (kukaan nähnyt? "Rosemary’s Baby"? )

  #107276
  Inu-Mimi
  Member

  DVD se tavallisin on. Olen ostellut niitä aika paljon viime aikoina, nyt kun ei mangaa tarvi ostaa niin olen alkanut kartuttaa leffahyllyäni. Harvoin kyllä ostan mitään elokuvaa täydellä hinnalla, leffojen hinnat tippuvat yleensä puoleen puolessa vuodessa, ja kirppareilta löytyy aina välillä kaikenlaisia helmiä.

  Kirjasto on myös laajentanut valikoimaansa niin siellä on taas vuodeksi uutta matskua katsottavaksi. Myös ärrältä olen vuokrannut jonkin verran kaikenlaista, mutta on se vähän kallista yhden illan vuokraukseksi kun leffan ei kuitenkaan ehdi katsoa kuin kerran. Koneelle lataan elokuvia aina välillä, oikeastaan paljon paljon, mutta yleensä ne vain jäävät lojumaan kovalevylle kun en jaksa katsoa. Tietokoneen ruutu on niin pieni.
  Elokuvateattereissa en juuri käy kun, ää, sellaisia ei ole täällä. Joskus esimerkiksi siskon luona käydessä käyn jonkun elokuvan katsomassa mutta kallistahan se on. Eikä ole sitä kavereiden kanssa leffassa käynnin viehätystä kun käyn aina yksin, huonot leffat teatterissa on näin aina huonoja eikä vain hyvällä tavalla huonoja joille saa isolla porukalla nauraa.

  Televiissiosta katson elokuvia vähintään kerran viikossa, yleensä teemalta. Sieltä tulee hyviä mustavalkopätkiä ja kulttihelmiä. Nelonen on toinen jolta tulee ihan katsottavia leffoja, kolmosen ja subin valikoima on uusintaa uusinnan perään.

  #117458
  MisaAi
  Member

  Fintv:stä tuleepi katseltua eniten elokuvia pikkuveljen kanssa ja netistä näin yleensä muutenkin.
  Josksu tosin käydään vuokraamassa R:ltä jokin leffa vain sen eeppisyyden takia. Tai sitten kun elokuviin tulee hirveän kohutttu leffa, niin tottakai se on pakko käydä siellä katsomassa. XDD

  #124191
  Dray
  Participant

  Yleensä katson telkkarin antimia, tai sitten vuokraan makuunista. Ostamista en harrasta juurikaan, ja kirjastoa en käytä elokuvien lainaan. Pitäisi varmaan ruveta lainaamaan kirjastosta, mutta ei sieltä löydy mulle mitään mukavaa.
  Elokuvat ja ruoka on niitä asioita, joissa minun on vaikea tottua uusiin juttuihin. 🙄

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.