Mistä katsot animea?

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Mistä katsot animea?

 • This topic has 23 voices and 24 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
 • Author
  Posts
 • #55089
  Wazzoft
  Member

  Tälläinen ketju jossa voi kertoa mistä katsoo animea. Itse en hirveästi katso mutta teinpä tälläsen silti kun ei tälläistä ollu vielä.

  #55173
  Padonis
  Participant

  mä en oo varma saisko tällästä olla,koska jos kattoo ilmaseks netistä niin se ei ole sallittua sangatsun foorumeilla,mutta jos katsoo dvd:ltä,blu-rayltä,Vhs:sältä niin se on sallittua,joten tänne voi kirjoittaa vaan ne jotka on maksanut animeistaan

  #55211
  Wazzoft
  Member

  Hyvä pointti. Olin huolimaton

  #55259
  Padonis
  Participant

  juu eipä mittää 😀

  #55338
  Zaasa
  Participant

  hmm.. mä lainaan useimmiten dvd:ita kirjastosta.. aika vaivalloista mutku ei ole rahaa ostaa omaks ´(rahat menee mangaan ^^’) ja sit katoin Fma:ta silloin ku se tuli telkasta :))

  #55368
  Yue
  Member

  No tuota noin. Yleensä ihan netissä *poistettu*, ja jos sieltä ei löydy jotain tiettyä niin Youtubesta. En lataile jaksoja koneelle, sillä kannettavassani ei ole tarpeeksi tilaa latailulle.

  En yleensä ostele mitään DVD:itä.

  #55409
  Inu-Mimi
  Member

  1. Lataan koneelle, noin 50% katsomastani animesta. Näin ei myöskään unohdu sarjoja kesken koska tiedostot hyppivät koko ajan silmille kun niin paljon käytetyssä kansiossa ovat.
  2. Netissä. Kuvanlaatu yleensä on niin kaameaa että, vaikka joitain hyviä sivujakin on joissa kuvanlaatu on noin Xvid-avin laatua. Jos en löydä sarjoja muutamalta vakiosivultani, hankin konelle.
  3. DVD-julkaisut. Tämä on yleensä ghibli-elokuvissa, ja myös joissain uskomattoman upeissa sarjoissa jos niitä nyt Suomeen saapuu (siine menee todennäköisesti niin pitkään että pääsen omaan asuntoon ja saan omaa rahaa niin ei ole joku koko ajan niskaan hengittämässä.) Tähän kuuluisi Hellsing Ultimate IV jos siinä ei olisi niin naurettavaa ikärajaa.

  Ylläpidon huomautus: Editoin viestiäsi. Muistathan foorumin säännöt koskien asiallista kielenkäyttöä! -Laurel

  #55456
  Felix
  Member

  Inu-Mimi wrote:

  Tähän kuuluisi Hellsing Ultimate IV jos siinä ei olisi niin naurettavaa ikärajaa.

  Sanopa muuta, tuo K-18 menee melkein jo naurettavaksi. Olen katkera, kyllä, koska sen lätkän takia en saa kerättyä Hellsingiä animena loppuun, hemmetti. >___<’

  Mutta siis.
  Pääasiassa OSTAN animeni kaupasta. Tykkään kuluttaa rahojani animeen, ja meidän Anttilan valikoima on aika mahtava; löydänkin aina itseni sieltä kuolaamassa uusia sarjoja. Rahapussi itkee köyhyyttään, mutta itse pysyn iloisena. Sitä paitsi tahdon itse yleensä omistaa DVD:t (jotta voin katsoa niitä milloin tahansa), joten ostaminen on järkevin ratkaisu.
  Tosin hyväksikäytän myös KIRJASTON VALIKOIMIA. Silloin kun raha on tiukilla, niin on pakko tyytyä lähikirjaston suppeaan valikoimaan (lähinnä FMA:ta tulee lainattua, ei siellä muuta tunnu olevan, tyhmiä ovat…). Usein kuitenkin nähtyäni kirjastosta lainaamani animen käyn sen ostamassa kaupasta muutaman viikon sisään. Rahapussi ei tästäkään tykkää, mutta no can do.

  (ja tietysti tuijotan animea netistä, mutta se on jo sitten eri tarina)

  #56849
  Carrie Herd
  Member

  Yleensä katson netistä, miltä sivustolta nyt satun löytämään. Oon ostanut paria sarjaa myös dvd:nä.

  #56928
  Kyoka8
  Member

  No, yleensä ensin haen Googlesta, että mistä sattuu löytymään. Sarjat joita katson ovat yleensä sen verran harvinaisempia, että niitä ei meinaa mistään Veohista löytyä. Mieluiten katson mm. sivuilta Anilinkz ja Anime-Grazy.

  #57070
  Shoe
  Member

  Jotkut mielestäni HYVÄT animet ostan, kuten Hellsing 1-4. Niin, jotkuthan harmittelivat Hellsing 4:sen ikärajaa. Onhan se naurettava, kun vertaa vaikka ensimmäiseen Hellsingiin. Mutta se siitä.

  Pääasiassa kuitenkin katson netistä mistä milloinkin. Eniten kyllä Veoh:sta, MySpacesta ja YouTubesta. MySpacesta löytyy omasta mielestäni paraslaatuisimmat animet, kun vertaa YouTubeen, mutta kyllä jälkimmäisestäkin löytyy. Pyrin aina katsomaan animea alkuperäisellä kielellä, eli japaniksi. Jos ei ole muuta vaihtoehtoa, katson joko englanniksi raiskattuna tai en katso ollenkaan. Mutta otan taas Hellsingin esille, sillä se on hyvä anime sekä japaniksi ETTÄ englanniksi. Oikeastaan, katsoin Hellsingiä ensimmäisen kerran juurikin englanniksi dubattuna. Tuo ei liittynyt kyllä aiheeseen, kuten tavallista, mutta ajattelin mainita.

  #80166
  mimeko
  Participant

  Itsekkin kallistun siihen netistä katsomisen tai lataamisen puolelle ja ostan DVD:llä vain hyvin harvoin. Kuten Inu-Mimillä, nähin ostettaviin kuuluvat lähinnä Ghiblin elokuvat joita saa alennuksista ihan kohtuulliseen hintaan ja sitten kun kaikki Hellsing Ultimate OVAt ovat ilmestyneet, ostan koko boksin. Olkootkin tekstitykset ala-arvoisen huonot ja naurettavat, sen voi aina katsoa japaniksi RAWina ja anttilasta ostaminen tulee luultavasti halvemmaksi vaihtoehdoksi kuin vaikkapa fantasiapelit.

  #85855
  ttepaa
  Member

  koska seuraan vain yhtä anime(mangan lukeminen on mukavampaa , niin lataan ne jaksot netistä aina , kun uusi jakso tulee mininovaan ja sitten poltan DVD:lle ;))

  #86088
  Lambo
  Member

  Felix wrote:

  Inu-Mimi wrote:

  Tähän kuuluisi Hellsing Ultimate IV jos siinä ei olisi niin naurettavaa ikärajaa PUMPELI.

  Sanopa muuta, tuo K-18 menee melkein jo naurettavaksi. Olen katkera, kyllä, koska sen lätkän takia en saa kerättyä Hellsingiä animena loppuun, hemmetti. >___<’

  Ikärajat joissain tapauksissa johtuvat siitä ettei niiden materiaalin sisältöä ole virallisesti tarkistettu, jolloin niihin lyödään automaattisesti K18 ikäraja.

  #86324
  Daifuku~
  Member

  Enimmäkseen netistä.
  Itsellä ei ole yleensä varaa ostaa animea.. Köh.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Yksi kommentti