Mistä mangaa edullisesti?/Mistä ostat mangasi?

Home Forums Manga Mangasarjat Mistä mangaa edullisesti?/Mistä ostat mangasi?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 35 total)
 • Author
  Posts
 • #60428
  Pahisse-94
  Member

  Toivottavasti tällaista aihetta ei ole vielä..
  Keskustelua siitä, mistä voi tilata/käydä ostamassa mangat edullisesti yms.
  Ja jos jotain sarjaa on myyty kaupassa, etkä ehtinyt ostaa aijempia osia ja joudut aloittamaan lukemisen puolesta välistä, mistä tilaat ensimmäiset osat?

  (Aloitusviesti k*see, en nukkunut viime yönä ^^”)

  Tietääkö kukaan muutes mitään hyvää netti kauppaa, josta voisi ostaa edullisesti mangaa postiennakolla?

  #60488
  Kuroii
  Member

  no ostan ihan marketeista ^^ ja sitten fantsusta kun käyn siellä :3

  Nettitilauksena.. hmm.. yleensä ostan silleen et jos on egmontin sarja tilaan sieltä egmontshopista, jos sangatsun tilaan sangatsun(ja puniksen, niil on sama)nettikaupasta(joka on Tammen nettikauppa).

  //Edit. Tää ei kyl kuuluis tänne vaan tonne suosikkiäänestykset ja kyselyt ^^

  #60519
  Mousse
  Member

  Tuota noin… tä on kyllä mangasarjoille, mut jos muut ei valita, niin en minäkään…. kannattaa käydä kirppiksillä, niiltäkin voi löytyä kaikenlaista:)))

  #72615
  Gawonarus
  Participant

  Huutonetistä ostan yleensä. Tosin Dragonball-kirjoja olen ostanut marketeista kahden vuoden ajan, mutta huutonetti on huomattavasti halvempi. Esim. eilen ostin 10 Fullmetal alchemist -kirjaa 2,5 euron kappalehintaan.

  #72629
  Kyoka8
  Member

  Riippuu vähän sarjasta. Eipä kaupoissa (joitain divareita lukuun ottamatta) mangalla nyt niin isoja hintaeroja ole, joten ostan yleensä sieltä, mistä saa lähimpää. Eli toisin sanoen lähimarketista ja Tampereen Fantasiapeleistä. En jaksa ruveta tilailemaan joitain yksittäisiä pokkareita netistä (ellen tilaa Fantsuun), tai käymään monia kauppoja läpi vain päästäkseni pari euroa halvemmalla.

  #72779
  Lisko
  Member

  No marketeista ja Fantasiapeleistä ostan. Mutta Keravalla Aleksintorilla on sellainen liike kuin Antikvariaatti Kersa.
  Siellä on laaja valikoima suomalaista ja englannin kielistä mangaa. Hinnat on vaihtelevia mutta kannattaa käydä katsomassa.

  #73061
  MANGAREADER
  Member

  Minä ostan mangani r-kioskeista.Eipä oiken muuta sanottavaa…… 😕

  #73172
  Blackbeard
  Participant

  Markettimangojen hinnat ovat samoja kaikkialla (paitsi korkeampia kirjakaupoissa), ja englanninkieliset joita tarjovat lähinnä kirjakaupat ja Fantasiapelit, ovat myös oikeastaan saman hintaisia kaikkialla. Paitsi että Fantasussa on laajin tarjonta, ja 50snt/1e alemmat hinnat kuin ainakin Akateemisessa.

  Antikvariaatteja ja kirpputoreja kannattaa kierrellä, itsekin ostin juuri englanniksi Ravea neljä osaa 2e kappale.

  Omani ostan useimmiten Citymarketista tai S-marketista, ja englanniksi Fantsusta. Mutta myös paljon kiertelen ja ostan antikvariaateista/kirpputoreilta.

  #73200
  Dents
  Participant

  Yleensä ärrältä. Käyn läheisellä ärrällä tarkkaamassa, onko tullut esim. Naruton uusin osa.

  Kun taas haluan aikaisemmat osat, niin lainaan kirjastosta. Tosin kirpputoreilta ja kirjakaupoista löytyy.

  #73781
  Nii_na96
  Member

  No ostan ihan marketista tai ärrältä…välillä käyn kirppiksillä ja divareissa, ja niissä todellakin on halpoja pokkareita…ostin viime viikolla neljä One Piece ja yhden Full Moonin, yhen pokkarin hinta oli 2 e. Et kyl siinä on ihan eroa! ^^

  #73892
  Davien_hime
  Member

  Yleensä ostan Fantasiapeleistä tai kaverit lähettävät Japanista kun siellä ilmestyy joku uus mitä tahdon. (: Suomenkielistä en nykyisin osta niin ei tuu marketeista ostettua. Ennen sieltäkin.

  #74097
  Shoe
  Member

  Itse ostan pääasiassa Sokkarilta, sitten Ärrältä, jos on käteistä mukana. Ja jos haluan tilata aiemmat osat, tilaan ne yleensä kustantajan sivuilta, vai miten se pitäisi sanoa. Fantsusta en ole tilannut (vielä), koska pyrin ostamaan aina suomeksi ja ei ole ollut tarvetta tilata Fantsusta.

  #74101
  Dark_ice
  Member

  Ihan Ärrältä tai S-marketista. Tai jostain kaupasta, jossa myydään mangaa. Fantsussa en ole vielä käynyt, mutta my parents kertoivat että saan sitten joskus sieltä jotain.. En asu lähelläkään Fantsua (lähin on Turussa, mutta ei sinnekkään tee mieli oikein lähteä), eli en pysty ostamaan sielä mitään. Kai netin kautta pitäisi sieltä jotain sitten tilata kun ei pysty käymään itse paikalla.
  Netistä pyysin äitiä tilaamaan pari yaoimangaa, mutta ei ole tullut vielä tilattua. Tekisi kyllä mieli myös ostaa jotain joskus Huuto.netistäkin, mutta äiti ei pidä siitä että ostan jo aijemmin käytettyjä mangoja..entiedä mikä niissä mättää -__-

  #74185
  mimeko
  Participant

  En yleensä jaksa kierrellä huutonettiä, kirpputoreja, divareita ja muita mangaa metsästäen vaan ostan pokkarini ihan tyytyväisenä uusina, täyteen hintaan. Kiinnitän huomiota lähinnä kauppojen välisiin pieniin eroihin. Ns. markettimangan eli suomijulkaisujen hintoihin en ole kummemmin perehtynyt, mutta englanninkieliset ostan suurimmaksi osaksi ihan fantasiapeleistä. Tokyopopin pokkarit ovat kuitenkin muistaakseni euron halvempia good fellowsissa ja fennica comicsissa, joten ne ostan edellämainituista mikäli liikun helsingissä oikealla suunnalla. Akateemisen kirjakaupankin valikoiman joskus katson helsingissä, sillä vaikka markettimanga on kirjakaupoissa kalliimpaa, voi sieltä löytää englanninkielisiä julkaisuja halvemmalla kuin alan liikkeistä.

  #102014
  suomi93
  Member

  Yleensä ostan joskus mangat divaarista tai huuto.netistä. Mutta minä luen yleensä kaikki lempimangani netistä.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 35 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Yksi kommentti