Mistä nimimerkkinne tulee?

Home Forums Sekalaista Muut Mistä nimimerkkinne tulee?

 • This topic has 114 voices and 131 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 132 total)
 • Author
  Posts
 • #55756
  ttepaa
  Member

  en tiedä onko tämä jo tällä foorulla, mutten ainakaan löytänyt haulla mitään tämän kaltaista töpöä täältä. :))

  #55758
  Akito
  Member

  Pakko sanoa heti aluksi että vihaan tuota omaa Akito nimimerkkiäni, mutta siinä se on ja pysyy. Tunnetusti olen huono keksimään itselleni nimimerkkejä, joten ne ovat aina sitä mitä sitten ovatkaan. Mutta Akito tulee yksinkertaisesti siitä että, juuri ennen kuin rekisteröydyin tänne olin lukenut Fruits baskettia. Eli nimimerkkini ei pohjaudu mistään lempinimestä tai vastaavasta.

  #55759
  Fieri
  Member

  Nooh.. Löysin tämän sangatsun, ja en keksinyt mitään nikkiä.. Sitten huomaisn lattialla avonaisen Trinity Bloodin jossa Abel teki juuri Crusnikin sanoten jotain latinaksi. Sitten siinä oli olikohan se tuhka "Fieri" ja päätin napata tänne.

  #55764
  Yue
  Member

  Ööööh, minun nimimerkilläni on melko pitkä tarina. 8’DD

  Siis tuota noin, lyhyesti kerrottuna…
  Alun perin nimim. Yue oli "Yue Chang Shi", ja tämän niminen hahmo taasen oli minulla ensimmäisellä Ragnarök Online serverillä jota pelasin. Tykästyin hahmoon, ja kun päätin lopettaa servun pelaamisen ja siirtyä muulle servulle, pistin sinne uudelle ekan hahmoni nimeksi Yue Chang Shi. Tuon nimen oikeastaan löysin kun katselin kiina-suomi sanakirjaa, ja etsin sieltä hyviä nimiä. Osuipa silmiini sitten tuo Yue Chang Shi; Kuukivi, ja ajattelin että tuossahan on hieno nimi. Nojuu, muutaman kymmenen muun jutun jälkeen halusin alkaa käyttää nimeä nimimerkkinäni, joten lyhensin tuota vähän jotta se olisi sopivampi nimimerkiksi, ja siitä tuli Yue.
  Pelkkä Yue tarkoittaa kuuta.

  @__@

  #55769
  Monninen
  Member

  No mun nimimerkki tais tulla siitä, ku mun kaverit kutsuu mua joskus nimillä monni, martti, mara jne… Nii sitte ku meillä on kaloja ja muutamat niistä on monnisia ja ne on aika hauskan näköisiä, niin siitä sitten tempaisin tämän.

  #55772
  Inu-Mimi
  Member

  En tosiaankaan muista, mutta kun rekisteröidyin tänne silloin vuonna 1956 olin 12 tai 13. Ja mitä minä silloin luin, Inuyashaa ja Tokyo Mew Mewiä. Eli osaan arvata miten päädyin tähän – kun koira on japaniksi inu ^___^ ja korvat on mimi n____n siit tulee niinku koirankorvat ja se on tosi kawaii ^0^ tulee kans mielee inuyasha xDDDD
  Ugh tahtoisin vaihtaa mutta vielä en ole foorumeilla nähnyt sellaista mahdollisuutta että nimen voi vain vaihtaa ilman edellisen poistamista niin että vanhalla nimimerkillä tehdyt postaukset siirtyisivät uudelle nimimerkille.
  Siis missään foorumeilla yleensäkään. Olisi tosi kätevä mutta kai kaikki foorumit tehdään valmiiden mallinnusten mukaan sen kummempia muokkailematta.

  #55791
  Felix
  Member

  Tällä on pitkähkö tarina, hui. O__Ö

  Olen aktiivinen ficcari, joten luonnollisesti kirjoitan paljon. Kirjoitin aikoinaan erästä ficciä, johon tarvitsin uuden mieshahmon. Hetken pohdiskelun jälkeen syntyi oranssihiuksinen (+ hyvin sarkastinen) herra nimeltä Felix. Mies teki lyhyen ja nopean pyrähdyksen ficissäni, jonka jälkeen hän painui syvälle unholaan.
  Sangatsun foorumin löytäessäni mietin kauan nimimerkkiä. Vakionimimerkkiäni en käyttäisi, sillä käytän sitä hyvin monessa eri paikassa, ja kaipasin vaihtelua. Silloin herra Felix teki comebackin, ja päätin käyttää sitä – meillä kun oli yhteistä oranssit hiukset ja sarkastinen luonne; nimimerkki tuntui täydelliseltä. Tällä tallustelen sitä maailman loppuun saakka iloisesti. <3
  Tosin rekisteröityessäni harkitsin Felixin sijasta lyhennettä Fex, jota käytin myös ficissäni herran lempinimenä. Lyhenne kuitenkin vaikutti liiankin lyhyeltä (ja jotenkin epäselvältä), joten tyydyin pidempään versioon, joka näyttää hitusen tyylikkäämmältä.

  #55828
  MonkeyDBlade
  Member

  Mun nimimerkillä ei kovin kummoista tarinaa ole.Kaikki alko youtubest mun vanha accountti erotettiin joten jouduin keksimään uuden.Olin silloin karsee OP fani, joten ajattelin et sen täytyy alkaa MonkeyD jotain.Sit kun kaikki muut oli jo varattu niin jostain tyhjästä kekkasin tämän.Aluks en pitäny täst ollenkaan mut nyt käytän tätä suurinpiirtein jokaisella sivulla missä käyn.

  Eli siinä on tylsä tarina lyhyesti. 😉

  #55844

  Hmm, minun nimi merkkini taisi tulla siitä kun että en kerta kaikkiaan juuri silloin kun olin luomassa käyttäjää sangatsulle keksinyt mitään. Aloin katsella huonetta jos löytäisin jotain mistä voisi temmata nimen. Sitten näin sängylläni paidan jossa luki monster. Se tosin kuullosti tyhmältä joten lisäsin siihen suklaan eli chocolaten sillä juuri silloin oli karkki lakossa ja teki mieli suklaataXD Joten siitä sitten ajattelin nimen olevan sopiva sillä tottahan se oli olenhan hirveä suklaa monsteriXD

  #55854
  Satou
  Member

  Juu meikäläinenkin on joutunut keksimään ihan tätä foorumia varten oman nimimerkin…. Kaivoin juuri ostamani japani-suomi sanakirjan esiin ja otin randomin sanan sieltä… tuli Satou ja sitten oli ihQ kun se tarkoittikin vielä sokeria ja oli niin kiva kun alkoi S:lläkin… Nimi on sen jälkeen seurannut minua melkein kaikkialla netissä.. Vähän sen jälkeen sain tietää että se oikeasti on sukunimi japanissa..

  #55880
  BlackStar
  Member

  Nooooh~ Meikän nimen syntyperää on aikas… vaikea keksiä. X”DD
  Se tulee tosiaan Soul Eater-sarjan MAHTAVALTA hahmolta, Black Starilta. :3
  Moni meikää onkin jo kutsunut Black Stariksi, ja kaikkea möhönää. X’DD
  Mietinpä sitten laittaa sen nimimerkiksi~ OwwO
  *anteeksi viestin lyhyys~*

  #55889
  riisipallo
  Member

  Oma nimimerkkini tulee furubasta, en tahtonu keksii mitään ja sit tuli mieleen se Toorun tarina ku ne leikki sitä hedelmäkorii. 😀

  #55894
  Marinoa
  Participant

  en tienny millanen nimi olis sopiva, en tahtonu ottaa suoraan kenenkään mangatyypin nimeä mutta halusin sen kuitenkin liittyvän mangaan. lopulta päädyin sekoittamaan omaa nimeäni one piecen roronoa zoron nimeen ja siitä tuli marinoa..^^ harkitsin kyllä myös marimoa (zoroa kutsutaan välillä siksi).

  #55940

  Njaa… Valitsin nimimerkikseni PrincessOfParadise, koska paratiisi tuo mieleeni kauniita kukkia ja muutenkin luonnon ja kirkkaat lähteet ja muuta hömppää. Taisin olla lapsellisella tuulella koska laitoin mukaan vielä prinsessan. Nimimerkki juontaa historiaansa myös yhdestä piirrustuksestani. 🙂

  #55958
  Cadmium
  Member

  En halunnut liikuskella Sangatsussa samalla nickillä kuin sillä ekalla versiolla, joten vaivasin aika pitkään päätäni nickin keksimisellä. Meni siinä ainakin parikymmentä minuuttia, yritin ehkä paria nickiä, mutta ne olivat jo käytössä. Lopulta aloin katselemaan kirjahyllyäni inspiksen toivossa. Mitään ihkua japaninkielistä nickiä en missään nimessä halunnut, joten sivuutin mangat kokonaan. Päädyin sitten Hilay McKayn Saffy ja Sienan enkeli-kirjasta (on muuten vähän nuoremmille, about 8-13-vuotiaille suunnattu, mutta tykkään siitä edelleen. Kauhean sympaattinen kirja) löytyneeseen Cadmium-nimeen. Se yksinkertaisesti kuulosti aika hyvältä, joten päädyin siihen.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 132 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.