Mitä manga-sarjoja keräätte ja mikä niistä on paras?

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Mitä manga-sarjoja keräätte ja mikä niistä on paras?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 156 total)
 • Author
  Posts
 • #40239
  mikoku
  Member

  Elikkä siis voitte kertoo mitä manga-sarjoja keräätte ja mikä niistä on paras? Perustelujen kanssa totta kai!! 😀

  #40242
  mimeko
  Participant

  En oikeastaan "kerää" kovin montaa sarjaa: vältän tietoisesti hirveän pitkiä sarjoja, paitsi jos ne ovat poikkeuksellisen hyviä. Bleachista ostan silloin tällöin uusimman tankoubonin, One Pieceä kerään suomeksi, MPD Psychoa taas englanniksi (heh, ikään kuin sellaista saataisiin suomeen…) tanpeshusta (vai mikä se olikaan) ostin viikonloppuna eka osan, ja ostan tokankin mahd. pian. Claymorestakin ostan aina sen uusimman, ja Karaizuki no Hanasta puuttuu vielä 2 vikaa osaa, jotka on etsittävä jostain japaniksi. Muita ei nyt tule mieleen, mutta kyllä tuolta hyllystä löytyy yli 30 eri sarjaa: osasta en ostakaan enempää osia, osassa on vain muutama, jotka omistan jo.

  #40266
  Sun Summer
  Member

  Itse keräilen muutamaa sarjaa mm. One Piece suomeksi ja siitä löytyy 42 osaa, eli kaikki suomennokset, Ranma½ pokkarit löytyy jokainen, Inuyasha olen ostanut jokaista pokkaria myöten, Salapoliisi Conania löytyy 51 osaa, Fushigi Yuugissa jokainen osa, Emmasta kaikki seitsemän osaa, Youtsubasta neljä osaa, Hackista kaikki neljä osaa, Astro Boyn kaikki kolme osaa, Narutoa suurinpiirtein kaikki ilmestyneet osat (2 puuttuu), Trinity Bloodia kolme pokkaria, Dream Kissin kaikki osat, Nanasta kolme osaa, Liikkuvan Linnan kaikki osat, Ravesta lähes jokainen osa ja Death Notesta kaksi osaa, mutta tulen keräämän kaikki. Hyllystä öytyy myös iso määrä pokkareita joita olen ostanut vain yhden osan kuten, Tokyo Mew Mewiä, Fullmetall Alchemistiä, Dragonballia, Modelia, Yo-Gi-Ohota + monia muita myös. Ja omistan myös kolme englantilaista pokkaria, Dr.Slumpia kaksi osaa ja Gravitationia yhden.

  #40399
  Spingu
  Member

  Sarjoja löytyy tietysti hyllystä niin monta etten jaksa luetella (laiska kun olen,) mutta tällä hetkellä kerään Inuyashaa, Narutoa, Fruits baskettia ja Yotsubaa. Netissä lueskelen myös ainakin Karinia. (Chibi vampirea)

  #40416
  Jaylie
  Member

  No tällä hetkellä kerään:
  -Full Metal Alchemist – toisaalta hauska ja vähän synkempi sarja, vastapainona muille sarjoille.
  -Naruto – hauska ja menevä sarja, saa aina ihmettelemään mangakan lahjoja piirtää liikettä
  -Fruits Basket – aivan ihastuttava, en oo lukenu mangana paljoakaan, mut animen oon nähny.
  -Fushigi Yuugista puuttuu vikat kolme osaa
  -Conanista uupuu nro 33 lähtien, ostelen niitä aina matkaluettavaksi.

  #40427
  siiskott
  Member

  one piece ja inuyasha on iha parhaita!!! one piece saisi ilmestyä nopeammin joutuu aina ootamaan melkein 2kk et voi hakee kaupasta uuden one piece-manga pokkarin

  #40429
  siiskott
  Member

  multa puuttuu one piece kirjoja numerot 11-18 haluisin löytää jostain

  #40440

  Kerään 11-13 mangasarjaa. Paras niistä on Naruto:D Naruto on maailmankaikkeuden parhain manga jota oon ikinä lukenu!!Mulla on tällä hetkellä 159 mangapokkaria.

  #40468
  The Vegito
  Member

  Noo listataanpas nyt sitten mitä kerään tällä hetkellä. Pelkkia suomijulkaisuja kylläkin, mutta ei kait siinä:

  – Death Note
  – Hellsing
  – Trinity Blood
  – Yu-Gi-Oh!
  – Naruto
  – MÄR
  – Rave
  – Vampire Hunter D
  – Fullmetal Alchemist

  Paras on Death Note. Juoni ja hahmot yksinkertaisesti loistavasti toteutettu. Sarja jaksaa pitää otteessaan useammankin lukukerran jälkeen.

  #40490
  Kiesu
  Member

  Mangoja tulee minun kyllä kerättyä ihan tajuttoman vähän. Jotenkin toi länsimaalainen sarjakuvakulttuuri on yhä enemmän mun heiniäni kuin manga, mutta on sitä tullut moneen hyvään sarjaan törmättyä.

  One Piece on varmaan ainut kunnon kilokirjasarja mitä kerään. Oda on yksinkertaisesti nero, en yhtään ihmettelisi vaikka OP:ta tulisi yli sata kirjaa enkä saisi vielä senkään jälkeen tarpeekseni. Suomennoksistakin oon tykännyt tosi paljon, ne tekee kyllä kunnia sarjalle : )

  Vampire Hunter D:tä on myös tullut seurattua. Olen ollut sarjan ystävä jo ensimmäisestä leffasta lähtien joten oletettavastikin kaikki sarjaan liittyvä on saatava ;P

  Priestiin tuli myös ihastuttua ikihyviksi. No joo, Korealainen mangavaikutteinen sarjakuvahan se on, mutta mainittakoon nyt tämäkin.

  Eyeshield 21 on myös sarja jota harkitsen vakavasti alkavani kerätä. Vielä en ole mitään saanut aikaiseksi, mutta olis kiva saada jotain vähemmän fantasia-sarjakuvateemaakin välillä hyllyyn, eikä Eyeshield 21 ole kyllä yhtään hullumpi ehdokas paikkaamaan sitä puutosta, tykkäilen kovasti sarjasta.

  #40575
  Aivastus
  Member

  Minä kerään tällä hetkellä pelkkiä suomijulkaisuja, elikkäs: YGO, Naruto, Yotsuba!&, Power!! NANA ja Fruits Basket

  #40597
  FinlandjinM
  Member

  Pokkareita on tullu osteltua näin monta, jos nyt luettelen:
  Dragon Ball: 42*
  One Piece: 42~
  Yu-Gi-Oh!: 29~
  Oh! My goddess: 19~
  Fullmetal alchemist: 18~
  Rave: 16~
  Neon genesis evangelion: 11~
  Naruto: 10~
  Death Note: 6~
  .Hack: 4*
  Astroboy: 3+
  Time Stranger Kyoko(!!?): 2+#
  Trinity Blood: 2#
  Hellsing vol. 1~, Piirrä mangaa: Toriyaman mangalaboratorio*, Kajika* ja Sandland*
  Yhteensä siis 208 pokkaria ostettu, 203 omistuksessa 😀

  #40667
  Osaka
  Participant

  Näitä mä keräilen :

  – Naruto
  -Fullmetal Alchemist
  -Death Note

  Parhaiten on koskettanut luultavasti FMA. :mrgreen:

  #40722
  Cafekko_96
  Member

  Ite keräilen:
  -Naruto
  -Hellsing
  -Hirivöprinsessa Hime
  -Fruits Basket
  -Dark Metro

  Parasta on vaikea valita, mutta varmaankin Naruto on paras. Naruton hahmoista pidän älyttömästi, lähes kaikista.

  #40745
  susihullu
  Member

  Hellsing: Se on jotkin erilaista juoneltaan, hahmoiltaan ja ennen kaikkea se ihana persoonallinen piirto tyyli. Ehdottomasti lukemisen arvoinen sarja. Eikä ole kovinkaan pitkä. (Jos tuo kymmenen pokkaria paikkaansa pitää)
  Naruto: Pidän toiminnasta ja tämä sarja sopii siihen paremmin kuin hyvin ja hahmotkin on kivoja ja tunnistettavissa. Ja ninija tekniikat on kivoja 8D
  Dragon Ball: Ihka ensinmäinen manga jota olen koskaan lukenut ja ihastuin heti Toriyaman persoonalliseen ja ehkä hieman erikoiseen piirto tyyliin.
  Fullmetal Alcemist: En kerää enää sarjan kalleuden takia. Ellen nyt lukemisen puutteessa osta. Sarja on hyvä ja kauniisti tehty niin hahmoiltaan, juoneltaan kuin käden jäljeltään. Ja mukana oleva huumori saan aina hymyilemään. (Meinasin kerran revetä bussiin)
  Vampirehunter D: Juonet ovat loistavia ja piiros jälki kaunista, vaikka hieman sotkuista (?). Ja ehdottomasti kivaa on että yksi tarina on aina yhdessä pokkarissa.

  Niitä ei ole kuin muutama, mutta enempään ei riitä rahat…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 156 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.