Mitä mieltä olet kirpputoreista ?

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Mitä mieltä olet kirpputoreista ?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)
 • Author
  Posts
 • #59502
  Wazzoft
  Member

  Elikkä tälläinen aihe jossa voi kertoa onko löytänyt mangaa kirpputorilta halvalla ?
  Itse löysin toissapäivänä Inuyasha 5 hintaan 1€ ja Sandlandin hintaan 2,10€ !
  Ja kummatkin oli priima kunnossa :mrgreen: ! Niin eli jos olet löytänyt kirpputorilta mangaa niin voisit kertoa löydöistäsi täällä !

  #59504
  mansikka94
  Member

  No hmm, ite oon löytänyt InuYasha 1-5, maksoin yhteensä 13,50 eli ei paha. Ja kirpparilta hyllyyn on myöskin päätynyt the Tarot cafe 1, hintaa taisi olla 3 e. Kirppari on ihan kätsy paikka täydentää omaa hyllyä puuttuvilla osilla. Kuitenkin tuntuu että ite en löydä koskaan just niitä mitä toivon että löydän..

  #59570

  Mun sisko löys mulle Tokyo Mew Mew 7 päälle 2 eurol…Ei siis todellakaan paha!!! Mä olin ettiny sitä hulluna divarista ja mulla oli jo kaikki muut kirjat. Kirpputoreilta löytää siis vaikka mitä ja se on hyvää kierrätystä! 😆

  #59580
  DonTrust
  Participant

  No en ole oikeastaan löytänyt, mutta laitoin juuri itse kirpparille Kamikaze Kaitou Jeanne 1:n ja Naruto 7:n. Eivät ole tosin menneet vielä kaupaksi, kirpparipäiviä jäljellä tämän lisäksi enää yksi.

  #59595
  Inu-Mimi
  Member

  Itse myin melkein koko sarjan Inuyashaa kirpparilla. Siskon kautta tosin, sain ruhtinaalliset 25 euroa kun niitä saatiin myytyä 18 kappaletta hintaan 3 e kpl mutta se johtuu siitä että sisko pimitti itsellään suurimman osan. Suurilla kirppareilla en ole käynyt mutta pienemmiltäkin löytyy joskus hajaosia ranma puokkia ja fullmetal alchemistia, viimeksi cherry juicea ja dream kissiä kummastakin kaksi ensimmäistä osaa. Joistain helsingin suurilta kirppareilta varmaan voisi ostaa mangaa melkein sitä mukaa kuin sitä ilmestyy.

  #118165
  MewSakura
  Participant

  Kirpputorit on ihan sairaan kiva paikka ! oon ostanu varmaan puolet vaatteistani sieltä, ja vaivaiset kaksi omistamaani manga pokkaria ovat kirpparilta. NE ovat DramaCon 1 ja Oh My Goddess 1 . Aina jaksan etsiä mangaa, mutta ei sitä oikein kirppareilta löydy. Nuo mangani sain muistaakseni 1 euro ja 2 euroo tosta Oh My Goddessista… eli ihan hyvin , ne on ihan super kunnossa, just päälystin ne kun harjoittelen kirjastotätitettiäni varten… nyt meni jo vähän off-topic.. sori
  x)

  #118172
  Mikila
  Participant

  Minä en ole koskaan löytänyt mangaa kirpparilta, mutta vapaavalinnassa myytiin kerran vanhoja Ranmoja eurolla ja jossain kirjakaupas vanhoja InuYashoja kahella eurolla. Tosin koulun kirppiksiä lukuunottamatta olen ollut eämäni aikana vaan yhellä kirppiksellä, joten ei ihme.

  Ja otsikon kirjoitusvirhe ois kiva saada pois.

  #118300
  Note
  Member

  Kirppareilta löytyy hyvin ainakin ranmaa ja muita egmontin vanhempia sarjoja, näin olen huomannut. 😀

  #118420
  MewSakura
  Participant

  Niin.. jatkaakseni edellistä postaustani, bongasin tuolta järvenpään helmi kirpparilta suurehkon kangasjulisteen, death noten päähenkilön somistamana… olisin ostanut, se oli kai vain 6 euroo, mut en oo death noten fani… mutta jos joku on, niin menkää hakemaan ;D

  #118432
  Blattform
  Member

  Lähinnä ranmaa on löytynyt. Itse olen enimmökseen kyllä ollut myymässä kun tuota tavaraa kertyy ihan liikaa välillä

  #118506
  Kawamaru
  Participant

  Kirpputorit ovat ihana keksintö. Niiden kautta saa tavaraa pois lojumasta nurkista, voi ostaa tavaroita halvalla, kierrättää ja vähentää romua ja voi tehdä huikeita löytöjä <3

  Eli siis, tykkään kovasti kirpputoreista. Ja totta kai, niiltä on tullut etsittyä mangaa ja kahlaan aina kirpparilla käydessäni kirjahyllyn läpi. Täällä on vain yksi kirpputori, sekin melko pieni, joten ikävä kyllä yleensä en mangaa löydä tai sitten se on jotain, joka minulla on/jokin, josta en ole kiinnostunut (esim. Dragonball Z osa 30 tai jotain vastaavaa).
  Mutta itse olen hankkiutunut mm. Tokyo Mewmeweistä tehokkaasti eroon kirpputorin kautta. Myin ne, niistä kun en liiemmin välittänyt, ja sillä rahalla sain lisää Narutoa~ Yleensä 3-5 euron hintaan alkuperäishinnasta riippuen mangat melkein revitään käsistä, johtuen kai edellä mainitsemastani ongelmasta ettei täällä yleensä myydä mangaa kirpputoreilla.

  Ja nyt lopetan jaaritteluni.

  #118832
  Enzeru
  Participant

  Kirpparit on oikein hyvä juttu munkin mielestä ja ne on tosi hyvä paikka löytää vanhoja mangoja. Harmi vaan, että tän kylän kirppareilta ei kauheesti mangaa löydy ellei mee ite myymään, mut Tampereen kirja-kirppikseltä (onks toi ees sana…) löysin vaikka mitä. : D Vähän harmittaa vaan parin kirjan (tai no, pokkarin) huono laatu, sivut nimittäin lähti irti, mut kyl niitä kumminkin voi lukee ja ne oli tosi halpoja, että ei se niin kauhee rahan menetys ollu. :—-D

  Mut siis kirpparit on tosi hyvä asia ja hyvä kun niiltä saa sarjoja, joita ei enää julkasta ja sit vielä se, kun ne on tosi halpoja. : )

  #118880
  Kawamaru
  Participant

  Riemuitsin kun huomasin, että paikalliselle kirpputorille ilmestyi melkein koko DBZ -sarja hintaan 1 euro/kpl. Minä en sarjaa kerää, mutta kaverini sen sijaan kyllä, joten kahmin hyllyltä jonkin verran pokkareita hänelle. Myös kaikenlaista Kitaconin jälkeistä kamaa bongasin – harmikseni en juuri Narutoa, mutta jopa alkuperäishinnaltaan 30 euron plushieita alle kympillä. Tsiisus.

  Tällainen pieni offi väliin, että kyllä kirpputoreillekin voi ilmestyä aivan huikeita yllätyksiä =D

  #118885
  Mikila
  Participant

  ^ Niin epistä! Miksei meillä päin oo kirppiksiä? XD

  #118962
  janniika
  Member

  Mun mielestä kirpputorit on tooooooooooooosi hyvä juttu mm. mangojen kannalta.
  Ite oon nimittäin löytäny…kröhöm…suurimman osan mangoistani kirpputorilta :DD??

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.