Mitä toivot joululahjaksi?

Home Forums Sekalaista Muut Mitä toivot joululahjaksi?

 • This topic has 14 voices and 13 replies.
Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
 • Author
  Posts
 • #89179
  SlamDunk
  Member

  Kysymys on hyvin ajankohtainen, enkä löytänyt tällaista aihetta, joten tein. Siis… Niin…

  Ei kyllä tule oikein mitään mieleen. Suunnilleen vaan rahaa, kun pitäisi keväällä saada mopo/skootteri ostettua.
  Yhet on tietty OP:n ja FMA:n uusimmat numerot pari peliä, mutta taidan ostaa ne omilla rahoilla.
  Aika paljon lahjoja tulee täysin yllätyksenä.

  So, the stage is yours.

  #89180
  Shiori-chan
  Member

  Noh, toivoin mangoista joitain NANA:n osia, ja sitten Fruits Basketia. Lahjalistalta löytyy myös muutama Naruto-anime.
  Tusseja ja mustetta toivon myös.
  Levyistä haluaisin An Cafen Gokutama Rock Cafen j Ai Otsukan Love Cookin.

  Eipä paljon muuta… Ja joitain lahjakortteja tms.

  #89191
  Ayumu
  Member

  Olen yllättynyt koska en toivo joululahjaksi yhtään mangaa! Mutta sen sijaan lahjalista täyttyy j-rock cd-levyistä : D Ice age 3 dvd on myös pääsyt mukaan listaan.
  Piilolinssit ilman vahvuuksia, jotka vaan värjää silmän olisi kivat. Olen haaveillut niistä jo pitkän aikaa!
  Vielä listan loppupäässä on muutama pehmeä paketti toive. : )

  #89199
  Kirppu11
  Member

  Oma joululahjalistani on… Melko lyhyt, ja melko kallis :”D Tuskin saan edes yhtä näistä, mutta olen silti tyytyväinen, jos saan edes jotain, mitä toivon.
  Eli:

  – Jokin CD-levy (miel. Ai Otsukan Love Punch (= ainoa puuttuva kokoelmasta), Plastic treen mikä tahansa levy (niitä on vaikea saada.. ~ D:) ja Best Of MUCC ~~)

  – Oma tietokone ~~

  – Järjestelmäkamera =3= (Jos en saa joululahjaksi, saan kuitenkin joulun jälkeen. Näin on ainakin vanhemmat lupailleet…)

  Yritän aina olla pyytämättä mitään mangaa/animea, tai niiden ohesituotteita joululahjaksi. Olisihan se tietenkin kivaa, mutta kuka osaa ostaa niitä? Minä. Ei kukaan jaksa alkaa nettikaupoista kyselemään ja tilailemaan, ja sitäpaitsi nämä ihan norm. "markettimangat" ja fantsun mangat voin ostaa ihan omilla rahoillani ~~
  Johonkin nettikauppaan olisi tietenkin kiva saada lahjakortti. Mutta tuskin kukaan sitäkään minulle osaisi ostaa.

  #89200
  Tiger Claw
  Member

  Kirppu11 wrote:

  (miel. Ai Otsukan Love Punch (= ainoa puuttuva kokoelmasta)

  Mikä sattuma, itselläni on nimittäin juuri tuo ja kaikki loput puuttuvat. :”D Ne ovatkin sitten toivelistalla. En nyt tietenkään halua niitä kaikkia kerralla, mutta yksikin olisi kiva.

  Ai Otsukan levyjen lisäksi toivon Anime-lehden ja Japan Popin vuosikertoja, Eurokankaan lahjakorttia (cossipukukankaita varten) sekä yhtä paitaa Cybershopista. Tänä vuonna on ihan yhtä vaikea keksiä joululahjatoiveita kuin viime vuonnakin. Tällä hetkellä ei ole yhtään toivetta joka olisi ihan välttämätön. Olen jo saanut pari lahjaa etukäteenkin. Äiti osti Singstar Suomirockin ja iskä peruukin Ukraina-cosplayhini.

  #89204
  Inu-Mimi
  Member

  Jaa tänä vuonna minulla on yllättävän paljon lahjatoiveita (viime vuonna oli ehkä yksi), niistä pitäisi osata karsia kaikkein tärkeimmät. En vain halua olla vaativa koska vanhemmilla on muutenkin ostettavaa, siskojen lapsille eli heidän lapsenlapsilleenkin pitää ostaa nyt isäksi jotain. Mutta kandidaatit!

  Tämä Nightwish-levyboxi, Lokikirja, jossa on koko heidän tuotantonsa. Kallis mutta siitä onkin iloa pitkäksi pitkäksi aikaa. Sen lisäksi ostan todella harvoin levyjä (hell, en ole tainnut ostaa yhtäkään tänä vuonna.)
  Paljon DVD:itä. Public Enemies ja Inglorious Basterds on julkaistu DVD:nä? YES. Lost-boxit 1 ja 2 alle kympillä kappale Anttilasta? YES. Huuto.netissä myydään vitosella The Three Caballeros? OH YES.
  Sen lisäksi huutonetissä myydään oikein cool The Maltese Falcon -juliste. Äitiä huvittaa suunnattomasti maltanhaukkahomouteni (joka on kyllä hieman järjenvastaista), voisin huutaa sen vaikka syntymäpäivälahjaksi joka ehtii saapua jouluksi.
  Sen lisäksi sisko lupasi katsella jos onnistuisi painattamaan minulle Dharma-paidan jossain liikkeessä. Koska viralliset ovat ylihinnoiteltuja ja kaiken lisäksi pitäisi tilata ulkomailta.

  Mangaa en edes halua toivoa. Olisi minulla joitain toiveita mutta kun on koko suku olan yli osoittelemassa mitä ikinä teenkin niin siitä nälvimisestä ei tule loppua.

  #89210
  Kuroii
  Member

  Lalalaaa~ Kerroin toiveita vain iskälle ja äitille, muut ostakoot mitä huvittaa. Ei ne kuitenkaan mun japsijutskista tajua mitään.

  Iskä: One Piecen satunnaisia osia

  Äiti: Japsilehtiä (jos hään sitten osais viel ostaa =___=)

  Eräs tyybbeli: Fantsun lahjakortti 20€ + Animal Crossing-peli. Päättäkööt ostaako vain pelin vai molemmat.

  Itse ostin itselleni: Japsilehden, Naruton sammakkokukkaron ja japsikarkkia.

  Näillä mennään. Sitten saan vielä sukulaisilta.. jotain. Toivottavasti he eivät päätä ostaa jotain typerää. ^^”

  #89217
  Hant
  Participant

  Hmm, huomenna pitäisi mennä ostelemaan niitä joululahjoja tuttaville, äitille on jo se joku Paten cd "Ollaan ihmisiksi", vielä pitäisi iskälle ja siskolle jotain ja ehkä parille kaverille jos siltä tuntuu.

  Äidiltä toivoin Ensiferumin "From Afar" levyä, tulihan se tuossa jo, syyskuussako se oli, mutta kun ei itselläni oikein rahaa CD-levyihin tällä hetkellä ole.
  Iskältä Wolverine elokuvaa, mutta eihän se oikein käsittänyt kun puhelimessa yritin selittää. 😀
  Toivoin lisäksi vielä AA-patterin laturia mutta saa nyt nähdä.

  #89223
  Alice19
  Member

  Toivon joitain mangoja ja promaker-tusseja.
  Haluaisin myös kuulokkeet tietokoneeseen, kalenterin, rahaa ja CD-levyjä.
  Ja sitten vielä joitain vaatteita yms.

  #89231
  Cadmium
  Member

  Oltiin jo melkein päätetty äidin kanssa että jätetään kaikki jouluhössötys tältä vuodelta väliin, mutta mitäs kummaa sitten kävikään 😀 Väkersin pienen listan toiveistani ja äidin harvinaisen yllättynyt rekatio oli tähän tyyliin: "Mutta… täähän on realistinen! :O" Ihan kuin mamma olisi luullut että pyydän jotain ponia lahjaksi. Mitään kilometrilistaa en olisi millään lähtenyt laatimaan, äitihän ne lahjat ostaa enkä kehtaa pyytää mitään kamalan kallista häneltä.

  Toivelistalta löytyy siis yöhousut, suomi-espanja-suomi-sanakirja, Finnkinon lahjaliput sekä Jamie Cullumin The Pursuit-levy. Eipä oikein muulle ole nyt tarvetta, vaikka nyt kun luin Hantin viestin, muistin että tarvitsisin minäkin AA-patterilaturin. Ehkä sitten joulun jälkeen, omilla rahoilla.

  #89239
  Shoe
  Member

  Mangaa en toivo, saan muutenkin jos pyydän oikein nätisti. No en välttämättä mutta kuitenkin..

  Äiti on luvannut minulle kauan odotetun hiusten värjäyksen, en ole aiemmin värjännyt. Ja tänään tuli mieleen, että pitäisikö samaan syssyyn pyytää, että saisinko leikauttaa hiukset Gintoki tyyliin. Näyttää oudolta minun kohdallani, sillä hiukseni ovat yli kahdeksan vuoden ajan olleet pitkät ja kasvoni ovat pyöreähköt.

  Tulevaisuutta ajatellen ihan astioita… sellaisia hienoja mustia.

  Koska pääsin Japaniin, en saa niin paljoa verrattuna Sasoon ja isoveljeen. Enkä minä paljoa tarvitsekaan. Uusi ripsivärikään ei olisi pahaksi ja sellainen kiva kasvorasva. Nyt kun tuli puhe kasvorasvoista, voisin toivoa joitain ihonhoitotuotteita, tuppaavat kiinnostamaan. Nyt ymmärrän äitin kommentin sillä että "minusta on tullut tyttömäinen".

  #89278
  jenwy
  Member

  saan lahjaksi playstation 3:sen ja siihen pari peliä kaupan päälle <3

  lisäksi siihen tulee mukaan twilight blu-ray mitä EN toivonut… se vaan tuli siinä paketin mukana minkä vanhemmat osti kaupasta. noh, mikäs siinä.

  #89311
  BlackStar
  Member

  Mää en tänä vuonna kuulemma saa muuta ku jotai 150 euroo äitiltä. XDD
  Nhoh, saahan silläkin ostettua vaikka mitä. 8DD YOSHHAH!
  Mutta pikkubroidilta voi vielä pyytää jotain.. >D No joo! XDD
  Jotai toiveita saan kuulemma silti toivoa, ja ne kuuluu näin:

  -Lahjakortti Fantasiapeleihin
  -lisämuistia kannettavalle
  -Team Fortress 2-peli
  -jotai pehmoleluja (RAKASTAN NIITÄ~! "QwwQ)
  -figuureja
  -PAAALJON OMATEKEMIÄ KORTTEJA! >ww<

  Tollaasia toiveita. ^^

  #116464
  ^Jonsku
  Member

  Singstar suomihitit playstation 2-pelin, The Sims 3 maailmanmatkaaja pelin lisäosa pc:lle, Imadoki 4 mangan, sukkia, Antti Tuiskun Kaunis kaaos cd:n, Indican away away cd:n, Winx-klubi salaisuuksien linna dvd:n, Uniklubin cd:n Kultakalat, Ja winx-klubi believix nuken Roxyn, Hamsteripäiväkirjat 4 mangan, Shugo chara 4 mangan.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.