Mitä TV-sarjoja seuraatte?

Home Forums Sekalaista Tv ja elokuvat Mitä TV-sarjoja seuraatte?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 40 total)
 • Author
  Posts
 • #84786
  SlamDunk
  Member

  Elikkäs, kuten otsikko sanoo, mitä TV-sarjoja seuraatte. Toivoisin kuitenkin, että perustelisitte sarjanne kunnolla, ettei tule mitään 1.Simpsonit 2.Frendit 3.Lost. Okei.

  Noh, mä seuraan:
  1. South Park Tämä on niin hulvaton. Kunnon pilkkaa amerikkalaisista ja vitsit ja jaksot on paljon parempia, kuin Simpsoneissa. SP:n huumori vaan on rajumpaa. Animaatiotyyli on todella kömpelö ja sen takia aika naurettava. Aina kun miettii South Parkia, niin nousee hymy kasvoille. Se on ihan kiva asia. On muuten alkanut tulla maratoneina MTV:llä. Kannattaa kattoa.

  2. Pako Ihan mielettömän hyvä sarja, jota ei ole pitkitetty niin paljoa. Loppuu nimittäin tähän neljänteen tuotantokauteen, joka alkaa parin viikon päästä. Näyttelijät ovat todella hyviä ja juoni on lähes kliseetön, minkä takia sitä on ilo seurata. Harmittaa, kun missasin ekan jakson. Ei viittis ekaa tuotantokautta vuokrata yhen jakson takia, joka ei enää tässä vaiheessa vaikuttais melkein mitenkään.

  3. Talent Suomi Aika hyvä idea tehdä tällanen kilpailu. Noh, ehkä tässä on vähän liikaa glamouria. Se on kanssa aika tyhmää, että esim sitä Markku Laamasta esitetään lehissä ja tällain. Näin nekin, jotka ei siitä niin kauheasti pitänyt, taipuvat yleiseen mielipiteeseen. Noh, hyvä ohjelma tää on, mutta Amerikan talenttia kahtoo kyllä mieluummin.

  Parin viikon päästä, kun Talent loppuu, niin senhän paikalle tulee Wipeout-niminen ohjelma. Näytti ihan hauskalta. Amerikkalaisten versio Hulluista japanilaisista. Pitäähän tämäkin kattoa.
  Njoo. En mä muita seuraa. En mä kato paljon telkkaria. Ihan hyvä niin.

  #84787
  Lambo
  Member

  Televisiota en ehdi katsomaan juuri koskaan, joten pääasiassa omatoimisesti katson näitä:

  * House M.D
  Siis tämä on varmasti yksi koskaan parhaimmista näkemistäni sarjoista. House on aivan upeasti toteutettu erilainen ja mielenkiintoinen sairaalasarja. Varmastikkin vahvasti kiinnostusta tähän sarjaa ylläpitää sarjan päähenkilö  Gregory House (Hugh Laurie). Housen kommentit ja tempaukset ylläpitävät koko sarjaa hyvin vahvasti ja ainakin oma kiinnostukseni sarjaan taitaa pysyä juuri mainiokkaan Housen takia. Kerrassaan upea sarja, joka on aina hyvin mielenkiintoinen mysteeristen sairauksien kanssa. Seuraan erittäin aktiivisesti tätä sarjaa omatoimisesti.

  * The simpsons
  Yksi ikuisista suosikeistani. Vaikka jaksot on nähnyt jo lukemattomia kertoja on ne aina pakko katsoa uudelleen. Simpsonien huumori puree minuun todella hyvin ja saa aina nauramaan. Lisäksi animaatio on todella hienosti toteutettua. Homer on ehdottomasti paras hahmo koko simpsoneissa. Suosittelen ehdottomasti huumorista pitäville.

  * Skins – liekeissä
  Pidin Skinsin kahdesta ensimmäisestä tuotantokaudesta, mutte en näistä uudemmista enää juurikaan välitä. Loistavasti kuvattu sarja nuorten elämästä, joka totta kai on saanut hieman väriä sivuun, mutta silti käsittelee hyviä aiheita. Kahden ensimmäisen kauden näyttelijät olivat todella hyviä, varsinkin Sid oli mieleeni.

  * Ashes to Ashes
  Loistavalla idealla toteutettu sarja, jossa on hyvät päähenkilöt.

  #84791
  Gawonarus
  Participant

  1. Ehdottomasti Pako. Jokainen jakso on kuin hyvä elokuva. Omasta mielestäni parasta, mitä televisiosta on koskaan tullut. Varsinkin nykyajan bigbrotherien ja idolsien aikana.

  2. Lost. Alku oli todella jännittävää ja mielenkiintoista, mutta nyt alkaa meininki olla jo vähän puuduttavaa, koska saarella tapahtuu välillä vähän liian paljon ja liian outoja asioita. Silti tätäkin on pakko katsoa, kun sitä telkkarista tulee.

  3. Frendit. Ainoa komediasarja, jota seuraan. Jonkinlainen tasapaino pitää olla kaiken jännityksen ja draaman keskellä.

  4. Salatut elämät. Meikä kuuluu salkkarisukupolveen. Olen katsonut tätä juurikin alusta lähtien ja jäänyt koukkuun. Taso on laskenut melkoisesti alkuajoista, mutta ei siitä eroonkaan pääse.

  5. Rillit huurussa. On tää vaan niin läppä sarja. Varsinkin Sheldonin jutut repeilyttää lähes joka jaksossa. Aloin katsoa tätä vähän vahingossa, kun lähetysaika sattui olemaan sopivasti salkkarien ja simpsonien välissä.

  Mitään muuta sitten en katokkaan säännöllisesti. Randomisti katson Lääkäreitä, Dr.Philiä ja Simpsoneita.

  #84794
  Blackbeard
  Participant

  Hmm,

  Dexter

  – Parasta draamaa pitkään aikaan. Toimivaa psykologista jännitystä, ja taitavasti rakentuva tunnelma. Yllättäviä ihmiskohtaloita, ja kiehtovia murhaajia. Dexter on varsinkin todella veikeä hahmo, ja Michael C. Hall tekee uskomattoman roolityön. Hankala puhua sen tarkemmin mikä tekee tästä sarjasta niin loistavan, tai muuten tulee huomaamattaan spoilanneensa isosti.

  Lost
  – Jäin koukkuun ekalla kaudella. Aution saaren asetelma on aina kutkuttava lähtö kohta. Eka kausi oli puhdasta kultaa, flashbackit ja hahmokemiat olivat vaikuttuvia. Sen jälkeen alkoi lievä taantuminen. Välillä tuntui siltä, että saarella oli enemmän haaksirikkoisia, kuin lentokoneeseen mahtuu matkustajia. Pakko oli esitellä aimo lauma uusia hahmoja, ja sitten ne kaikki tapatettiin heti, ilman sen kummempaa vaikutusta kokonaisjuoneen. Taso alkoi kuitenkin hitaasti nousta, ja itse kun olen niin heikkona kaikkeen aikamatkailuun liittyvään, olin jälleen ihan myyty. Viidekausi oli intensiivinen, ja uudet hahmot mielenkiintoisia. Odotan innolla suurta finaalia, eli seuraava ja viimeistä kautta.

  House
  – Kuten sanottu aikaisemminkin, todella omalaatuinen ja kiinnostava sairaalasarja. Monimutkaiset tapaukset ovat virkistäviä verrattuna tyypilliseen sairaalasaippuaan. Sarjan kantava voima on tieysti Hugh LAurien uskomaton suoritus Gregory Housena. Draamaa, ongelmanratkaisua, mustanpuhuvaa huumoria ja eksentrinen päähenkilö. Voiko tuolla reseptilla epäonnistua? Odotetaan uusia jaksoja Suomeen saapuvaksi…

  Anthony Bourdain: No Reservations

  – Anthony Bourdainin makumatkat ovat viihdyttävää katseltavaa. Elitistisen paskiaisen ylitseve vuotavaa ruuasta nauttimista on vain mukava seurata. Lisäksi pisteet siitä, että herra osaa kohtautua kunnioittavasti paikallisiin ruokatottumuksiin, sekä osaa arvostaa pika- ja katuruokaa siinä missä kulinaarisia herkkujakin.

  Hullut japanilaiset
  – On se vaan niin hulvaton ohjelma

  Pako tulee varmaan kanssa katsottua loppuun, kun viimeinen kausi alkaa Suomessakin. KAtselin sitä jo useamman jakson Yhdysvaltojen tahtiin, mutta luovutin, koska se oli ihan kamalaa kuraa. Muutenkin taso on laskenut niin hurjsti, ettei itään rajaa. Eka kausi oli kyllä hieno.

  Lisäksi tulee enemmän tai vähemmän aktiivisesti seurattua useampaa kilapilu/reality showta. Talent on ollut pettymys, varsinkin kun Takomo tippui. Laamanen on yliarvostettu. Suomin muodin huipulle on taas ollut positiivinen yllätys. Top Chef on taattua laatua, kokkiohjelmien ystäville. Big Brotherkin on viihdyttävää katseltavaa, pieninä annoksina. Muita epäsäännöllisesti katseltuja ovat Simpsnoit, Futurama, Family Guy, Alfred J. Kwak ja hauskat kotivideot.

  Pasilaan odotan kanssa innolla jatkoa. Ehdottomasti parasta suomalaista tv-viihdettä sitten Spede Shown.

  #84805
  mimeko
  Participant

  Dexter
  Mielenkiintoni sarjaa kohtaan heräsi kun ensimmäistä kautta muinoin mainostettiin. Jos tosiaan lähtee ihan alusta liikkeelle, niin sarjan lähtöasetelma on minusta varsin mielenkiintoinen ja draama, väkivallalla mässäily sekä jännitys on saatu koottua yllättävänkin tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. Musiikit ovat ehdottomasti mieleeni, tukevat hyvin sarjan fiilistä ja näyttelijäkaarti on pääpiirteittäen sopiva. Dexterin toimintaa ja pyrkimyksiä selvitä myös normaalista ihmisten kanssakäynnistä murhaamisen ohella on oikeastaan varsin mielenkiintoista seurata, mutta minun on pakko myöntää että ensimmäinen kausi on edelleen mielestäni vakuuttavin. Toki myöhemmätkin kaudet ovat ehdottomasti hyviä ja miellyttävää katseltavaa, mutta tuntuu että esimerkiksi tiettyjen ihmissuhteiden loogisuus alkaa jo rakoilla, puhumattakaan LaGuertasta, joka ensimmäisessä ja neljännessä kaudessa tuntuu olevan aivan eri ihminen.

  24
  Tämän seuraaminen on vain tullut tavaksi. Jos 24:n kaikkia kausia tarkastelee kokonaisuutena, ei se minua ainakaan jaksa kiinnostaa, kuten ei kausien uudestaan katsominenkaan. Kiinnostus piileekin siinä, että sarja on nopeatempoinen positiivisessa mielessä ja nappaa katsojan mukaansa: Puhtaasti fiiliksen takia miellyttävä sarja jonka keskiverto laatuun voi melko pitkälti luottaa. Kun jään miettimään huomaan kyllä kaikenlaisia täysin loppuun kulutettuja repliikkejä ja kliseitä sekä yksityiskohtia jotka eivät täsmää tai ärsyttävät minua, mutta avain onkin että jakso vain tempaisee mukaansa niin ettei ehdi jäädä miettimään pikkuseikkoja ja jakson loputtua en voi käsittää, miten sitä muka meni jo 45 minuuttia koska tuntuu kuin olisi katsonut vasta 10 minuuttia.

  Harper’s Island

  Se joka teinin syksyn suosikkisarja… Oikeastaan tämän seuraaminen on vain paha tapa. Hahmot vaikuttavat niin tyypillisiltä jenkkileffan stereotypioilta ja heidän reagointinsa joihinkin asioihin on uskomattoman pökkelöä. Kauhun tunnelmaakaan ei oikein ole onnistuttu luomaan jos minulta kysytään ja sarjasta tuntuu puuttuvan tietty yhtenäisyys. On myös jossain määrin laimeaa että sarja myy pääosin väkivallalla, mutta mitään raakuuksia ei kuitenkaan näytetä kuin korkeintaan välähdyksinä – ja niitä välähdyksiä on sitten enemmän kuin kaipaisikaan, jotta ne voisivat luoda kauhun tunnelmaa juuri sillä että jotain jätetään näyttämättä. Paha tapa, pitäisi lopettaa.

  Muutamat ovat maininneet Housea seuraavansa, mutta pakko myöntää, että se on minusta puuduttava. Kun katsoo enintään jakson tai kaksi per tuotantokausi niin silloin housen jutut pysyvät hauskoina ja parhaillaan oivaltavinakin, mutta kokonaisesta tuotantokaudesta en kyllä varmasti selviäisi hengissä. Tai ainakaan hereillä.

  #84808
  Sun Summer
  Member

  Itse katselen paria ohjelmaa ja lista niissä tässä:

  1. Big Brother
  En ehkä sitten omista omaa elämää, kun tätä pitää tuijottaa, mutta kun tämä on formaattina vain minuun iskevä! Katsottuna on kaikki Suomen kaudet TV:n välityksellä, ulkomaan kausia en ole katsonut. Mielestäni ohjelmana BB on hyvin koukuttava ja monipuolinen, sekä hyvin kiinostava. Ymmärrän kyllä, että jotkut tätä ohjelmaa vihaavat, mutta itseäni ei haittaa juopottelu, aikuisten leikkien harjoittamine tai yleinen moraalimattomuus, se tekee vain ohjelmasta ainutlaatuisen.

  2. Rooma

  Pidän muinaisajan Roomasta, joten tämä ohjelma on kuin luotu minulle. Hyvät roolisuoritukset ja näyttävät lavasteet tekee ohjelmasta upean! Myös monipuolisesta Rooman kuvailusta pidän. Omistan 1 ja 2 kaudet DVD:llä ja katsottuna ne ovat moneen kertaan. Ykkös kausi on kyllä parempi, mutta ei tuo kakkonenkaan mikään surkeuden huippu ole. Ei todellakaan!

  3. Greayn Anatomia & Täydelliset Naiset
  Kummatkin ovat aivot narikkaan ohjelmia ja juonellisesti hyviä. Vaikea sanoa, että kumpi on parempi, koska kumpikin on hyviä ja kummastakin löytyy heikkoudet ja hyvyydet. Greyn Anatomialle pitää nostaa hattua sen takia, koska erottuu selvästi muista lääkäri sarjoista positiivisesti, yleensä en lääkäri sarjoista pidä, mutta Greyn Anatomia on poikkeus! Mukavaa, kun kumpikin ohjelma on palannut ruutuun uusilla jaksoilla syksyn aikana. : )

  4. Alias
  Kaveri koukutti minut tähän ohjelmaan reilu vuosi sitten ja siltähän sitten lainasin DVD bokseja sarjasta ja pidin siitä. Hyvä agentti sarja hyvillä rooli suorituksilla ja koukuttavalla juonella. Mukavaa, kun ollaan taas tätä alettu näyttämään uudesta TV:stä TV Viidellä.

  Sitten olen katsonut myös muita ohjelma, mutta niistä on sitten hohto kadonnut ajan myötä (mm. Sopraano, Pako, Lost ja Ruma Betty).

  #85092
  Shoe
  Member

  En seuraa säännöllisesti mitään, mutta jos satun telkkarin ääreen, katson useimmiten paria ohjelmaa. Mainitsen nyt pari, en jaksa miettiä, mitä kaikkea sitä tuleekaan töllättyä.

  The Simpsons
  Niin parasta ja legendaarista kuin olla ja voi. Nauran älyttömille jutuille, joten tämä kuuluu varmaan päättömyytensä ansiosta suosikkeihini. En ihan joka ilta katso, mutta silloin kun satun telkkarin ääreen. Harmi vain, kun ohjelma on niin lyhyt, olisi vaikka kolmen vartin ohjelma.

  Greyn anatomia
  Tätä(kään) en seuraa vakituisesti, mutta tykkään tästä ohjelmasta. Hahmot ovat harvinaisen hyviä, kukaan ei ole vielä onnistunut saamaan sappeani kiehumaan. Lempihahmoa minulla ei ole, kaikki ovat hyviä. Runsaalla huumorilla varustettu sairaalaohjelma, josta ei parisuhdesotkuja puutu. Parhainta viihdettä, mitä nykyajan telkkarista pyörii.

  #85101
  räsynukke
  Member

  Minä katson todella, todella harvoin televisiota, kuuntelen paljon mieluummin radio-ohjelmia. Mutta silloin kun töllöttimen ääreen asetun, niin sieltä tulee joko Tartu mikkiin tai Uutisvuoto.

  Tartu mikkiin lähinnä sen takia, että toivon sieltä tulevan lempibiisejäni. Vaikka onhna musiikki ja laulaminen muutenkin lähellä sydäntäni, mutta lähinnä se on biisien bongauksen takia. Ja siksi, ettei BumtsiBumia enää tule.
  Tartu mikkiin osaa kyllä olla niin raivostuttava välillä, ettei mitään. Varsinkin se juontaja, ärsyttävin tyyppi ever. Yrittää olla niin kamalan energinen ja hauska ja fiksu ja filmaattinen, mutta onnistuu olemaan lähinnä naurettava. Itse asiassa viimeksi kun satuin ohjelmaa katsomaan, niin taisi olla eka kerta kun tyyppi sanoi jotain oikeasti hauskaa.(jakson vieraat ja yleisö olivat revenneet totaalisesti edelliselle laululle, ja juontaja sanoi tilanteen laannuttua, että "Tartu mikkiin -ohjelman kaksi (?) vuotisen taipaleen jälkeen olemme vihdoin tulleet siihen tulokseen, että tämä on viihdeohjelma." Eikä kukaan muu kuin minä edes nauranut)

  Mutta Uutisvuoto. Se vasta onkin ohjelma. En itse edes ole kovin ajankohtainen ihminen, uutisia en seuraa yhtään etc, mutta Uutisvuoto on mielestäni silti aivan mahtava. Se huumori vaan puree minuun, leikkaa kuin veitsi kuumaa voita. Joka jakson aikana on pakko revetä, ne jutut ovat niin hyviä ja ihmiset symppiksiä. Rakastan sitä "uutisvuodon saamien tietojen mukaan…" ja "ja miksi emme uskoisi!"
  Läheskään aina ei kuitenkaan tule katsottua, kun joka toinen viikonloppu olen isällä ja yleensä siellä tulee telkkarista jotain muuta ohjelmaa. Kotona ollessa äiti kyllä katsoo aina Uutisvuodon, mutta useimmiten jään kuitenkin kuuntelemaan Radio-Novan Klassikko listaa.

  Varmaan molempien katsomiseen on osasyynä myös se, että niissä ei ole kunnon juonta, eli kärryiltä ei tipu vaikka jäisi kuinka monta jaksoa väliin.

  #85159
  Nii_na96
  Member

  En kato paljoo telkkarii ku en yleensä jaksa, mut Frendejä ja Simpsoneita katon. 🙂

  #85188
  Hant
  Participant

  Harper’s Island: Sarja jonka kanssa ei aina tiedä itkeäkö vai nauraako mutta silti kaikesta huolimatta katson sitä, olen sen verran yksinkertainen otus että hieman tasottomampikin viihde menee, joskus on vain kiva katsoa telkkaa tuttujen kanssa.

  The Big Bang Theory (Rillit huurussa): Tästä sarjasta tykkään paljon, varmaan kun itsekin olen nörtti (testin mukaan wannabe-nörtti mutta kuitenkin.) ja jutut oikeasti naurattavat, varsinkin hahmo nimeltä Sheldon. Nero, jonka luonne on täynnä oikkuja ja hän on niin älykäs että on kykenemätön ymmärtämään ironiaa.

  Selviytyjät/Amazing Race: Tosi-tv on ihan huvittavaa, olen seurannut molempia sarjoja jo pitkään. Toisinaan jopa löytää kilpailijan/joukkueen jota voi sitten kannustaa voittoon. (Eihän meikäläinen nyt sohvalla huuda mutta tajusitte varmaan pääpointin)

  Muita satunnaisia: Fringe, X-Files, Jericho, Pasila, Simpsonit, et cetera.

  #85251
  Saso
  Member

  Salatut elämät
  Joo, mä katon salkkareita. Oon kattonu niitä jo vuosia varmaan siks koska:
  Kaikki muutki kattoo ja sitä on vaan niin kiva kattoo ku jo arvaa heti et mitä siinä tapahtuu. Mä en oo sellanen joka tykkää paljon pähläillä mitä tässä nyt oikeen tapahtuu. Henkilöt on nii erilaisia. Salla, Oona, Sampo, Ismo ja Seppo ovat mun suosikkeja siinä koska ne on nii hupaisia, ”teräviä”, jotenki omituisia heppuja.

  Lemmen viemää
  Tosi hyvä sarja! Siinä juoni ei oo heti ennalta arvattavaa. Siinä on nii nättejä maisemia ja musiikki on nättiä.
  Laura ja Tanja ovat parhaita siinä koska: Laura on hyvä tekeen suukkosia (ainakin ne näyttää hyviltä) ja Laura on niin tunteellinen. Tanja on pieni mutta todella hupaisa persoona. Miten niin pienessä naisessa voi olla niin paljon hyvää?^^

  Elokuvat
  Katson paljon elokuvia mitä TV:stä tulee

  #85256
  Nanakin
  Member

  Katselen melko paljon telkkaria, yleensä koulun jälkeen digiboxin muistista, ja kun muistan, voisinkin katsella elisen Mentalistin ja Harper’s Islandin.

  Harper’s Island:
  Keskiverto sarja, hyvin kaukana kauhusta, mutta ihan katseltava silti. Kiinnostaa se loppuratkaisun toteutus, tosin murhaaja on jo tiedossa, ellei kaverit sitten ole jotain jalouskohtausta saanut, ja hämänneet ovelasti, jotta murhaaja todellakin tulisi täydellisenä yllätyksenä. Välillä tulee tyhjä olo, kuten vaikka viime (viime viikon) jaksossa, jossa se muori lähti vaan rauhassa tallustamaan ulos kun siellä riehuu mielipuoli murhaaja. No miten vaan. Odoteltiin veikan kanssa hetkeä, jolloin taka-alalla loittoneva muori ammuttaisiin, mutta kuolema kohtasikin vasta vähän myöhemmin. Hassua on seurata Calin ja mikä-se-nyt-olikaan tyttöystävän kommelluksia.

  Mentalist:
  Sisältää hauskoja kohtia ja ihan perus murhamysteerimeininkiä. Parempi kuin Life, josta tykkäsin kanssa. Lifessä vähän tömähti tunnelma loppujaksossa. Mutta eipä voi mitään. Mentalistissa seuraan melkein suuremmalla mielenkiinnolla hahmojen henkilökohtaisia kommelluksia, kuin niitä murhia. Näin kävi Laiffissakin. Yleensä. Ja sama juttu myös Housessa ja Harper’s Islandissa. Mentalistissa kiinnostaa aina kun Red John mainitaan, mutta muuten ne tapaukset on pelkkää perusviihdettä. Samaa voisi verrata mangaan. Esim. Conanissa kiinnostaa vain kun ne isot rattaat pyörivät, niistä pienemmistä rattaista en jaksaisi miljoonan tapauksen jälkeen enää innostua. Lähinnä hitaan edistymisen takia Conanin ostamisen lopetinkin. Tilalle jotain jännää.

  House:
  Ah, karkasin vähän aiheesta. No, House on hauskaa. Jaksottaiset tapaukset ihan perusmössöä, kuten yleensäkin seuraamissani sarjoissa, mutta välillä sattuu jotain hauskaa, ja silloin taas täysillä mukana. Housen huumori iskee aina kun olen tarpeeksi virkeänä tajutakseni kaskut. Wilsonin ja Housen välinen draama on mitä mielenkiintoisinta. Nekin kohdat on hienoja, kun House käyttää huimaavan suuria aivojansa ja järkeilee jotain nerokasta.

  24:
  Pientä itsepetosta ilmassa kun väitän seuraavani tätä. En ole katsellut jaksoa usempaan viikkoon, vaikka ne möllöttää tossa viereisessä kaapissa. Pitäisi aina katsella, kun jaksan kiinnostuakin siitä, mutta aina on muka parempaa tekemistä. Ehkä H-saaren loputtua pääsen jälleen niiden kimppuun. Eli kakkostuotantokausi meneillään, (mulla on aina vähän ongelmia yhdyssanojen kanssa) ja ihan pidän sarjasta. Nauhalla on ne seiskan jaksot, ja tarkoitus olisi jossain kohtaa katsastaa nekin. Löysin sarjan vähän myöhässä. Muutaman vuoden myöhässä, ja kun katselin ekan jakson, oli meneillään jo se seitsemäs tuotantokausi. Tosin laatu oli paljon parempaa verrattuna kakkostuotantokauden tän hetkiseen tilanteeseen. Meinasin jo ruveta katselemaan niitä uudempia jaksoja, mutta kun taas tajusin, etten tajua mitään viittauksia edellisiin tapahtumiin, jotka ovat muuten melko olennaisessa osassa seitsemättä tuotantokautta, (ainakin alussa) päätin luopua koko hommasta, ja palata takaisin alkupään jaksojen pariin. Ykkösen lopussa vähän kaikki pettivät toisensa ristiin ja sitten vielä pari kertaa uudestaan. Ei silti jäänyt paha maku. Laatusarja, Jack on kovis.

  Muita mainitsemisen arvoisia sarjoja on Frendit, Simpsonit, Myytinmurtajat, (Ha-ha, in your face, conspiracy theorists!) Hauskat kotivideot, (jotka menee parhaillaan, kiire, kiire.) Hullut jaappanialaiset ja Selviytyjät. Pahoitteluni mahdollisista kirjoitucirheisetä, mutta en nyt ehdi tarkastaa tekstiä läpi. Ehkä huomenna sitten.

  #85286
  Kawamaru
  Participant

  En varsinaisesti "seuraa" mitään, sillä telkkua avaan tuskin ehkä kerran tai pari kertaa viikossa. En ole kovinkaan siis TV-ihmisiä, ei vain kiinnosta. Mutta, jos satun tylsyyttäni avaamaan ja sieltä tulee
  – Simpsonit
  – Frendit
  – Duudsonit
  – Hauskat Kotivideot
  – Reikä seinässä
  – Kahjot Ninjat
  – Kahjot Jenkit
  – Hullut Japanilaiset tai
  – Banzuke
  niin luultavasti jään katsomaan. Saatan katsoa puoleen väliin saakka, joskus loppuun, ja sitten suljen telkun ja häivyn omaan huoneeseeni. Mutta, niin, mitään sarjaa en seuraa sillä tavalla, että joka jakson/lähes joka jakson haluaisin katsoa.

  #86202
  Dark_ice
  Member

  ○ Harper’s Island – Kaipasinkin jotain murhamysteeri ohjelmaa ^^
  ○ Salatut Elämät – oon katsonut aika alusta lähtien, mutta hieman ärsyttävää kun koko ajan tulee jotain riitoja, pettämisiä, kuolemia jne vaikka tämä onkin varmaan suunnattu juuri siihen tarkoitukseen?
  ○ Selviytyjät – Kiva kattella niitä kaikkia haasteita : D
  ○ Hullut Japanilaiset – Nauran joka ilta itteni puhki kun saa kattella niitä törppöilyjä :—-D
  ○ Frendit – En aina katso, joskus. Tällekkin saa nauraa ; D
  ○ Top Chef – Kokkaus on ollut koko ikäni unelma, joten kiinnyin tähän ja katselin kaikki kaudet alusta tähän asti.
  ○ Poliisit – Tahdon tietää mitä kaikkia sääntöjen rikkomisia on Suomessa tapahtunut 8DD Niitä on kiva kattella.

  Muita ohjelmia vain katselen, näitä seuraan. Jos näistä pitäisi valita paras, valitsisin Top Chefin tai Harper’s Islandin. Ne jotenkin vain vetää puoleensa, kuten sanoin kokkaus on ollut unelmani ja kaipasin jotain murhamysteeri ohjelmaa, kun tykkään niin paljon murhista… muahahahaha :—–D Mutta en todellakaan ihan oikeassa elämässä.. ohjelmissa vain ^__^

  #86234

  Ainoa mitä todella seuraan on Rillit huurussa.
  Nörttikulttuurin harrastajana tunnen samaistuvani hahmoihin ja ymmärrän vitsitkin xD Sheldon on kyllä niin hieno henkilöhahmo, että samanlaista saa etsiä.

  Muuten tulee katsottua jotain Simpsoneja ja Frendejä, jos ei ole illasta mitään tekemistä, mutta muuten ei tv enää ääreensä vangitse…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 40 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.