Miten aloitta oman mangasarjiksen teko ja mistä keksiä nimi

Home Forums Piirtäminen Miten aloitta oman mangasarjiksen teko ja mistä keksiä nimi

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #228950
  Sempaicat
  Participant

  No niin haluaisin tietää jotain juttuja miten vois alottaa oman sarjan tekemisen. Oon tosi innokas mangan piirtäjä ja haluaisin alottaa ihan oman sarjan, mut en tiedä oikein siitä mitään. Ensinnäkin miten voi keksiä omille sarjoille nimen. Tai miten pystyy olla ottamasta jostain toisesta mangasarjasta mallia. Miten pystyy piirtämään niin monta kertaa saman näköisen tyypin. Toivottavasti sä tietäisit jotain vinkkejä, ja auttaisit mua. Yks tosi tärkee kysymys vaivaa mua.  Minne sen valmiin sarjan saa kustannettua ja kustannettavaks?

  #229003
  ginga_legend1
  Participant

  Hyvä kysymys! Itse olen miettinyt mihin laittaa sarjan kustannettavaks…. Mut ite oon katellu niitä miten piirtää mangaa-piirto-oppaita:-/ mutta keksin hahmot itse ja suunnittelen:-) muuta en osaa sanoa…

  #229013
  Sempaicat
  Participant

  Osaan jotenkin ihmeellisest vähäniinku luonnostaan piirtää mangaa et Se siin on boonus.

  #229515
  Foxxy
  Participant

  Ensinnäkin, suunnittele sarjakuvan juoni. Millaisen juonen tai tyylilajin tahdot sarjakuvaasi; onko se sci-fiä, shoujoa vai mitä. Onko päähenkilön pelastettava maailma, vai jotain muuta.  Juoni kannattaa hahmotella ihan vaikka word-tiedostoksi.
  Minne sarjakuvasi sijoittuu?

  Suunnittele hahmot, nimet, ulkonäkö, taustatarina jne. Piirrä hahmoja niin paljon kuin mahdollista, erilaisia ilmeitä/asentoja jne.
  Harjoittele piirtämään taustoja. Minne sarjakuva sijoittuu, millaista siellä on. Onko siellä karua aavikkoa vai vehreää metsää. Kenties kaupunki?

  Kannattaa katsoa myös netistä tutoriaaleja, ne helpottavat asiaa ja samalla voi kehitellä ihan omaa tyyliään piirtää ja tehdä sarjakuvaa. Kannattaa myös luetuttaa sarjakuvat jollekin, joka osaa antaa rakentavaa kritiikkiä!

   

   

   

   

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.